Ντοκιμαντέρ για το A.c.a.

Reaction score
25.499
μαστα...
αν αυτο το ντοκυμαντερ αναφεροταν σε αγωνες αυτοκινητου και εμπαινε σε λεπτομεριες για την μετρηση πιεσης και θερμοκρασιας ελαστικων και την λεπτομερη ρυθμιση τους αναλογα με τις καιρικες συνθηκες την ποιοτητα της ασφαλτου τον στοχο της ειδικης και την διαθεση του οδηγου εκεινη τη στιγμη κλπ κλπ θα σας πεφταν τα σαγονια και θα εκφραζατε τον θαυμασμο σας κλπ
για αγωνες αυτοκινητου δηλαδη , κατι που κοστιζει ετησιως παρα πολλα λεφτα δεν προσφερει το παραμικρο στην ανθρωποτητα (και μη ακουσω τα περι εξελιξης οχηματων περι ασφαλειας κλπ γιατι θα πρεπει να ξαναθυμηθουμε ποια εινια η χρησημοτητα του αυτοκινητου και ποση τεχνολογια χρειαζεται να εχει) και γινεται ουσιαστικα μονο γαι την τερψη των αγωνιζομενων αντε και των θεατων (δεκτον)

αντιθετα τωρα πεσατε μερικοι εδω μεσα να φατε τους πυροβολημενους αυτους τυπους που γουσταρουν να ακουνε μουσικη απο υψηλου επιπεδου συστηματα με περισσεια ψαξιματως (εστω και αν αυτο περιοριστικε στο θεμα αλλαζω 49 ενισχυτες μεχρι να δω τι μου καθεται) και κατεπεκταση υψηλου κοστους.

αν μιλαγαμε για αγωνες αυτοκινητου σε αντιστοιχο ντοκυμαντερι πιθανοτατα θα βλεπατε ανθρωπους να ασχολουνται μεχρι αηδιας με θεματα ευτελους συμβολης στο αποτελεσμα και πολλες φορες με λαθος τροπο προς λαθος κατευθυνση. κουβεντα δε θα λεγατε. αντιθετα θα τους θαυμαζατε για την εμονης τους στην τελειοτητα μεχρι την ευτελεστερη λεπτομερια.

εδω αντιθετα εστιασατε στο φφφφασινειτινγκ τουχαντρεντ θερτυ ολ δε ταιμ κλπ

που κατεληξα ?
ενω δεν πηγαινα μια τον σκαλουμπακα καθως η μεχρι τωρα σταση του στο avsite (aca δεν διαβαζα) ειχε μια δοση ελιτισμου κατι που φανηκε αλλη μια φορα στη φραση αν δεν ιδρωσει η τσεπη σου δεν μιλας για μουσικη (μη με βαζετε να το ψαχνω για να το κανω quote βαριεμαι, εξαλλου καταλαβατε τι θελω να πω) σημερα τον συμπαθησα παρα πολυ.
οι δε υβριστες του επεδειξαν εναν ακρατο κομπλεξισμο/φθονο/μισος/ζηλια και δεν ξερω γω τι αλλο.
δεν μπορω να καταλαβω τι προβλημα μπορει να εχει καποιο για το πως ξοδευει/πεταει καποιος τα λεφτα του. αυτο μαλιστα που δεν μπορω να καταλαβω με τιποτα ειναι με ποια λογικη μπορει να εχει καποιος γνωμη για εναν τριτο για το αν απολαμβανει τη μουσικη απο το συστημα των 250000 η το ιδιο το συστημα. ακομα και δικιο να εχουν πραγματικα λογος δεν τους πεφτει κανενας.

περαστικα σας παιδια γιατι μαλλον ειστε πολυ αρρωστοι..

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Σας χαιρετώ...

Ποίος ομίλησε περί ισότητος σε αυτό το Forum?
Χρήστο η κατάσταση πραγματικά άρχισε να με κουράζει.

Ήμουν από τους πρώτους που καυτηρίασα την καθολική επίθεση στο πρόσωπό σου και στο ACA, αλλά νομίζω ότι κάπου πρέπει να σταματήσει και το θέμα. Το επίσημο AVSite, έχει δείξει πολλές φορές την εκτίμησή του στο ACA και στα μέλη του, είτε με αναφορές σε αυτό, είτε σε προσκλήσεις για ακροάσεις. Είναι πολύ άδικο εκ μέρους σου να υπονοείς ότι το AVSite ενοχλείται από το ACA. Δεν ξέρω αν το λες όντας επηρεασμένος και από αυτά που εισέπραξες στο αντίστοιχο θέμα στο avclub (πολύ χειρότερα) αλλά αυτό δεν μπορεί να μας ενδιαφέρει εδώ.

