Ντροπή...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Τσαρουχιτο αστον αγορακι μου να παει και μια φορα στα φανερα γιατι ολο κρυφα πηγαινε μεχρι τωρα.Ακομη να ξερεις οτι σε χρησιμοποιησε για να βγει στη φορα το εν λογω ταξιδι.Αλλα παιζει να τα κανονισατε μαζι γιατι ειναι γνωστο οτι τα λετε τουλαχιστον 3 φορες ημερησιως απο τηλεφωνου.Επιτελους δουλευει το ρημαδι.Σπυρο φτανει το ειδαμε .

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
730
Κατι ετοιμαζει ο Αρβανιτακης και προσπαθει να καλυψει τις βρωμιες του απο τωρα :lol:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Κι εμένα κάτι τέτοιο μου βρωμάει πάντως μιας και υπό άλλες συνθήκες ο Αρβανιτάκης θα είχε ρίξει πολύ βρισίδι :wink:

Κάτι παίζει μα τι παίζει :roll: :lol: :lol:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Γιατι να βρισω?Αφου το θελει τοσο πολυ,να παει ,ουτως η αλλως μακρια απ τον ...ο μας κι ας ειναι και 5 πηχες.Τσαρουχιτο εβγαλες εισιτηριο?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Εγώ μωρή δεν κάνω 5 ώρες σε καράβι για να πάω να βρω γκόμενα! Έχει πολλές εδώ μην στεναχωριέσαι :wink:

Καλά περιττό να σου πω ότι αν έρθεις Θεσσαλονίκη μέσα στο καλοκαίρι ΜΗΝ πας σε καμία περίπτωση σε Τσιμισκή και Νίκης. Έιδικά αν είσαι με αμάξι θα τρακάρεις δεν υπάρχει περίπτωση :lol:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Παντου υπαρχουν φωλιες.Εγω σε προσκαλω μια βδομαδουλα στην ΚΩ αλλα χωρις συζυγο.Αμα εσαι μαγκας ελα που θες να πας στη Λημνο... τελειωμενος εισαι αγορι μου!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.069
Members
38.525
Νεότερο μέλος
giannis9494