ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.577
Re: Απάντηση: ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

παρακαλώ τα μελη να μην ειναι off-topic...
Συγνώμη, εγώ το ξεκίνησα! Όμως, εν αναμονή της απάντησης από τη Nova ( που δεν βλέπω να έρχεται και ποτέ), τί άλλο να κάνεις πέρα από πλάκα?
Αλήθεια, έστειλε και κάποιος άλλος mail στη Nova?

Reaction score
29.546
Απάντηση: ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ζητώ δημόσια συγγνώμη , η ύβρις πήγαινε αλλού και αλλού κατέληξε.Δεν ξέρω πως κατάφερα να μπλέξω email με ποστ εδω. SORRY.
Και κάτι σχετικό με την Nova, την είχα για κάποια χρόνια.Τα τελευταία 3 μέχρι και πρόπερσι ούτε που την άνοιγα, αλλά το 70άρι το μήνα το έδινα. Την έκοψα και υσήχασα.
Δεν συζητώ για την αισχρή ποιότητα ήχου και εικόνας. Τι θέλετε και ασχολείστε με δαύτην?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.577
Μόλις έστειλα mail στη Nova ρωτώντας:
1. Τί προτίθεται να κάνει με την τιμολογιακή της πολιτική στην Ελλάδα, σε σχέση με την μείωση της συνδρομής της στην Κύπρο και
2. Αν υπάρχει πρόβλεψη για προσθήκη περιεχομένου HD, σε συνάρτηση με το γεγονός ότι όλα τα ευρωπα'ι'κά πακέτα - συμπεριλαμβανομένου του αλβανικού - έχουν κανάλια με HD περιεχόμενο.

Ξέρω...το πιθανότερο είναι να με γράψουν στα ..σαφρίδια τους, ή να σκάσουν στα γέλια με το mail. Καλό είναι όμως να ξέρουν ότι ... ξέρουμε!
Να θυμίσω ότι το mail στάλθηκε 28/1. Απάντηση, βέβαια, καμμία. Φαίνεται ότι βλέπουν Animal Planet και κάνουν την πάπια:135:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis