Νεα 46-47 μεχρι 1500 (τιμη Σκρουτζ)

Reaction score
0
Καλησπερα
Οπως λεει ο τιτλος ειμαι ετοιμος να αγορασω μια νεα 46-47 ιn τηλεοραση. Ενδιαφερωμαι απολειστικα για lcd και απορριπτω τις plasma.

Τα χαρακτηριστικα που με ενδιαφερει να εχει περα απο την καλυτερη ποιοτητα εικονας ειναι
1) Καλος ηχος αφου δεν θα συνδεθει σε home theater.
2) Nα συνδεεται στο ιντερνετ (me dongle η χωρις) και να περιλαμβανει το συστημα internet@tv
3) Να εχει media player που να παιζει ολα τα αρχεια απο flash η σκληρο απευθειας (κυριως mkv).

Τεχνολογιες οπως 3d δεν με ενδιαφερουνε καν και επισης δεν με απασχολει αν ειναι η δεν ειναι LED. Το μονο που με ενδιαφερει ειναι να εχει καλη εικονα.

Η χρηση της θα ειναι κατα 80% τηλεοραση και το υπολοιπο ταινιες και ps3

Περιμενω με αγωνια τις προτασεις σας

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Kαλώς ήρθατε στο AVsite!
Λοιπόν:

1)Παίξατε και χάσατε.Οι flat τηλεοράσεις χάνουν πάρα πολύ στον ηχητικό τομέα λόγω σχεδίασης.
2)+3)Αυτή την στιγμή οι πιό πλήρης δικτυακά και από υποστήριξη αρχείων είναι οι Σαμσουνγκ.Και με πολύ καλή ποιότητα εικόνας.
Πχ αυτή λογικά καλύπτεί τις ανάγκες σας άνετα.
Το θέμα όμως είναι το τηλεοπτικό σήμα.Το οποίο,λόγω κακής ποιότητας,δείχνει χάλια στις συγχρονες τηλεοράσεις.
Οπότε επιβάλεται επίσκεψη σε καταστήματα και θέαση για το πώς αποδίδει κάποια tv σε τλεοπτικό σήμα απο κόντα.

Reaction score
0
Απάντηση: Νεα 46-47 μεχρι 1500 (τιμη Σκρουτζ)

Από τις καινούργιες έχω ακούσει τις LG που έχουν έρθει στην αγορά το τελευταίο 15θήμερο και τις Sony.

Μακράν τον καλύτερο ήχο στην αγορά έχουν οι NX700 και NX800 με το αλουμινένιο stand που αγοράζεις και 'σβήνουν' μέσα του....

ΠΑΝέμορφες και με κορυφαίο ήχο -για εννοείται για tv. Και κλειστές είναι κούκλες...

H εικόνα δείχνει να είναι τελευταίας... εσοδείας και interνετικά έχουν πολλά κομφόρ...:140: -ενσωματωμένο wifi έχουν, δεν θέλουν dongle...

Δεν ξέρω για .mkv αλλά τα υπόλοιπα τα παίζουν όλα.
Από τιμή δεν ξέρω, ρώτα, ψάξε...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members