Νόμιμη η παράνομη ζωή;

Reaction score
11
Για συστήματα TV - ηχομπάρα η ποιότητα είναι μια χαρά. Για παραπάνω θες περισσότερα χρήματα και για σύστημα και για content.
Εξυπακούεται αυτό. Έχω περάσει απο αυτή τη φάση και αλλάξει πολλά συστήματα chasing την τέλεια εικόνα και ήχο. Aπο τους πρώτους στην Ελλάδα που αγόρασαν τον πρώτο HD προβολέα με το που βγήκε. Εποχή που μόνο plasma υπήρχαν και CRT τηλεοράσεις.

Τώρα έχω αράξει στα κυβικά μου και θέλω κάτι απλό και λιτό εμφανισιακά...

Ούτε καν ηχόμπαρα με surround ηχεία δεν πήρα. Απλά έχει surround στο σώμα και ειναι 5.1.2. με 2 upfiring. Ειναι μικρό το σαλόνι, και το γεμίζει ο ήχος μια χαρά ... Αραιά και που ( αναλογα τη ταινια ) παίρνεις και μια μικρή αίσθηση surround ηχου που δεν το περίμενα οτι τα upfiring ηχεια όντως θα το δημιουργούσαν, η πως τα ενσωματομένα surround της μπάρας θα τα αντιλαμβανόμουν σαν να παίζουν αριστερά και δεξιά απο τη θέση θέασης.

Μην τα παραλέω βέβαια, ειπα σε ορισμένες σκηνές και λίγες φορές αλλά it works τελικά.

Όχι οτι μου έχει φύγει το μικρόβιο του προβολέα και του 7.1 συστήματος που πάντα είχα και έψαχνα τις ταινίες 7.1 με το κυάλι θυμάμαι, εποχές 2004 - 2014 μετά τα παράτησα .

Αν θα έφτιαχνα ξανά το ΄΄τέλειο΄΄ σύστημα φίλε, μόνο σε dedicated χώρο αν θα είχα τα ανάλογα τετραγωνικά. Αλλιώς δεν αξίζει.
Της ΔΕΗ είναι εναέρια, δεν σκάβει σαν τους άλλους.
Μπορείς και να τους κάνεις ένα ερώτημα τηλεφωνικά.
Τους έκανα δεν γνωρίζουν γιατί δεν καλύπτουν η πότε θα καλύψουν. Δες εδω το χάρτη για Fiber στην πινέζα ειμαι εγώ και πόσο κοντά μου εδω και 1 έτος, έχουν ήδη Fiber.

Attachments

Reaction score
11
Netflix και Apple+ ειναι οκ, αν και η Apple ειναι λιγο αργη.
Θα ηθελα και αυτονομο HBO ΜΑΧ .
Τα αλλα αλλιως :)
Σε καλύπτει φίλε η Apple?

Εγώ το πρόβλημα που έχω ειναι πως ανοίγω τηλεόραση, ξεκινάω με το να χαζεύω τι θα δω σε Netflix η Disney + τωρα που έβαλα, και τελικά πιάνω τον εαυτό μου να έχει περάσει 1 ώρα, και να μην έχω βρει τιποτα γιατι τα έχω δει όλα ( επαιξα και πολύ stremio τα προηγουμενα χρονια αρα καταλαβαινεις )

Aπο ότι διάβαζα οι περισσότεροι έλεγαν πως η Apple tv δεν έχει τοσο volume όσο η Disney ισχύει;

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
33.157
Εξυπακούεται αυτό. Έχω περάσει απο αυτή τη φάση και αλλάξει πολλά συστήματα chasing την τέλεια εικόνα και ήχο. Aπο τους πρώτους στην Ελλάδα που αγόρασαν τον πρώτο HD προβολέα με το που βγήκε. Εποχή που μόνο plasma υπήρχαν και CRT τηλεοράσεις.

Τώρα έχω αράξει στα κυβικά μου και θέλω κάτι απλό και λιτό εμφανισιακά...

Ούτε καν ηχόμπαρα με surround ηχεία δεν πήρα. Απλά έχει surround στο σώμα και ειναι 5.1.2. με 2 upfiring. Ειναι μικρό το σαλόνι, και το γεμίζει ο ήχος μια χαρά ... Αραιά και που ( αναλογα τη ταινια ) παίρνεις και μια μικρή αίσθηση surround ηχου που δεν το περίμενα οτι τα upfiring ηχεια όντως θα το δημιουργούσαν, η πως τα ενσωματομένα surround της μπάρας θα τα αντιλαμβανόμουν σαν να παίζουν αριστερά και δεξιά απο τη θέση θέασης.

