Emmanouil 1964
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 28.804
Νά !
Αυτά βλέπω
Καί Τρελαίνομαι !
Dj Gatos .
-
-
Αυτά βλέπω
Καί Τρελαίνομαι !
Dj Gatos .
-
-
Οχι φιλε μου δεν ειδα αυτο επειδη ασχολουμε με το αθλημα αρκετα και μια φορα το μηνα παιρνω σβαρνα αρκετα hi endαδικα μαγαζια στην αθηνα το gold υπαρχει σε μαγαζι πωλησης μηχανηματων hi end δεν το λεω για να μην θεωρηθει διαφημιση εκτος και αν παρω το οκ απο τον μαστρονικο!Technics Sl-1200 Limited Edition
Υπάρχει αυτό στο ebay
Item location:
Athens, Vouliagmeni, Greece
Price:
GBP 1,800.00 Approximately EUR 2,032.86
-
View attachment 87446
-
View attachment 87447
-
View attachment 87448
-
καλό φαίνεται ,
- Μήπωs είδεs αυτό ?
papavmax
Έχω δει από κοντά το χρυσό (δε ξέρω αν ήταν η έκδοση 24Κ) και μου άρεσε πολύ αλλά τα 2 χιλιάρικα που ζήταγαν δεν τα έδινα. Δυστυχώς δεν αγόρασα ΜΚ II όταν καινούριο ήταν στο πεντακοσάρικο και τώρα δύσκολα εμπιστεύομαι να πάρω κάποιο που έχει παίξει σε 2000 πάρτι....Επειδη λοιπον ειχα τη μουρλα με τα MK2 ειχα μαζεψει σχεδον ολοι την οικογενεια mk2 1200+1210 mk3+mk5 G ηθελα το gold απεγνωσμενα ειχα παει με λεφτα στην τσεπη οταν το ειδα απορησα και το περιεργαζομουν αρκετη ωρα ελεγα δεν μπορει αυτο ειναι αντiγραφη ιμιτασιον δεν το πηρα σηκωθηκα εφυγα...
Προσωπικά με χαλάει γιατί δεν έχω συνηθίσει την εταιρεία με τέτοια τιμολογιακή πολιτική, δυστυχώς απευθύνεται πια σε λίγους ενώ το καλό του MK II ήταν η σχέση απόδοση - τιμής....The pricier SL-1000R will cost around $20,000 and is capable of accommodating up to three arms as shown in the photo. It has a much larger plinth than the less expensive SP10R, which will go for approximately half price or $10,000. The bigger table also sports a built-in S-shaped tonearm (the SP10R has no arm)...
Το πλατό είναι σχετικά φθηνό, πρόσθεσε τον βραχίονα, να φτιάξεις σχέδια για βάσεις, να βρεις μάστορα να καταλάβει τι θες, να τον πληρώσεις και το κόστος ανεβαίνει.Σαν τα JVC den exei .......![]()