Νεα Philips σειρα 9705

Reaction score
0
9705 series, the absolute reference in image quality

Product features

* Ambilight Spectra 3 intensifies the viewing experience
* Full HD TV with Perfect Pixel HD Engine for the best picture quality performance
* LED Pro for extreme contrast and brilliance
* Dynamic screen contrast: 10.000.000:1
* 400Hz Clear LCD, 0.5ms performance for superb motion sharpness
* Perfect Natural Motion for ultra smooth Full HD movies
* Net TV with Wi-Fi for popular online services on your TV
* Feel the atmosphere with 30W RMS and Incredible Surround
* Hear every word with Clear Sound
* Full HD 3D Ready offering full 1080p resolution to both eyes and backwards compatibility 3D
* DLNA PC network link to browse PC and Home network content
* Wi-Fi MediaConnect to play all you PC media files on your TV

Product specs

* 3D Ready / 1080p
* Perfect Pixel HD Engine
* 30 trillion colors
* 24p True Cinema
* Perfect Natural Motion 400Hz
* SRS TruSurround HD
* Local Dimming LED
* Net TV (DLNA)
* Wifi
* Ambilight
* Energy Star 4.0
* HDMI 1.4
* Divx HD, MKV, H264, AAC en MP3, AVCHD
* Internet Radio Service

available in 3 sizes: 32" (32PFL9705), 40" (40PFL9705) and 46" (46PFL9705)

Reaction score
5
Απάντηση: Νεα Philips σειρα 9705

Το 'χουν χάσει τελείως με τις ανακοινώσεις του contrast... και το κακό είναι ότι τσιμπάμε κι εμείς οι καταναλωτές!

Reaction score
0

Ερώτημα 1: Τι τεχνολογία 3D χρησιμοποιεί δηλαδή η tv; Εως τώρα... δονητές μας έδειχνε στις εκθέσεις...
Ερώτημα 2: Πόσα τεμάχια θα διαθέσει στην αγορά; Καμία 100 σε κάθε χώρα...
Ερώτημα 3: Καμία... 4000, συγνώμη 3899, εύρω η 40άρα λογικά...

Απάντηση: Οι CRT Philips άφησαν εποχή. Τότε. Σήμερα οι Ολλανδοί -το λέω έχοντας καθήσει σε 3 Press Conference μέχρι βαρεμάρας σε iFA τα τελευταία χρόνια- είναι "αλλού"...
Καφετιέρες, κουρευτικές μαλλιών και -φανταστικά είναι αλήθεια- "έξυπνα" ξυπνητήρια...:109:

Reaction score
108

Ερώτημα 1: Τι τεχνολογία 3D χρησιμοποιεί δηλαδή η tv; Εως τώρα... δονητές μας έδειχνε στις εκθέσεις...
Ερώτημα 2: Πόσα τεμάχια θα διαθέσει στην αγορά; Καμία 100 σε κάθε χώρα...
Ερώτημα 3: Καμία... 4000, συγνώμη 3899, εύρω η 40άρα λογικά...

Απάντηση: Οι CRT Philips άφησαν εποχή. Τότε. Σήμερα οι Ολλανδοί -το λέω έχοντας καθήσει σε 3 Press Conference μέχρι βαρεμάρας σε iFA τα τελευταία χρόνια- είναι "αλλού"...
Καφετιέρες, κουρευτικές μαλλιών και -φανταστικά είναι αλήθεια- "έξυπνα" ξυπνητήρια...:109:
+1

Reaction score
0
Σημερα το πρωι, επικοινωνησα με Philips Hellas και εμαθα πως τοσο η 40PFL9705 οσο και η 46PFL9705 αναμενονται εντος του Ιουλιου στην Ελλαδα.

Ενδεικτικες τιμες αντιπροσωπειας:

40PFL9705 : < 2400,00
46PFL9705 : < 2600,00

Επισης, επιβεβαιωθηκαν οι φοβοι μου πως δε θα υπαρξει μοντελο 52" για την 9705.