Σε τελική ανάλυση όμως, νομίζω ότι έχεις το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης γι αυτήν την κατάσταση. Ένα πρωί ξύπνησες με την τάση να την "πεις" σε δύο ολόκληρα φόρουμ. Για πες μου αλήθεια πότε μπήκε κάποιος στο ACA (και μάλιστα ιδιοκτήτης άλλου φόρουμ) για να σου κάνει κάποιου είδους κριτική? Με ποιά λογική του ζητάς να παρέμβει λοιπόν?

Αυτό όμως το ξεπερνάω. Έχεις κάθε δικαίωμα να μας πεις ότι συντηρούμε κατηγορίες που δεν είναι πραγματικά hi end - με αυτό όμως το όνομα, να μας πεις ότι αφήνουμε διαφόρους να μιλάνε για συσκευές, να μας πεις ότι θέλεις τέλος πάντων, διότι το φόρουμ μας Χρήστο είναι απολύτως ελεύθερο και ίσο προς όλους.

Ακόμη και μετά από μια τόσο αυστηρή κριτική για το φόρουμ και την κατηγορία, το επίσημο AVSite δεν είπε απολύτως τίποτα. Η παρέμβασή μου μάλιστα ήταν σαφέστατα υπέρ σου, όχι με την λογική της υιοθέτησης της άποψής σου αλλά με αυτήν της διατήρησης του δικαιώματός σου να την λες και φυσικά της προστασίας σου από την επίθεση που δέχτηκες. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να φιμωθεί όποιος έχει διαφορετική άποψη, ακόμη και αν αυτή είναι τραβηγμένη.

Άλλωστε τραβηγμένη ήταν και η δική σου παρέμβαση και εξίσου τραβηγμένη ήταν και η συνέχεια, τόσο στο πρώτο thread που άνοιξες όσο και στα του ντοκιμαντέρ. Μια τραβηγμένη παρέμβαση, ήταν 100% σίγουρο ότι θα προκαλούσε μια τραβηγμένη αντίδραση, κάτι που η διαχείριση προσπάθησε από ότι είδες να ελέγξει αλλά από την άλλη, εφόσον άφησε εσένα να τραβήξεις το θέμα, έπρεπε να αφήσει και την αντίθετη άποψη στο τραπέζι.

Το θέμα του ντοκιμαντέρ δεν μπήκε για να ενημερωθεί ο κόσμος για το ACA. Μπήκε για να προκαλέσει τις ανάλογες αντιδράσεις και γι αυτό έχεις εξ ολοκλήρου την ευθύνη. Παρόλα αυτά η διαχείριση δεν έκανε καμία κίνηση. Το AVSite, επισήμως τουλάχιστον, δεν ενοχλείται από κανένα άλλο site, εάν δεν ενοχληθεί. Την ίδια αντιμετώπιση είχε και προς το πρόσωπό σου και σε αυτήν την περίπτωση, παρόλο που μπήκες εδώ κάνοντας συστάσεις και παρατηρήσεις προς όλους.

Επαναλαμβάνω ότι εμπράκτως έχουμε δείξει την εκτίμησή μας, κάτι που μεταξύ μας, ίσως δεν αξιολογήθηκε και όπως έπρεπε. Αντί λοιπόν να κατηγορείς το AVSite για μη δίκαιη αντιμετώπιση των μελών του, δες την πραγματικότητα και θεώρησε τα όσα έγιναν ως σκληρή απάντηση στις σκληρές σου παρεμβάσεις. Αν ο διαδικτυακός αυτός τόπος δεν ήταν ελεύθερος, δεν θα είχες κάνει καν τις παρεμβάσεις...

