Νεο software για Infocus 4805

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
H εκδοση 1.13 firmware ειναι ηδη σε κυκλοφορια και οι αλλαγες που προσφερει ειναι οι ακολουθες(μην περιμενετε μεταφραση :wink: )

• Sync Threshold control changed to a slider
• 1080i -> 720p switching improved
• 1080i -> 480p switching improved
• Letterbox support on DVI
• Keypad disable option implemented
• Lamp life warning set to 2,980 hours
• EDID modes made for digital
• Keystone adjustment image anomaly resolved. Image no
longer changes to horizontal stripe when adjusting keystone setting.
• "Setting up image" message no longer partially hidden
• Horizontal lines no longer appear at the bottom of a
computer image while projector locks to signal
• Vertical line in video image no longer appears when Brightness is adjusted in 4:3 or native aspect ratio.
• Text in User Settings Saved no longer remains on screen if menu is removed then brought up again

Αν την δοκιμασει κανεις ας πει τις εμπειριες του και σε εμας τους υπολοιπους...

Reaction score
5
Μα κανείς δεν αναβάθμισε να μας πει σχόλια?

Εγώ πάντως θα αναβαθμίσω μέσα στην εβδομάδα διότι πρέπει να πάρω το λάπυ από τη δουλειά να πάω σπίτι , να βρω το S/N, να βάλω σκάλα και να ξεκινήσω το upgrade..........

Όταν το κάνω θα σας πω......

Reaction score
5
Δεν έχω καταφέρει να αναβαθμίσω διότι δεν είχα χρόνο και το laptop διαθέσιμο.

Από αυτό το φόρουμ κανείς άλλος δεν έχει συνδιασμό infocus 4805 & Yamakawa ώστε να μας πει τι γίνεται?

Reaction score
453
Εγώ τον έχω αναβαθμίσει αλλά δυσυχώς ψάχνω ένα yamakawa για να μου φύγει η απορία.
Κι εγώ απορώ τόσα yamakawa παίζανε που πήγανε;

Reaction score
0
Πρώτα από όλα, μόλις την περασμένη βδομάδα εγκαινίασα και γω το χώρο των προβολέων και της πραγματικά μεγάλης οθόνης!
Μετά από αρκετό ψάξιμο και βοήθεια από τα λόγια πολλών projectorfiles αποφάσισα την αγορά του Infocus 4805, και πραγματικά εντυπωσιάστηκα από την ποιότητα της εικόνας του. Η αλήθεια είναι ότι ειδικά τώρα που η τιμή έχει πέσει στα 1300 ευρώ είναι καλή απόδοση αγοράς.
Το θέμα είναι ότι βιάστηκα να αναβαθμίσω το λειτουργικό του (από το εργοστασιακό 1.0.2) στο τελευταίο που δίνει η εταιρία (από το Δεκ 2004) το 1.1.3 και δυστυχώς αντιμετώπισα το περίφημο flickering της οθόνης! Στην αρχή νόμιζα ότι έπαθε κάτι η λάμπα και δεν ήξερα που να το αποδώσω. Έτσι ανέτρεξα στο διαδίκτυο και αμέσως λύθηκε η απορία μου μιας και αρκετοί ακόμα κάτοχοι του 4805 αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα με την αναβάθμιση. Ευτυχώς η λύση είναι απλή και δεν χρειάζεται να στείλει κανείς το μηχάνημα για service στην εταιρία. Αρκεί να κατεβάσει την original έκδοση και να την εγκαταστήσει πάνω από την 1.1.3
Την original έκδοση μπορείτε να τη βρείτε εδώ:
http://www.infocus.com//service/software/downloads/4805v102.exe

(τα διπλά // ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΟ λάθος)

Όσοι από εσας έχουν την αρχική έκδοση ΜΗΝ κάνουν το λάθος να την αναβαθμίσουν! Ναι μεν διορθώνει κάποια μενού και κάποιο συγχρονισμό με κάποιες πηγές αλλά εμφανίζει και ένα περίεργο flickering της λάμπας που είναι άλλοτε αρκετά ενοχλητικό ανάλογα με την επιλογή σύνδεσης που έχουμε κάνει. (Από κάποια threads βρήκα ότι άμα πατήσει κανείς από το τηλεχειρηστήριο το BLANK SCREEN και τον αφήσει για λίγο εκεί λένε ότι λύνεται το πρόβλημα)

Αυτή τη συμβουλή έχω να σας δώσω μετά από μακράν έρευνα σε διάφορα threads σχετικά με τον 4805.

Καλή Προβολεοθέαση!

Reaction score
453
Μπορείς να διευκρινήσεις ακριβώς το σύμπτωμα που αντιμετώπιζες στον 4805;
Εμένα που και που εμφανίζεται ένα ανεπαίσθητο φλασάρισμα στην εικόνα, το οποίο νόμιζα ότι οφειλόταν στο καλώδιο dvi, λόγω των γωνιών που κάνει.
Το θέμα είναι ότι δεν θυμάμαι να το είχα νωρίτερα.
Πάντως δεν το βλέπω σε κάθε ταινία, ενώ αν το δω θα εμφανιστεί καμιά 10αριά φορές.Είναι όντως ενοχλητικό.
Πιθανόν να λέμε για το ίδιο σύμπτωμα.

Reaction score
0
Το φλασάρισμα (flickering) συμβαίνει σε τυχαία διαστήματα ασχέτως αν παίζει κάποια πηγή (δηλ μπορεί να εμφανίζεται και στην κατάσταση Stand-By του Προβολέα).
Γίνεται περισσότερο αισθητό σε σκούρο φόντο όπου μοιάζει σαν να βλέπει κανείς το τρεμόσβημα που κάνουν οι σκηνές που έχουν φωτιά (δάδες κλπ).
Παρουσιάζεται σε όλη την οθόνη και κρατά κλάσματα του δευτερολέπτου.
Σε κάποιους μπορεί να είναι ανεπαίσθητο αλλά σίγουρα αν το προσέξει κανείς μπορεί να το δει.
Το θέμα είναι αν οι αναβαθμίσεις που προσφέρει η καινούργια έκδοση (1.1.3) αξίζουν τη "θυσία" της εικόνας...

Reaction score
453
Σε stand-by;
Αυτό δεν το έχω προσέξει.
Δηλαδή κλείνεις τον pj από το remote και εμφανίζονται αναλαμπές;

Reaction score
0
Σε stand-by εννοώντας όταν δεν έχεις δισκάκι στο DVD Player και έχεις τον προβολέα ανοιχτό προβάλωντας το σήμα του DVD player καθώς είναι σε stand-by.
Αν το φόντο είναι σκούρο παρατηρείται και εκεί το φλασάρισμα (flickering).

Μετά την επιστροφή στην αρχική έκδοση (1.0.2) το πρόβλημα αυτό λύθηκε ΟΡΙΣΤΙΚΑ!

Εδώ βγαίνει και το ρητό: "If it's not broken, don't fix it!"

Reaction score
453
Voulco πριν κάνω οτιδήποτε, δοκίμασα να πατήσω το blank screen κάθε φορά που άνοιγα τον projector για 2-3 λεπτά.Μέχρι στιγμής έχω δει 5 ταινίες και δεν έχω παρατηρήσει κανένα flashάρισμα. Θα συνεχίσω με αυτόν τον τρόπο για να δω αν ήταν τυχαίο ή όχι.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.341
Members
38.685
Νεότερο μέλος
simplygades