Μην τα παραλέω βέβαια, ειπα σε ορισμένες σκηνές και λίγες φορές αλλά it works τελικά.

Όχι οτι μου έχει φύγει το μικρόβιο του προβολέα και του 7.1 συστήματος που πάντα είχα και έψαχνα τις ταινίες 7.1 με το κυάλι θυμάμαι, εποχές 2004 - 2014 μετά τα παράτησα .

Αν θα έφτιαχνα ξανά το ΄΄τέλειο΄΄ σύστημα φίλε, μόνο σε dedicated χώρο αν θα είχα τα ανάλογα τετραγωνικά. Αλλιώς δεν αξίζει.
Και εγώ έχω ακριβό πολυκάναλο σύστημα, για τα κυβικά μου. Σε σαλόνι. Αν θα ξεκινούσα σήμερα με όσα ξέρω θα ήταν τραγικά φθηνότερο και μικρότερο. Λεφτά μόνο σε dedicated, ή αν θες σαλόνι θα τα σκάσεις και μόνο in wall. Διαφορετικά πολυκαναλα συστήματα από Sonos, Sony, Samsung και είσαι μια χαρά. Πιο πολύ από όσο νομίζεις.

Reaction score
11
Nova.
Μετάδοση για τα σκουπίδια. Εικόνα κάτω του μετρίου, ήχος αυστηρά δικαναλος.
Ε ναι ...

Βλέπω με 50 άρα γραμμή (κλειδωμένη στα 47) Euroleague μεσω Nova και κάθε 5-10 λεπτά πρέπει να κάνω refresh γιατί μου κατεβάζει την ποιότητα της μετάδοσης.

Οι τύποι είναι άπαιχτοι. Επίσης πληρώνω δεν θυμάμαι τι πληρώνω, για να βλέπω περισσότερες διαφημίσεις ακόμα και απο το Star Channel.

Θα φάνε άκυρο σε λίγο και απλά θα παω να πληρώσω το site της Euroleague για να βλέπω αγώνες με την ησυχία μου, σε Αγγλική μετάδοση, χωρις τους σπαστικούς Έλληνες sportscasters που δεν σε αφήνουν ποτέ να ακουσεις τι λενε οι προπονητές στα time out η οι παίκτες, γιατι θέλουν να μιλάνε συνέχεια αυτοί ως οι ξερόλες του αθλήματος.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.557
Και εγώ, περιμένω πως και πως να λήξει το συμβόλαιο για να την κάνω από αυτούς!
Απαράδεκτοι!
Παλαιότερα ήταν καλύτεροι κάπως. Είχαν τουλάχιστον 5,1!

Όπου φύγει - φύγει!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.812
Έχεις απόλυτο δίκιο.

Εχω όμως την εντύπωση πως οι υπόλοιποι, δηλ όλοι εμείς εδώ στο forum για παράδειγμα δεν αποτελούμε το 5%
Πλέον σχεδόν σε κάθε σπίτι θα βρεις μια ηχόμπαρα, ναι δεν αποτελεί κανόνα, αλλά σίγουρα έχει αυξηθεί ο κόσμος που στήνει ενα μικρό ΄΄κινηματογράφο΄΄ σπίτι του και νιώθω οτι ειναι ο δικός μας ο ρυθμός που δεν μπορεί να ακολουθηθεί απο τις streaming υπηρεσίες, δηλ η δική μας η ζήτηση για περισσότερη ποιότητα, και όχι το αντίστροφο.

Μπορεί να λέω και βλακείες. Πάει πολύ αργά το έργο πάντως...

Όλο το βάρος της εξέλιξης του A/V τα τελευταία χρόνια έχει πέσει στην ευκολία χρήσης και στην οικονομία κλίμακας από την πλευρά των παραγωγών. Ακόμα και οι απλοί θεατές που έχουν αναβαθμιστεί μέσω ηχομπάρας και ποιοτικότερης TV έχουν επιφανειακή γνώση για Atmos, Dolby Digital, OLED, QLED.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.167
Members
38.540
Νεότερο μέλος
COSTOPOULOS NIKOLAS