Reaction score
1

πολύ καλή, έχω τηλεόραση απο την σειρά 8 και φαντάζομαι ότι η σειρά 9 είναι πολύ ανώτερη

Reaction score
0
Από ότι φαίνεται Ιούλιο δεν ήρθαν. Και μάλλον δεν θα τις δούμε ούτε Αύγουστο... :104:

Reaction score
73

Δεν ξερω γιατι κατηγορειται τοσο η PHILIPS επειδη βγαζει και αλλα προιοντα... Δεν καταλαβα ... θα πρεπει
να μας δωσει λογαριασμό τι προιοντα θα βγαλει..? Επισης το αν βγαζει καφετεριες σημαινει οτι
η παραγωγη TV ειναι για πεταμα..? Δεν καταλαβαινω πραγματικα τις θεσεις που αποτυπωνονται ετσι
στον αερα μεσα στα φορουμ.

Ειμαι κατοχος της προηγουμενης 40PFL9704 που μαζι με το OPPO BDP83-SE εχουν κανει ενα
κορυφαιο διδυμο εικόνας απο Blu-Ray & DVD. Εχω διαβασει εδω μεσα τις χιλιες οσες μομφές για τη
PHILIPS ... OMΩΣ στη δικη μου 9704 ΔΕΝ ειδα ουτε cloudings οπως αλλα μοντελα αλλων εργοστασιων
που τοσο θριαμβευτικα υποστηριζονται εδω μεσα .... ουτε κατι αλλο που να με ξενισει στην εικονα της.

Μπορει να εκανε λαθη το εργοστασιο στην διαδικασια παραγωγης οπως ολα εξαλλου... αυτο δεν σημαινει
τιποτε στη σημερινη εποχη που η υπερκαταναλωση πιεζει ασφυκτικα τα εργοστασια οπότε βγαινουν λαθη προς τα εξω.

Εγω βλέπω στο σαλόνι μου μια υπεροχη εικονα για την τεχνολογια των back-led + local dimming
και πραγματικα δεν καταλαβαινω τα απαξιωτικα πολλες φορές σχόλια για τις PHULIPS.
Tο θεμα της τιμης ειναι αλλο πραμα και εχει να κανει με την εδω αντιπροσωπεία οκ..

Και για να μην παρεξηγηθω δεν εχω καμμια σχεση με την εταιρεια και τις πωλησεις της. Απλα απορω με το
γενικευμενο πνευμα εναντια σε μια μεγαλη εταιρεια εικονας και ηχου που εχει δωσει πολλα στο παρελθόν
και δεν βλέπω να υστερει στο παρόν.

Reaction score
33

Δεν ξερω γιατι κατηγορειται τοσο η PHILIPS επειδη βγαζει και αλλα προιοντα... Δεν καταλαβα ... θα πρεπει
να μας δωσει λογαριασμό τι προιοντα θα βγαλει..? Επισης το αν βγαζει καφετεριες σημαινει οτι
η παραγωγη TV ειναι για πεταμα..? Δεν καταλαβαινω πραγματικα τις θεσεις που αποτυπωνονται ετσι
στον αερα μεσα στα φορουμ.

Ειμαι κατοχος της προηγουμενης 40PFL9704 που μαζι με το OPPO BDP83-SE εχουν κανει ενα
κορυφαιο διδυμο εικόνας απο Blu-Ray & DVD. Εχω διαβασει εδω μεσα τις χιλιες οσες μομφές για τη
PHILIPS ... OMΩΣ στη δικη μου 9704 ΔΕΝ ειδα ουτε cloudings οπως αλλα μοντελα αλλων εργοστασιων
που τοσο θριαμβευτικα υποστηριζονται εδω μεσα .... ουτε κατι αλλο που να με ξενισει στην εικονα της.

Μπορει να εκανε λαθη το εργοστασιο στην διαδικασια παραγωγης οπως ολα εξαλλου... αυτο δεν σημαινει
τιποτε στη σημερινη εποχη που η υπερκαταναλωση πιεζει ασφυκτικα τα εργοστασια οπότε βγαινουν λαθη προς τα εξω.

Εγω βλέπω στο σαλόνι μου μια υπεροχη εικονα για την τεχνολογια των back-led + local dimming
και πραγματικα δεν καταλαβαινω τα απαξιωτικα πολλες φορές σχόλια για τις PHULIPS.
Tο θεμα της τιμης ειναι αλλο πραμα και εχει να κανει με την εδω αντιπροσωπεία οκ..