Παρακαλώ κι εσένα και όλους, τα θέματα αυτά να τελειώσουν κάπου εδώ, διότι έχουν κουράσει τους αναγνώστες.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Αγαπητέ hear,
Για ευνόητους λόγους, έσβησα τις εικόνες, (που δεν είχες ΚΑΝΕΝΑ δικαίωμα να επισυνάψεις), από τα τα μηνύματά σου. Το AVSite δεν αποτελεί βήμα για να κάνει το "κομμάτι" του κανένας, ειδικά όταν είναι ανώνυμος που σημαίνει ότι δεν αναλαμβάνει καμία απολύτως ευθύνη των γραπτών του.

Το παρόν μήνυμα αποτελεί αυστηρή προειδοποίηση, που σημαίνει ότι σε περίπτωση που συνεχιστεί η ανάρμοστη συμπεριφορά, θα αναγκαστώ να μπλοκάρω τον λογαριασμό σου για κάποιο χρονικό διάστημα.

Φαίνεσαι άνθρωπος με τον οποίον μπορώ να συνεννοηθώ (πραγματικά με εκπλήσσει αυτή η συμπεριφορά), ελπίζω να μην χρειαστεί να επανέλθω.

Σε ευχαριστώ.

Reaction score
0
Re: same old story/ what's the question?

Κανένα πιό σοβαρό λάθος δεν είδες?
Όμορφα δουλευμένο φιλμάκι, καλό έντιτινγκ...
Είναι περιγραφικό, αναφέρεται σε "audiophile" και Greek audiophile (κατ'επέκταση). Άμα λάχει, παίζει και κάποιο μάρκετιγκ για το Γκρηκ...

Το τι λέει ο/η κάθε εικονιζόμενος/η είναι 2ουσας σημασίας στο έργο -- τουλάχιστο έτσι φαίνεται σε εμένα.
Η ανίχνευση "λάθών" που αλλού αναφέρεται;
Σε λάθη του Ken Barnes?
Φιλικά

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Re: same old story/ what's the question?

Όμορφα δουλευμένο φιλμάκι, καλό έντιτινγκ...
Είναι περιγραφικό, αναφέρεται σε "audiophile" και Greek audiophile (κατ'επέκταση). Άμα λάχει, παίζει και κάποιο μάρκετιγκ για το Γκρηκ...

Το τι λέει ο/η κάθε εικονιζόμενος/η είναι 2ουσας σημασίας στο έργο -- τουλάχιστο έτσι φαίνεται σε εμένα.
Η ανίχνευση "λάθών" που αλλού αναφέρεται;
Σε λάθη του Ken Barnes?
Φιλικά
To λάθος που έκανε ο κ. Σκαλουμπάκας στη χρήση του antistatic "ψεκαστηριού" για τα βινύλια.

Reaction score
2.237
2 Πραγματάκια:

α) Είμαι μέλος μόλις 2 χρόνια, και πολλούς από αυτούς που διάβασα να συμμετέχουν, τους είχα πετύχει όταν πρωτομπήκα, αλλά δεν έχω ξαναδεί να γράφουν έκτοτε. Και πολλοί άλλοι που παλιότερα γράφανε τακτικά και έχουν να εμφανιστούν μήνες ή και παραπάνω. Κρίμα...

β) Αυτός ο Θεός ο Rdoherty ποιος είναι και γιατί δε βλέπω πια γραπτά του στο φόρουμ; Οι ατάκες του πάντως και εδω και αλλού είναι Θεϊκές μια προς μία....

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Απάντηση: Ντοκιμαντέρ για το A.c.a.

Κατοικοεδρευει καπου παραδιπλα(Avmentor)

Μ.Φ.

MF Audio Επαγγελματίας
Reaction score
185

Notiskas (97): Αυτός ο Θεός ο Rdoherty

μόνο Θεός;
ήλιος καλοκαιρινός :)

και επίσης,
πατέρας παντοκράτορας,
ποιητής ουρανού και γης,
-και γνωρίζων-
πάντων των ορατών, αλλά και των αοράτων.
Αμήν.

Υ.Γ. και όπως εγώ του δίνω άφεση (σε όλα), πιστεύω πως και αυτός κατανοεί και μου συγχωρεί το 'χιούμορ' μου.

Μ.Φ.

MF Audio Επαγγελματίας
Reaction score
185

Θεούς και Ημίθεους έχουμε :)
καμιά Θεά παίζει;

(Ήρα, Αθηνά, Αφροδίτη, Άρτεμις)

για βαφτίστε... :)

(το δικό μου ματσάρισμα/ταίριασμα το έχω κάνει)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis