Mission m70

Reaction score
2
Ηχεία Mission m70 μικρά σε μέγεθος (35χ21χ21) γραφείου ή ραφιού με πολύ ωραίο ήχο. Σε καλή κατάσταση με κάποια σημάδια. Ακούγονται πολύ ωραία. Τιμή 120 ευρώ.
Specifications
Type: 2 way, 2 driver loudspeaker system
Frequency Response: 60Hz to 20kHz
Recommended Amplifier: 20 to 60W
Crossover Frequency: 3400Hz
Impedance: 6Ω
Sensitivity: 90dB
Bass: 1 x 177mm plastiflexed cone
Tweeter: 1 x 19mm ferrofluid cooled polymer dome

Finish: Rosewood

Dimensions: 350 x 210 x 210mm
Weight: 10kg

Attachments

Last edited:

Reaction score
7.082
περίεργο στο vendora τα πουλάτε 40 ευρώ.....

Reaction score
7.082
Δέχομαι διαπραγμάτευση
Δεν σχολιάζω αγγελίες, δεν επιτρέπετε άλλωστε απο τον κανονισμό. Αλλά εδώ έχουμε μια κραυγαλέα περίπτωση έλλειψης σεβασμού στο μέλη.Αν δεν σέβεστε τα μέλη ενός φόρουμ σαν το avsite......καλύτερα να αποχωρήσετε.

Reaction score
2
Κοίτα φίλε τώρα που το άνοιξα και το άκουσα πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Δεν είμαι σίγουρος ότι θελω να το δώσω. Γι' αυτό το έβαλα σ' αυτήν την τιμή, που κατά τη γνώμη μου είναι δίκαιη γι' αυτό που ακούς. Επίσης τώρα δεν το χρειάζομαι και μαζεύονται διάφορα.

Reaction score
706
Κοίτα φίλε τώρα που το άνοιξα και το άκουσα πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Δεν είμαι σίγουρος ότι θελω να το δώσω. Γι' αυτό το έβαλα σ' αυτήν την τιμή, που κατά τη γνώμη μου είναι δίκαιη γι' αυτό που ακούς. Επίσης τώρα δεν το χρειάζομαι και μαζεύονται διάφορα.
Αγνοείς διακριτικά η εσκεμμένα αυτό που σου γράφουν οι υπόλοιποι.
Έχεις βάλει μια αγγελία εδώ 120 ευρώ και άλλου 40 , και δεν μπαίνεις καν στον κόπο να δικαιολογήσεις τον λόγο που το κάνεις;
Εκτός και αν κάτι δεν πάει καλά…….

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.220
δίκαιη τιμή για ποια σελίδα ''φίλε''?
του αβουσάιτ ή του βεντόρα....?
χειρότερο το κάνεις....
συμπεριφορές ''απατεωνάκων'' εις βάρος των μελών δεν γίνονται ανεκτές...

Reaction score
2
Αυτό που κάνεις φίλε λέγεται άσκηση λεκτικής βίας. Δεν με ξέρεις και δε σου επιτρέπεται να μιλάς έτσι. Το να επιτίθεσαι έτσι σε κάποιο πρόσωπο χαρακτηρίζει τη συμπεριφορά.

daharis666

Moderator
Reaction score
83.220
αυτό που κάνεις εσύ στο στο σάιτ μας....κ πουλάς τα ίδια ηχεία 3 φορές πάνω από άλλη σελίδα πως λέγεται?

Reaction score
2
αυτό που κάνεις εσύ στο στο σάιτ μας....κ πουλάς τα ίδια ηχεία 3 φορές πάνω από άλλη σελίδα πως λέγεται?
Εξηγουμαι. Δεν τα είχα ακούσει όταν τα είχα βάλει αγγελία. Ήξερα μόνο ότι παίζουν. Απλώς ήθελα να φύγουν. Προχθές τα άκουσα και κατάλαβα ότι πρόκειται για κάτι ωραιότατο. Αξίζει να μπει αγγελία στο avsite όπου υπάρχουν άτομα που γνωρίζουν. Αν κάποιος θέλει να τα ακούσει του τα δίνω χωρίς χρήματα για μια εβδομάδα. Αν θελήσει να τα κρατήσει συζητάμε την τιμή. Για την αξία του ήχου η τιμή είναι ευτελής.

daharis666

Moderator
Reaction score
83.220
στο βεντόρα δεν είχαν αυτή την τιμή τα μέλη....πλεμπαίοι λέμε :headbang:

Reaction score
2
ειρωνεύεσαι κ από πάνω?
Δεν ειρωνευομαι. Χαρακτηρίζεις συνεχώς χωρίς να γνωρίζεις. Αναγορεύεσαι σε εκπρόσωπος των μελών και το avsite για να τους προστατεύσεις από "απατεωνακους" . Μήπως τους υποτιμάς?

daharis666

Moderator
Reaction score
83.220
Δεν ειρωνευομαι. Χαρακτηρίζεις συνεχώς χωρίς να γνωρίζεις. Αναγορεύεσαι σε εκπρόσωπος των μελών και το avsite για να τους προστατεύσεις από "απατεωνακους" . Μήπως τους υποτιμάς?
υποδείξεις για το τι κάνω αλλού..

σε ξεμπρόστιασαν και αντί να δώσεις εξηγήσεις πουλάς τρελίτσα

Reaction score
2
Δε νομίζω ότι αξίζει να συνεχίσω. Εξηγήθηκα πιο πάνω. Τέλος της συνομιλίας.

Reaction score
706
Δε νομίζω ότι αξίζει να συνεχίσω. Εξηγήθηκα πιο πάνω. Τέλος της συνομιλίας.
Ναι εξήγηση έδωσες πιο πάνω, αλλά συνεχίζει η αγγελία σου να είναι ενεργή προς 40 ευρώ στην Βεντορα.(έως τώρα που γράφω) .
Αυτό δεν το θεωρείς υποτιμητικό έως προσβλητικό για τα εδώ μέλη;
Πως θα ένιωθες στην θέση μας αν σε ενδιέφερε κάτι τόσο ωραίο σαν τα ηχεια σου όπως λες και είχε διαφορετικές τιμές σε δυο πλατφόρμες;
Παρακαλώ…..

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.796
Members
38.495
Νεότερο μέλος