Και για να μην παρεξηγηθω δεν εχω καμμια σχεση με την εταιρεια και τις πωλησεις της. Απλα απορω με το
γενικευμενο πνευμα εναντια σε μια μεγαλη εταιρεια εικονας και ηχου που εχει δωσει πολλα στο παρελθόν
και δεν βλέπω να υστερει στο παρόν.
+1000

Έχω την panasonic V10 (42in) στην κρεβατοκάμαρα (για ταινίες) εδώ και μήνες. Είχα συνηθίσει σε κορυφαία εικόνα!
Πρόσφατα χρειάστηκα τηλεόραση για το καθιστικό και αγόρασα την 40PFL 9704. Έχω πάθει την πλάκα μου με την ποιότητα εικόνας της. Η ποιότητά της είναι φανταστική και εξαιρετικά κοντά στην πλάσμα.
Τόσο πολύ μάλιστα που αν έπρεπε να πάρω μόνο μια τηλεόραση η οποία θα είχε γενική χρήση (ταινίες και πολύωρο τηλεοπτικό σήμα με "άτσαλη" χρήση) θα έπαιρνα την 9704!

Καθόλου clouding και halo, απίστευτο μαύρο, φανταστική κίνηση και αυτό που για μένα συχνά ξεχνιέται να αναφερθεί αλλά δίνει απίστευτη αίσθηση στην παρακολούθηση : το ambilight !!!

indikos001

Games
Editor
Reaction score
4.469

chrisB δεν σε ενοχλει ομως που το ambilight στο χρεωνει (σχεδον)οσο αλλη μια τηλεοραση?

Reaction score
33

Σαφώς, κάνει όμως την θέαση απίστευτη!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436

Προσωπικά μου έχει προξενησει αρνητική εντύπωση το ότι μια εταιρία με την ιστορία της Φιλιπς στην τηλεόραση κατεβαίνει στον στίβο με δανεικά πανελ και βασιζόμενη(ολοκληρωτικά) στην παραγωγή τρίτων για τις τηλεοράσεις της.Οκ το ambient light(αν και με ξενίζει κάπως,γούστα είναι αυτά),αλλά απο κεί και πέρα τι;Το-αποτυχημένο-21/9;Για τα συνεχή παράπονα σε ξένα φορουμ;Για το ότι δεν βλέπω χομπίστες να ασχολούνται μαζί της σχεδόν πουθενά(ρε γμτη μου,όλοι στραβοί είναι);Για τα σπάνια-και συνήθως όχι καλά-τέστ της;

Σε γενικές γραμμές αυτά.Πιό ειδικά αν θέλετε να μιλήσουμε για το ambient και τα κακά που εισάγει στην εικόνα(όσοι ξέρουν απο συνθήκες προβολής-θέασης καταλαβαίνουν ποσο λάθος είναι ο επιπλέον φωτισμός),για την εξάρτηση της απ την lg,για το αν όντως είναι ουσιαστικά τα βελτιωτικά pixel plus κτλ,κατά πόσο λειτουργούν καλά τα βελτιωτικά κίνησης(όχι ότι στις άλλες εταιρίες κάνουν κάτι σημαντικό,πλήν ελαχιστών εξαιρέσεων)..

Reaction score
0

Δυστυχώς και προς απάντηση... απάντηση και σε δικό μου Post, η συγκεκριμένη εταιρία ΗΤΑΝ -το λέει κάποιος που το 2000 περίμενε 3 μήνες για να δει μια ομολογουμένος εξαιρετική 29άρα CRT που έβγαζε τότε η εταιρία...

Επιπλέον το ambilight είναι ΛΑΘΟΣ για την εικόνα και καθρεπτάκι για ινδιάνους -αν και εντυπωσιακό σε showroom...,

...τα τετρακιστzillionεκατομμύρια στο κοντράστ στο μάτι ΔΕΝ τα έχω δει ποτέ....

και η 21:9 ήταν μια μεγάλη marketing απάτη.

Αφήστε που παραείναι ακριβές...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.218
Members
38.540
Νεότερο μέλος