Νεο Audyssey MultEQ XT32

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Νεο Audyssey MultEQ XT32

αντωνη αξιζει τον κοπο , προχθες τα ακουσα Α_Β , δεν εχει σχεση με το <φιρς> της πρωτης γεννιας..........

Reaction score
460

αντωνη αξιζει τον κοπο , προχθες τα ακουσα Α_Β , δεν εχει σχεση με το <φιρς> της πρωτης γεννιας..........
Καλημερα και καλη χρονια!
Τοσο πολυ βρε Αργυρη που να δικαιολογει το 1200αρι?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Καλημερα και καλη χρονια
το ποσο συγκινει τον καθε ενα ειναι κατι το διαφορετικο-υποκειμενικο,
καποιοι ακουνε για καλωδια των 1200 ευρω (ας πουμε) και γελανε, και αλλοι δεν μπορουν χωρις αυτα,
ειναι καθαρα αντικειμενικο να ασχολειται καποιος με κατι που μπορει να αγγιξει, αν δεν μπορει συνηθως το χλευαζει ,
ειναι σαν την αλεπου ενα πραμα,
οσα δεν φτανει τα κανει ..........
προσωπικα το ακουσα κανα μισαωρο, (τον απλο ) τον ακουσα κανα 5λεπτο.
Βεβαια τα 150 $ για τα κλειδια του εγκαταστατη + την οποια αμοιβη του ανεβαζουν και αλλο το κοστος.
Αλλα το ξαναπα , απευθυνεται σε αναλογα πορτοφολια, οχι σε χλευαστες.............

Reaction score
15.548

η ισοσταθμιση ειναι το κλειδι για ενα καλο αποτελεσμα......

οποτε,εαν το αποτελεσμα ειναι καλυτερο του προηγουμενου,το κοστολογιο δεν μας αφορα.....
......το λιγο καλυτερο συνηθως το πληρωνεις πολλα.

δλδ κοντευει να φτασει τo mcacc :118::116:

Reaction score
29.578

Μιλάνε για μεγαλύτερη ανάλυση , μεγαλύτερη σκηνή , και αυξημένη ταχύτητα , που υπάρχει ούτως η άλλως , λόγω των πιο γρήγορων επεξεργαστών που φοράει η νεα κάρτα.
Για την ισοστάθμιση λένε για μεγαλύτερη ακρίβεια, και καλύτερο bass management, αφού το νεο κάνει ξεχωριστό bass equalising.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

σηκωμα σκηνης, ποιοτητα ηχου, καλυτερους διαλογους, καθαροτερα μπασα..........

Reaction score
29.578

Εγω δεν άκουσα τπτ γιατί δεν εχω κάνει την αναβάθμιση.
Αμα την κάνω, θα σου πω.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

αντωνη εγω το ακουσα εξω, ευτυχως το ακουσα Α_Β με δυο ομοιους με τον δικο σου.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

αν και εγω στη περιπτωση σου δεν θα περναγα πλακετα........

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

pow whois whois yupi yea yupi yo :131:

09/05/2012

Audyssey Announces Upgrade to MultEQ Pro

Version 3.6 is Ready for Download and Covers new Denon, Marantz, Integra and Onkyo AVRs

Indianapolis, IN – (Marketwire - September 05, 2012) – Audyssey, a leader in audio technology for the home, automotive, mobile and theater markets, today announced the latest upgrade to its award-winning MultEQ Pro. The company used the annual CEDIA Expo as the setting to release Version 3.6 of the software. The latest update brings Audyssey’s industry-leading professional room correction technology to new top-line AVRs from Denon, Marantz, Integra and Onkyo.

MultEQ Pro 3.6 gives installers greater control of the system calibration and room equalization process. Installers can create custom target curves, adjust the settings of all Audyssey technologies and even provide a calibration certificate featuring before and after curves that detail the frequency response corrections made by the software. It takes MultEQ XT and MultEQ XT32 to the professional level. It’s now available for these newly released AVRs:

Denon AVR-4520CI
Denon AVR-3313CI
Denon AVR-2313CI
Integra DTR-70.4
Marantz SR6007
Marantz SR7007
Marantz AV7701
Onkyo TX-NR5010
Onkyo TX-NR3010

MultEQ Pro is available only to registered installers at the Audyssey installer site. Login here and download the new software. The upgrade is available immediately. Consumers who are interested in having their AVR calibrated with MultEQ Pro can find a registered installer here.

Reaction score
29.578

Επαναφέρω το νήμα για εντυπώσεις απο το xt32 stay tuned.....

Reaction score
28

pow whois whois yupi yea yupi yo :131:

09/05/2012

Audyssey Announces Upgrade to MultEQ Pro

Version 3.6 is Ready for Download and Covers new Denon, Marantz, Integra and Onkyo AVRs

Indianapolis, IN – (Marketwire - September 05, 2012) – Audyssey, a leader in audio technology for the home, automotive, mobile and theater markets, today announced the latest upgrade to its award-winning MultEQ Pro. The company used the annual CEDIA Expo as the setting to release Version 3.6 of the software. The latest update brings Audyssey’s industry-leading professional room correction technology to new top-line AVRs from Denon, Marantz, Integra and Onkyo.

