Νεος χαρτης της Gi(πρωην NGi) για το destinator

Reaction score
0
Κυκλοφορησε ο Q1.2008 απο την Gi(πρωην NGi)για να αναβαθμισεται το destinator σας..Απο Δευτερα και με for lings κτλ...Περιεχει ακομα 20 πολεις με πληρες δεδομενα κτλ

Reaction score
173
Απάντηση: Νεος χαρτης της Gi(πρωην NGi) για το destinator

Υπαρχει ηδη αυτη: Έκδοση: 2008.Q1.95 - Ελληνική - Μέγεθος: 23.1 MB

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο χάρτης είναι συμβατός με την έκδοση 6.1.1 του Destinator ή ανώτερη. Σε περίπτωση που διαθέτετε παλαιότερη έκδοση του προγράμματος, μπορείτε να προμηθευτείτε την αναβάθμιση από το δικτυακό μας τόπο (http://www.ngi.gr/page.php?pageid=48&languageid=2.)

Reaction score
0

Εισαι σιγουρος;;Αφου εχθες το βραδυ ανεβηκε στο site της GI..23:15
Μηπως μπερδευεσαι με καποιο αλλο προγραμμα πλοηγησης;;Που απο το 2007 χρησιμοπειουν την ονομασια 2008.Q1;;;

Reaction score
173

Ναι τον κατεβασα ηδη.

Attachments

Reaction score
0

A ok..για ενημερωση το ειπα:cool_4:

Reaction score
50
Ερώτηση: ως συνήθως αναφέρει ν' αντιγράψουμε το ForLinks στον αντίστοιχο φάκελο της κάρτας. Στην προκειμένη περίπτωση όμως τέτοιο folder δεν παίζει στο νέο χάρτη (μόνο το GreeceU)! Να υποθέσω ότι το έγραψαν στις οδηγίες εκ παραδρομής...;

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Νεος χαρτης της Gi(πρωην NGi) για το destinator

Ερώτηση: ως συνήθως αναφέρει ν' αντιγράψουμε το ForLinks στον αντίστοιχο φάκελο της κάρτας. Στην προκειμένη περίπτωση όμως τέτοιο folder δεν παίζει στο νέο χάρτη (μόνο το GreeceU)! Να υποθέσω ότι το έγραψαν στις οδηγίες εκ παραδρομής...;
Η οδηγιες εχουνε μεινει απο τους προηγουμενους χαρτες..Τα νεα For Lings θα ανεβουνε την Δευτερα στο site της Gi...Και μεσα στο επομενο τριμηνο θα εχουμε και νεο χαρτη με επανεξεταση πιο πολυ της κατηγοριας των Χρησίμων

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Νεος χαρτης της Gi(πρωην NGi) για το destinator

Κατάλαβα... αλήθεια τι ακριβώς ρυθμίζουν αυτά (τα ForLinks);
Αποφυγες δρομων ειναι..Χωματοδρομοι,διοδια κτλ..Σου κανουνε υπολογισμο βαση αυτων..Πχ..Προσπαθουσα απο τουμπα να γυρισω Ασπροβαλτα και δεν με πυγαινε μεσω Εγνατιας οδου..Μεχρι που κοιταξα και ειδα οτι ητανε ξερακαριστοι οι εθνικες..Μετα ολα καλα.Τελικα τελος εβδομαδας θα ανεβουνε τα νεα for lings

Reaction score
50
Thanks, σα λειτουργικότητα την έχω υπόψη μου, απλά δεν ήξερα ότι ρυθμίζεται από εκεί. Άσε την έχω πατήσει κι εγώ έτσι!

Reaction score
0

Tελος εβδομαδας...

Reaction score
0

Κυκλοφορησε ο Q1.2008 απο την Gi(πρωην NGi)για να αναβαθμισεται το destinator σας..Απο Δευτερα και με for lings κτλ...Περιεχει ακομα 20 πολεις με πληρες δεδομενα κτλ
δηλαδη Δευτέρα 17/8/08?

Reaction score
0

Αυτο το θεμα φιλε μου ειναι παλιο..ΤΥα forlinks βγηκανε και περιμενουμε μεχρι τελος σεπτεμβριου τον νεο χαρτη...Το θεμα ειναι του φεβρουαριου

Reaction score
0
καλησπέρα παιδιά μπορεί κάποιος να με βοηθήσει πριβέ με ένα θέμα που έχω με το Mls 4800c με το destinator ! σε ποιον μπορώ να στείλω πριβέ ... έχω θέμα με την αναβάθμιση !!! κ είναι επείγον!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.777
Members
38.493
Νεότερο μέλος
Mili