Νεο Αυτοκινητο

Reaction score
4.919
Απάντηση: Νεο Αυτοκινητο

Καινουργιο C4 Diesel 1.6 .Ειναι αρκετα αξιολογο αμάξι και με φοβερη τιμή για diesel (~14000)
Δες και μεταχειρισμένα Auris ...
Αυτό ακριβώς ηθελα να σου προτείνω κι εγω και έχει και εκδόσεις με μηδενικά τέλη κυκλοφορίας!
Αν μου περίσσευαν θα το αγόραζα αύριο!

Y

Yiannis_B

Guest

ηρθε ο καιρος να αλλαξω αυτοκινητο
θα ηθελα τις προτασεις σας

κατηγορια μικρομεσαιο 5 πορτες
μεταχειρισμενο 2-3 ετων η καινουργιο
θα κανω γυρω στα 8 - 10000χ το χρονο
75% πολη 25% ταξιδια
το μπατζετ μου ειναι γυρω στα 12-13000 ευρω
+ οτι πιασει το GETZ 1.6 7ετων σε πολυ καλη κατασταση
76000χιλ
τωρα φυσικα η μοδα ειναι το πετρελαιο στοιχιζει απο μια
ερευνα αγορας 2000 ευρω ποιο πανω απο την βενζινη
γνωσεις δεν εχω ιδιαιτερες

θα χαρω πολυ να ακουσω τις προτασεις σας
...αν θες να αλλάξεις αυτοκίνητο για να κερδίσεις οικονομικά, δεν βλέπω τον λόγο.

...οικολογικά πάλι, μεγάλη μούφα το καινούργιο, έχεις αναλογιστεί την ενέργεια και τους πόρους που δαπανήθηκαν για την κατασκευή του?

...σύγχρονες δυτικές κοινωνίες.....

...και να πω ότι θα έπαιρνες κάτι για αυτό που πραγματικά προσφέρει...ένα S2000 π.χ.. αφού και το καινούργιο και το παλιό σούρνονται......:cool:

Reaction score
38

Η Citroen έχει εξαιρετικές τιμές στα diesel και επιπλέον οι 1600άρηδες ντιζελοκινητήρες της είναι από τους καλούς της αγοράς και σε τιμές που άλλοι πουλάνε 1400άρια.

Αν σας αρκούν οι χώροι της μικρότερης κατηγορίας, πάρτε το C3 1.6 e-HDi με 90 ίππους, start & stop και το καλό επίπεδο εξοπλισμού (δε λείπει τίποτα κι έχει και όμορφα πραγματάκια σαν το πανοραμικό παρμπριζ) στα 14 χιλιάρικα.

Αν θέλετε μεγαλύτερους χώρους πάρτε τη C4 από 14 ως 16 χιλιάρικα ανάλογα με τον κινητήρα (90 ή 110 ίπποι) και το επίπεδο εξοπλισμού. Εγώ θα προτιμούσα αυτή με τα 110 άλογα, το start & stop και το καλό επίπεδο εξοπλισμού.

Reaction score
384

λοιπον εκανα ερευνα αγορας και σημερα
hyundai i30
honda jazz
ford fiesta
αλλα τελικα συμφωνω μαζι σας
το c4 diesel ειναι ποιο φτηνο απο την βενζινα !
υπερεχει σε εξοπλισμο χωρους ποιοτητα κατασκευης

το πλουσιο c4 diesel 1.6 16300 ευρω
το Υaris disel 1.4 16200
to hyundai 1.4 βενζινα 14160

μαλλον εδω θα καταληξω
ευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια σας !

.

Reaction score
384

πετρελαιο citroen c4 1,6

ειναι μεγαλες οι διαφορες 90 αλογα 5 ταχυτητες
και 110 6 ταχυτητες

στην τιμη ειναι 1000 ευρω παραπανω αλλα
εχω ανεβει πολυ
και στο getz δεν παιρνω καλη τιμη γιατι ειναι 1,6

Reaction score
1.311

Άποψή μου ψάξε να βρείς ένα ΚΑΛΟ μετεχειρισμένο πενταετίας με 10.000!
Θα πάρεις αυτοκίνητο επόμενης κατηγορίας !

Reaction score
0

Nα πω και τη δική μου άποψη: Αν δεν είσαι γνώστης ή δεν έχεις άνθρωπο "στη πιάτσα" που λένε,απόφυγε όσο μπορείς τα μεταχειρισμένα!Γιατί;
-1ον έχουν ΠΟΛΥ περισσότερα κμ από όσα λέει το κοντέρ-5ετίας με 10κ είναι πολύ απίθανο σενάριο-ή ως γνωστόν όλα τα κοντέρ "γυρνάνε"...
-2ον λόγω κρίσης -και όχι μόνο- πολλοί ιδιοκτήτες αμελούν βασικά σέρβις με αποτέλεσμα το κελεπούρι να θέλει άλλο ένα χιλιάρικο να έρθει στα ίσια του,πχ λάστιχα+μεγάλο σέρβις,(δηλ.τακάκια/δίσκους,εξάτμιση,ιμάντα,κλπ) και,
-3ον και σπουδαιότερον με μια πρώτη ματιά δεν μπορείς να καταλάβεις το πόσο "καθαρό"είναι..από τρακαρίσματα εννοώ...αν είναι από ιδιώτη ένα τηλέφωνο στον ασφαλιστή σου με το νούμερο κυκλοφορίας -αλλά και μια επίσκεψη σε φανατζή σου λεει όλο το ιστορικό του "κελεπουριού"...αν είναι από μάντρα το τσεκάρισμα είναι λίγο δύσκολο...
Πάρε καινούργιο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο! Η καινουργίλα ακόμα και αν παλιώσει στα χέρια σου,δεν περιγράφεται!!!

Αυτά και καλό κυνήγι!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.680
Members
38.729
Νεότερο μέλος
gvts