MultEQ Pro 3.6 gives installers greater control of the system calibration and room equalization process. Installers can create custom target curves, adjust the settings of all Audyssey technologies and even provide a calibration certificate featuring before and after curves that detail the frequency response corrections made by the software. It takes MultEQ XT and MultEQ XT32 to the professional level. It’s now available for these newly released AVRs:

Denon AVR-4520CI
Denon AVR-3313CI
Denon AVR-2313CI
Integra DTR-70.4
Marantz SR6007
Marantz SR7007
Marantz AV7701
Onkyo TX-NR5010
Onkyo TX-NR3010

MultEQ Pro is available only to registered installers at the Audyssey installer site. Login here and download the new software. The upgrade is available immediately. Consumers who are interested in having their AVR calibrated with MultEQ Pro can find a registered installer here.
Εγω δηλαδη με τον 3313 αν κανω update θα εχω το xt32?
Και πως γινεται η αναβάθμιση;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Εγω δηλαδη με τον 3313 αν κανω update θα εχω το xt32?
Όχι.Απλά γίνεται αναβάθμιση σε κάποια χαρακτηριστικά που χρησιμοποιούν οι custom installers,δλδ την έκδοση pro.
Ποιά έκδοση έχει ο δικός σου αναφέρεται στο manual.

Reaction score
28

Όχι.Απλά γίνεται αναβάθμιση σε κάποια χαρακτηριστικά που χρησιμοποιούν οι custom installers,δλδ την έκδοση pro.
Ποιά έκδοση έχει ο δικός σου αναφέρεται στο manual.
Audyssey MultEQ XT αυτην εχω.
παντως εχω κανει ολα τα update που μου εχει ζητησει απο μονος του....
πρεπει να κανω κατι αλλο?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Όχι.
Έχεις την απλή έκδοση άρα το update αυτό δεν μπορείς να το περάσεις:

MultEQ Pro is available only to registered installers at the Audyssey installer site.

Reaction score
29.578

Είχαν μάλον δίκιο οι τύποι στο avs, που λέγανε για σημαντική διαφορά , σε σχέση με το απλό xt.
Το χτ32 είναι σαφώς βελτιωμένο παντού αλλά κυρίως στο κομμάτι των σαμπς.Καλύτερος έλεγχος και έκταση χαμηλών, καλύτερο ματσάρισμα , εχω τρία , καλύτερος εστιασμός αν μπορώ να το πως ετσι..
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι η διαφορά στην καθαρότητα των διαλόγων. Μπροστά του η πρηγούμενη έκδοση ωχριούσε.Βέβαια δεν είμαι σίγουρος αν οφείλεται αποκλειστικά στο xt 32, η στην αυξημένη επεξεργαστική ισχύ που έχει φτάσει τα 7-8000 mflops, στο upgrade kit. Πάντως το calibration τρέχει στο μισό χρόνο απο πριν , κάνει την επεξεργασία σε λιγότερο απο μισό χρόνο , και γενικά είναι παντού καλύτερο και ταχύτερο.
Επίσης εχει και καλύτερο surround stage, με την έννοια οτι ακούγονται ευκρινέστερα οι ήχοι απο τα περιφερειακά και δείχνει να ομογενοποιεί το μπροστινό stage με το πίσω καλύτερα.Height η wide δεν δοκίμασα ακόμα αλλά θα δοκιμάσω , ετσι για να δω τι κάνει.
3D δεν εχω και δεν με ενδιαφέρει .
Κάτι ακόμα, που επίσης δεν ξέρω που οφείλεται, τα αυξημένα πρίμα του 32 σε σχέση με το απλό. Φαίνεται και στο γράφημα , όπου το νεο δείχνει να ενισχύει κάπως πιο πολύ τις μεσοϋψηλές - υψηλές συχνότητες. Επίσης μετά το πρώτο callivration δήλωσε ολα τα ηχεία small με διαφορετικό cross στο καθένα , μπρος ,πλαϊ, πίσω, και με διαφορετικά levels, σε σχέση με το προηγούμενο. Οχι μεγάλες διαφορές , περίπου 2-2,5 db . Δλδ ενω πριν τα έκοβε ολα στα 6- 6,5 db τώρα τα έκοψε 8-8,5 και 10 το τρίτο σαμπ που πριν το έκοβε 2.
Αυτά σε γενικές γραμμές τα νεα της αναβάθμισης του avp a1hd , με το κιτ.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.589
Δηλαδή πριν δεν ήταν τέλειο το Audyssey; :whistling:

2-2.5db είναι μικρή διαφορά; :rolleyes:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members