Νεος κυκλος ban απο την m$ ξεκινησε...

Reaction score
4
H πλακα ειναι οτι πληρωνεις για αυτο το service και αυτοι σε μπαναρουν. :pc:

Reaction score
0
Μπορεί να πληρώνεις, αλλά δεν παύεις να παραβιάσεις τη σύμβαση που αποδέχεσαι όταν πληρώνεις για το Live...οπότε νομικά έχει απόλυτο δίκιο η μικρομαλακή..την κλέβεις με αυτό τον τρόπο...

Από την άλλη βέβαια, δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ότι και τις δύο φορές τα ban έχουν σημειωθεί πριν από συγκεκριμένες περιόδους (πριν το καλοκαίρι και πριν τα χριστούγεννα)....Πάλι θα βγει πρώτη στις πωλήσεις αυτές τις γιορτές:crazy_1:

Reaction score
4
Μπορεί να πληρώνεις, αλλά δεν παύεις να παραβιάσεις τη σύμβαση που αποδέχεσαι όταν πληρώνεις για το Live...οπότε νομικά έχει απόλυτο δίκιο η μικρομαλακή..την κλέβεις με αυτό τον τρόπο...

Από την άλλη βέβαια, δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ότι και τις δύο φορές τα ban έχουν σημειωθεί πριν από συγκεκριμένες περιόδους (πριν το καλοκαίρι και πριν τα χριστούγεννα)....Πάλι θα βγει πρώτη στις πωλήσεις αυτές τις γιορτές:crazy_1:
Δεν εχεις αδικο.
Αλλα αληθεια ποιον κλεβεις τελικα αυτον που εβγαλε το παιχνιδι ή την microsoft που της εχεις πληρωσει κιολας την υπηρεσια?

Reaction score
0
ουσιαστικά και τους δύο, γιατί τα licences για τα παιχνίδια τα πουλάει η μικρομαλακή στους developers και γιατί έχεις τσιπάρει την κονσόλα της με όλα τα επακόλουθα...
ουσιαστικά η μικρομαλακή αν και χάνει κάποιες συνδρομές δυσαρεστημένων χρηστών (οι οποίοι όμως δεν μπορούν να κάνουν τίποτα καθώς έχουν τσιπάρει την κονσόλα) από το live, κερδίζει νέες πωλήσεις σε κονσόλες καθώς υπάρχουν άπειροι πορωμένοι που είναι διατεθειμένοι να πάρουν μια δεύτερη κονσόλα μόνο και μόνο για να "πίνουν μπάφους παίζοντας Pro" όπως λέει και το άσμα ...

Reaction score
4
ουσιαστικά και τους δύο, γιατί τα licences για τα παιχνίδια τα πουλάει η μικρομαλακή στους developers και γιατί έχεις τσιπάρει την κονσόλα της με όλα τα επακόλουθα...
ουσιαστικά η μικρομαλακή αν και χάνει κάποιες συνδρομές δυσαρεστημένων χρηστών (οι οποίοι όμως δεν μπορούν να κάνουν τίποτα καθώς έχουν τσιπάρει την κονσόλα) από το live, κερδίζει νέες πωλήσεις σε κονσόλες καθώς υπάρχουν άπειροι πορωμένοι που είναι διατεθειμένοι να πάρουν μια δεύτερη κονσόλα μόνο και μόνο για να "πίνουν μπάφους παίζοντας Pro" όπως λέει και το άσμα ...
Με το αποδεδειγμενο προβλημα(ring of death) των 360 που χαραζει τα δισκακια και τα βγαζει αχρηστα τι γινεται?
Εκει υπαρχει δικαιωμα απο τον χρηστη να βρει τροπο να χρησιμοποιει αντιγραφα ασφαλειας?

Reaction score
0
Αυτό είναι γενικά ανάλογα με τη χώρα..
Σε χώρες όπως η Αυστραλία δεν είναι παράνομη η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, ούτε είναι παράνομη η πώληση τσιπ για κονσόλες.
Ωστόσο για την μικρομαλακή και τις άλλες εταιρείες είναι διαφορετικά τα πράγματα.
Πάντως για το RROD πρόβλημα, η μικρομαλακή έκανε επέκταση της εγγύησης και αν σου προκύψει το πρόβλημα σου αλλάζουν την κονσόλα!

