Νεο media player

kss

Reaction score
0
Πριν λιγες μερες βρηκα αυτο το media player,ειναι απο μια νεα εταιρια στο χωρο και φαινετε αξιολογη υλοποιηση.
Μακαρι να κυκλοφορησει και στην ελλαδα για να το δουμε καλυτερα.

Εδω ειναι η σελιδα του κατασκευαστη αν και δεν λενε πολλα,πχ ποιο chipset φοραει(realtek,sigma,κτλ).
http://www.pivosgroup.com/#!vstc3=specifications/vstc2=products

Και εδω ειναι ενα πρωτο βιντεο παρουσιαση απο τον αγαπητο linus
http://www.youtube.com/watch?v=UweFeBANg6s&feature=feedu

Reaction score
1.458
Απάντηση: Νεο media player

Realtek πρεπει να ειναι και μαλλον κλωνος του ACRYAN.Δεν αναφερει αν υποστηριζει ελληνικους υποτιτλους.

kss

Reaction score
0

Οντως μοιαζει αρκετα με το acryan και μενα για realtek μου φαινετε,παντως αρκετα πραγματα φαινετε να κανει,αν εχει καλη υποστηριξη στο λογισμικο και καλη τιμη θα ειναι μια αξιολογη λυση.

Δεν πρεπει να κυκλοφορει ακομα Μιχαλη,τουλαχιστον εγω δεν το εχω βρει πουθενα.
Μπα δυσκολα με βλεπω να φευγω απο τα med.

Reaction score
457

για να μην ανοίγω νέο τόπικ, ερωτώ εδώ :
ψάχνω να αγοράσω καινούργιο media player και ενώ έριξα μια ματιά σε κάτι συγκριτικά, εντούτοις ο χρόνος έχει περάσει και πιθανόν να έχουμε κάτι καλύτερο σε σχέση με τα τότε αποτελέσματα.
Έχετε να προτείνεται κάτι καλό και σχετικά οικονομικό? Προϋπόθεση η αψεγάδιαστη αναπαραγωγή όλων των φορμά εικόνας, ήχου ΚΑΙ υπότιτλων!
Αλήθεια, το NETGEAR NTV550 είναι όντως τόσο καλό..?
Ευχαριστώ..:)

kss

Reaction score
0

Εγω παντως θα σου προτεινα τα mede8er,δεν εχω δοκιμασει πολλα μηχανηματα οποτε δεν μπορω να εχω μεγαλη εμπειρια αλλα τοσο καιρο που εχω το med500 ειμαι απολυτα ικανοποιημενος σε ολλα του,δεν κολλησε σε τιποτα δεν αρνηθηκε να παιξει κατι,αξογη εικονα,σε ηχο δεν εχω κατι ιδιαιτερο για να το ακουσω γιατι παιζει απο την τηλεοραση,σε δικτυο παλι κανενα προβλημα.
Ελπιζω να βοηθησα λιγο.:123:

Reaction score
84

Το netgear το έχω σχεδόν 6 μήνες . Απλά κορυφαίο και από εικόνα και από ήχο και τα παίζει όλα τα format.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.965
Απάντηση: Re: Νεο media player

Λεπτομέρειες άνευ ουσίας.
:111:

Ας έγραφες: Για μένα λεπτομέρειες άνευ ουσίας.

kss

Reaction score
0

Οπως ακριβως τα λεει ο φιλος abcd,για αλλους ειναι πολυ σημαντικα και ισως ο φιλος που ψαχνει για νεο media player να τα χρειαζετε.

Reaction score
457

και αφού δεν βλέπω να βγάζω άκρη με τους υπότιτλους στην panasonic αλλά ούτε με ποιο media player να πάρω, ερωτώ..:
με κάτι τέτοιο--> http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/DVD-Players/Panasonic-DMP-BD75EG-K-Blu-ray-Player.htm τι ακριβώς χάνω σε σχέση με ένα media player? σίγουρα πάντως κερδίζω το ότι παίζει δισκάκια...

Reaction score
457

το έχω αναφέρει στο τόπικ της panasonic στις τηλεοράσεις...δε μπορώ να δω mkv με υπότιτλους srt από την usb της τηλεόρασης (G30)...ή σκέτο mkv θα βλέπω χωρίς υπότιτλους, ή αν τους έχω ενσωματώσει, δε βλέπω τίποτα.
Anyway, για να μην βγαίνουμε και offtopic, ένα απλό media player τι παραπάνω μου δίνει σε σχέση με το BR DVD player που έδωσα παραπάνω, με το οποίο μπορώ να παίζω και δισκάκια...ούτως ή άλλως και στα 2 εξωτερικό δίσκο usb θα συνδέω..

Reaction score
1.458

Με το media player δε θα έχεις κανένα πρόβλημα με τους ελληνικούς υπότιτλους,θα μπορείς με υποστηρηκτικά προγράμματα 3ων να φτιάχνεις εξώφυλλα και περιλήψεις των ταινιών σου,πράγμα ιδιαίτερα χρήσιμο αν έχεις μεγάλη συλλογή απο ταινίες (mkv,avi,mp4 κλπ),θα μπορείς βλέπεις ταινίες με υπότιτλους μέσω δικτύου πχ από τον υπολογιστή σου να streamάρεις στο media player,δικτυακό ραδιόφωνο και άλλα πολλά!

Reaction score
457

απ'ότι βλέπω, ούτε το dvd player έχει πρόβλημα με υπότιτλους...και πιο πιθανό βλέπω να παίξω κανά δισκάκι παρά να φτιάχνω εξώφυλλα και περιλήψεις...ραδιόφωνα και τα λοιπά ούτε καν...
άρα..?? :)

Reaction score
49

άρα..?? :)

Νίκο, δώσε μου λίγο χρόνο να κατεβάσω το manual του BDp για να δω μια λεπτομέρεια που είναι πολύ πιθανό να παίζει.
Ποια είναι αυτή?
Η usb θύρα του BDp να αναγνωρίζει μόνο fat32 και όχι NTFS
Που σημαίνει πως πρακτικά τα μόνα mkv που θα βλέπεις είναι σειρές της τηλεόρασης (720p ή 1080p) με ανώτατο όριο τα 4GB!!!!
Που σημαίνει πως αν θέλεις να δεις κάποια ταινία των 12GB θα πρέπει μέσω του mkv2vob να την «σπάσεις» σε 3 αρχεία των 4GB για να την δεις.....
Πάρ' το αυγό και κούρευτο!!!

Αν η usb διαβάζει δίσκους NTFS ίσως να είναι μια λύση.
Αλλά ακόμα και έτσι, κάποιες στιγμές θα πετύχεις ασυμβατότητες που αποκλείεται να πετύχεις με ένα media tank (player).

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.997
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos