Ντοκιμαντέρ για το A.c.a.

Reaction score
5
Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι ο Mr. Skaloumbakas προκλήθηκε? Μήπως λέω μήπως, γενικά όλοι πρέπει να κρατούμε τις ισορροπίες?

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.018
Re: ΓΥΡΟΣ ΤΡΙΤΟΣ...

(αλήθεια ρε Κόγια, δεν φέρνεις εκείνη τη μπακατέλα σου, να τη δούμε μπας και πάρουμε καμμιά ιδέα?)

Κάτσε, να τη βγάλω στον ήλιο να 'λιαστεί, και σού 'ρχεται αεροπλανάτη!

Reaction score
5
Δεν βρίσκω λόγο να ανταλλάσουμε χυδαιότητες και δεν εχει σημασία ποιος ξεκίνησε. λουκέτο να τελειώνουμε. καταντησε αηδία το πράγμα....

Δεν αναφέρομαι στον κύριο Κόγια (επειδη το γράφω κατω απο το μηνυμά του) αλλα γενικά σε όλους. είτε είρωνες είτε επιθετικούς...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Απάντηση: Ντοκιμαντέρ για το A.c.a.

Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση και δεν αλλάξει το ύφος των μηνυμάτων ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ θα αναγκαστώ να κλειδώσω το θέμα.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Ντοκιμαντέρ για το A.c.a.

Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση και δεν αλλάξει το ύφος των μηνυμάτων ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ θα αναγκαστώ να κλειδώσω το θέμα.
Αυτό προφανώς θέλει να πετύχει και ο "κύριος" "πρόεδρος"! Θα είναι σίγουρα πανευτυχής αν τού κάνετε τη χάρη και εκνευρίζεστε με τα λεγόμενά του!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.018
Re: Απάντηση: Ντοκιμαντέρ για το A.c.a.

Να με συγχωρείς. Παρεσύρθην...

Reaction score
5
καθε άλλο.το thread επρεπε να εχει κλειδωθεί και να εχουν γίνει οι απαραιτητες συστασεις νωρίτερα... αποψή μου πάντα βεβαια. τις αποφάσεις αυτές τις παίρνουν οι Admins/Mods.

Reaction score
14
Re: ΓΥΡΟΣ ΤΡΙΤΟΣ...

...χωρίς να ιδρώσει η τσεπούλα σας,

Υπεραπλουστεύσεις....πολύ φθηνές υπεραπλουστεύσεις. :mad_1:

Δεν είναι ανάγκη να παντρευτεί κανείς την "Μαρία την άσχημη" για να μπορεί να εκφέρει άποψη για το...κάλλος της! :p :happy_6:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Εσυ τωρα Χρηστο αισθανεσαι υπερηφανος για οσα εγραψες?:sad:
Θα μου επιτρέψεις να ξέρω ΤΙ γράφω, ΠΩΣ το γράφω και ΠΟΤΕ το γράφω.

Αναμένω ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ σου ενέργειες για Κόγια και RDoherty

Reaction score
1
Θα μου επιτρέψεις να ξέρω ΤΙ γράφω, ΠΩΣ το γράφω και ΠΟΤΕ το γράφω.

Αναμένω ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ σου ενέργειες για Κόγια και RDoherty
Αγαπητέ κύριε Σκαλούμπακα

Τo site αυτό είναι ένας δημοκρατικός χώρος ο οποίος, όπως παρα πολλές φορές έχει τονισθεί, εξαιρετικά σπάνια -και μόνο όταν τούτο είναι απολύτως αναγκαίο και αναπόφευκτο- έχει προβεί σε κινήσεις ή ενέργειες όπως αυτές που ενδεχομένως αναμένετε από τον ιδρυτή του ή τους υπευθύνους του (δηλ. λουκέτα ή bans μελών).

Σαφώς και δεν επικροτώ τις ακρότητες που γράφτηκαν από κανέναν -ούτε βεβαίως και από εσάς- και σας διαβεβαιώ ότι και εγώ ο ίδιος στο παρελθόν έχω διαφωνήσει τόσο με το ύφος όσο και με το στυλ γραφής κάποιων μελών, μεταξύ των οποίων και ένας από τους από εσάς αναφερθέντες.

Ωστόσο δύο λύσεις προφανώς έχει ο κάθε ένας μας σε αυτή την περίπτωση:
1) αποδέχεται την κατάσταση και προσπαθεί να κινείται και να διατηρεί ένα κόσμιο επίπεδο συμπεριφοράς, προσπερνώντας-αγνοώντας τις "φωνές" που τον ενοχλούν ή επιχειρηματολογώντας υπέρ των θέσεών του, ή
2) αποσύρεται από την κοινότητα αυτή χωρίς να δημιουργεί ούτε θόρυβο, ούτε "σκηνές", που ούτε αναγκαίες είναι, ούτε τελικά προσθέτουν αξία στην ηλεκτρονική κοινότητά μας.

Επειδή θεωρώ, όπως προείπα, κάποια σχόλια ενδεχομένως ακραία, τόσο από κάποια μέλη όσο όμως και από εσάς, θα μου επιτρέψετε να υπενθυμίσω προς όλους μας, ότι ο καθένας μας κρίνεται από την εικόνα του και στην περίπτωση του forum αυτού και από τα γραπτά του.

Και εμείς και μάτια έχουμε, και μυαλό, και κρίση...
Να είστε σίγουρος γι' αυτό!

Μή ζητάτε λοιπόν από τον ιδρυτή και οποιονδήποτε άλλο υπέυθυνο για αυτό το site να κάνει ο,τιδήποτε αν προτίστως εσεις ο ίδιος, και βεβαίως όλοι οι υπόλοιποι που γράφουν εδώ, δεν είστε σε θέση να προστατεύσετε τους ίδιους σας τους εαυτούς, απλώς γράφοντας τη γνώμη σας για το hobby σας και αφήνοντας εμάς να κρίνουμε, να συγκρίνουμε, να αποφασίσουμε και αν το νιώθουμε να αντιπαρατεθούμε επιχειρηματολογώντας όμως...

Συγνωμη για το μαρκοσκελές και το ύφος της επιστολής μου, συγνωμη για το γεγονός ότι αν και νεότερος αρκετών από εσάς αναγκάζομαι να κάνω κάποια φιλική σύσταση-παραίνεση που όμως απευθύνεται προς όλους, αλλά η κατάσταση έχει ξεφύγει και δεν κοσμεί κατά κανένα τρόπο την κοινότητά μας αυτή.

Σας παρακαλώ και σας καλώ όλους να επαναφέρουμε την τάξη και την ηρεμία στο πνευματικό παιδί όλων μας.

Με εκτίμηση & επωνύμως,
Stelexos

(Υ.Γ. προς αποφυγή παρεξηγήσεων, για όποιον ενδιφέρεται για τα επώνυμα στοιχεία μου είναι γνωστά στον Αντρέα Κ.)

Reaction score
0
:happy_8:"Πρόεδρε":happy_8:, από ό,τι έχω καταλάβει δεν μπήκες στον "κόπο" να το ακούσεις το "τσιγκάκι". Οπότε θα πρέπει να καταλάβεις ότι με αυτά τα δεδομένα είναι ΑΚΥΡΟ οτιδήποτε αναφέρεις για "φθηνά" μηχανήματα σε σχέση με ακριβότερα κλπ., κλπ., κλπ.
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ - BLUE SKY ΕΙΣΑΙ Κ _ _ _ Α
(την τελευταία λέξη τη "δανείστηκα" από το "aca.gr", όπου "φοριέται" πολύ...και μάλιστα χωρίς να λείπουν γράμματα):happy_4:

Reaction score
14
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ - BLUE SKY ΕΙΣΑΙ Κ _ _ _ Α
(την τελευταία λέξη τη "δανείστηκα" από το "aca.gr", όπου "φοριέται" πολύ...και μάλιστα χωρίς να λείπουν γράμματα):happy_4:

Au mon Dieu! Quelle decadence!!!! Que ....επιπέδ! :mrgreen:

Reaction score
0

Ρε παιδιά, ποιό μοντέλο ηχείου είναι αυτό που εικονίζεται κάπου πίσω από τις φατσούλες? Εντυπωσιακό θα έλεγα! Ξέρετε πόσο κάνει?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης