Νεος av pro ή avr;

Reaction score
2.619
Και το σημαντικοτερο. ΠΟΙΟΣ;

Εφυγε ο trinnov για τους δικους μου λογους. Δεν εχει σημασια να εξετασουμε το γιατι. Απλα εφυγε. Τελος.
Αυτο που θα μου λειψει πραγματικα ειναι η υποστηριξη που ειχες με αυτο το μηχανημα.

Τωρα ομως τι να παρω;
Υπαρχει δυνατοτητα για avm90. Για αμεση αγορα. Θα ακουσω ομως διαφορες σε σχεση με τον avm 70; Ή μηπως να παρω απευθειας τον mrx1140 μιας και ο χωρος που θα στηθει το μελλοντικο συστημα θα ειναι πολυ μικρος και να ξεμπερδευω; Παραπανω απο 2 sub δε με βλεπω να χεησιμοποιω για κανενα λογο.

Απο την αλλη μπορω να βρω marantz av10 και amp10 με περιπου 10k. Αξιζει ή να παω για denon a1h για οικονομια και χωρου και χρηματος; Βεβαια απο καποιον γνωστο του χωρου (δε θα πω ποιος) ο οποιος γνωριζει και απο trinnov πολυ καλα μου ειπε πως η καλυτερη λυση για εμενα θα ηταν ο 4800 και εξωτερικους ενισχυτες μιας και θα παρει το dirac art.

Αν μπουμε στο παιχνιδι του dirac υπαρχει και ο integra 8.4...

Arcam, JBL και Νad δεν τους βλεπω.

Δεδομενου οτι για τους επομενους 10 μηνες δε βλεπω να υπαρχει home cinema και οτι με τον lyngdorf 1120 ειμαι υπερευχαριστημενος, μηπως να εκανα γενικα υπομονη και να πηγαινα σε lyngdorf; Αυτους μπορω να τους παρω και σε αρκετα καλυτερη τιμη.

Acurus δεν το συζηταμε.

Stormaudio μηπως; Συγκεκριμμενα για τον Fusion. Βεβαια το κοστος του....

Οπως ειπα παραπανω, για το επομενο 10μηνο home cinema δε θα υπαρχει.
Να περιμενω το art για το ποτε και τι κανει ή να αρπαξω καμια ευκαιρια για καποιο απο τα παραπανω οταν βρεθει οποτε βρεθει;

Το σημαντικοτερο απο ολα ειναι να ειναι μια συσκευη που θα πατας ενα κουμπι και θα βγαινει μια χοντρη (με το χειριστηριο της τηλεορασης). Ομορφα κι ωραια χωρις πολλα πολλα (ετσι λεω τωρα).

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.421
Με όλο το θάρος DENON A 1H .
Πατάς ένα κουμπί και βγαίνει μιά χοντρή . Αυτό είναι το ζητούμενο .

Reaction score
1.550
Να περιμένεις να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με το ART. Μακράν το πιο σωστό αφού και να αγοράσεις μηχάνημα τί θα το κάνεις?

Reaction score
1.247
Όλα τα Denon & Marantz που μπορούν να "πάρουν" DLBC θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν ART βάση δήλωσης της DIRAC. Εάν υπάρχουν ενεργά ηχεία ή αγοραστούν ενεργά ηχεία θεωρώ τον Marantz AV10 καλή επιλογή (με εξαιρετικό review και θα λάβει σίγουρα ART).

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
32.726
Να κάτσεις όπως είσαι και να πάρεις μηχάνημα όταν θα έχει λόγω ύπαρξης. Στο μεσοδιάστημα ψάχνε όσο θες, αλλά μόνο ψάχνε (σε βλέπω σε τρώει η τσέπη για κάποιο λόγο :))

Reaction score
2.206
Εγώ είμαι άσχετος, αλλά αν είναι να μην χρησιμοποιηθεί άμεσα δεν θα ήταν καλύτερα η αναζήτηση να γίνει όταν είναι να τον χρησιμοποιήσεις; Κάτι νέο μπορεί να έχει βγει, κάποια εξέλιξη να έχει υπάρξει, κάποια προσφορά να έχει γίνει, κλπ.

Reaction score
1.326
Τι ηχεία έχεις, σε τι χώρο θα τα βάλεις ; Απ ότι κατάλαβα θα αλλάξεις χώρο . Το έχεις συζητήσει σε κάποιο άλλο θέμα ; Αν ναι βάλε εδώ ένα λινκ να έχουμε μια ιδέα με όλα τα δεδομένα διαθέσιμα. Όντως σε τρώει η τσέπη σου, ωραία είναι αυτά πάντως αφού μπορείς όρμα αλλά με σύνεση να πάρεις το μέγιστο από τις αγορές σου.

Reaction score
812
Denon A1H ή Integra DXR-8.4 σε AVR.

Σε Prο, αν δε το βιάζεσαι, δες τον Primare SP35.

Δε ρωτάω καν για το budget σου, γιατί είχες Trinnov.

Παρολα αυτα απο ολους τους παραπανω, το καλυτερο VFM θεωρω οτι ειναι ο Integra. :)

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.744
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88