Εντωμεταξύ, για το συγκεκριμένο θέμα απ' ότι διάβασα φαίνεται ότι η μικρομαλακή έριξε πειραγμένο iso στη scene και έτσι κατάφερε να εντοπίσει όσους έπαιζαν με κόπιες (καθώς μετά τα πρώτα μπαναρίσματα του περασμένου μαϊου βγήκε ένα stealth fw που και καλά δεν μπορούσαν να εντοπίσουν αν εχεις πειράξει το μηχάνημα_

Reaction score
4
Αυτό είναι γενικά ανάλογα με τη χώρα..
Σε χώρες όπως η Αυστραλία δεν είναι παράνομη η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, ούτε είναι παράνομη η πώληση τσιπ για κονσόλες.
Αυτο δεν το ηξερα :cool_4:
Παντως για το iso μου φαινεται πολυ περιεργο.
Δεν νομιζω να υπαρχει κατι σε firmware που να γινεσαι stealth και να μπαινεις σε ολοκληρο συστημα και αυτοι να μην παιρνουν χαμπαρι.
Περισσοτερο νομιζω οτι τους αφηναν να πιστευουν οτι ειναι stealth παρα οτι ηταν στην πραγματικοτητα.
Με απλα στατιστικα του δικτυου σου μπορεις να καταλαβεις πιο μπαινει και με τι. :cool_4:

Reaction score
0
Δεν θα διαφωνήσω καθόλου, μου έκανε μεγάλη εντύπωση και εμένα όταν άκουσα για το stealth fw και για το κατα πόσο λειτουργούσε σωστά.
Κάπου είχα διαβάσει μια ανάλυση για το πως λειτουργούσε το σύστημα (αν βρω το λινκ θα το ποστάρω)..
Πάντως ακούγεται έντονα για το iso, μιας και απ' όσα διαβάζω σε ξένα εξειδικευμένα φόρα οι περισσότεροι που μπαναρίστηκαν είχαν τρέξει μια leaked έκδοση του halo ή κάτι τέτοιο..

Πάντως προσωπικά, ότι και αν μου έλεγαν για stealth και τέτοιες ιστορίες δεν θα δοκίμαζα να παίξω ονλινε με πειραγμένη κονσόλα...παίζεις με την τύχη σου έτσι...
αν θέλεις να πειράξεις ένα μηχάνημα κάντο αλλά μην περιμένεις έξτρα υπηρεσίες από τον κατασκευαστή...

Reaction score
4
Δεν θα διαφωνήσω καθόλου, μου έκανε μεγάλη εντύπωση και εμένα όταν άκουσα για το stealth fw και για το κατα πόσο λειτουργούσε σωστά.
Κάπου είχα διαβάσει μια ανάλυση για το πως λειτουργούσε το σύστημα (αν βρω το λινκ θα το ποστάρω)..
Πάντως ακούγεται έντονα για το iso, μιας και απ' όσα διαβάζω σε ξένα εξειδικευμένα φόρα οι περισσότεροι που μπαναρίστηκαν είχαν τρέξει μια leaked έκδοση του halo ή κάτι τέτοιο..

Πάντως προσωπικά, ότι και αν μου έλεγαν για stealth και τέτοιες ιστορίες δεν θα δοκίμαζα να παίξω ονλινε με πειραγμένη κονσόλα...παίζεις με την τύχη σου έτσι...
αν θέλεις να πειράξεις ένα μηχάνημα κάντο αλλά μην περιμένεις έξτρα υπηρεσίες από τον κατασκευαστή...
Ακριβως ετσι ειναι φιλε μου.
Νομιζω η ιστορια με το Halo ηταν σαν ατυπη "τιμωρια" κατι σαν παραδειγματισμο για αυτους που προσπαθησαν να κλεψουν στο πολυαναμενομενο Halo 3 με σκοπο να διαδωθει και να πουλησουν περισσοτερες κοπιες και κονσολες.
Αμα βρεις κατι παντως ποσταρε το.:cool_4:

Παντα υπαρχει για τους μπαναρισμενους ενα παραλληλο δικτυο που μπορεις να παιξεις online με αλλους και ειναι νομιμο.
Την διευθυνση δεν την εχω προχειρη και θα την ποσταρω αργοτερα.
Αν την ξερει καποιος ας την γραψει.

Reaction score
0
Είχα παλιότερα δοκιμάσει το Xlink Kai στο xbox το παλιό και σε γενικές γραμμές έπαιζε πολύ καλά (ειδικά σε σύγκριση με τα περισσότερα free servers που κυκλοφορούν για παιχνίδια στο pc)...
ωστόσο στο 360 δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά και δεν ξέρω πως παίζει εκεί...

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm