Ξένα πράγματα σε ιδιόκτητο παρκινγκ.

Reaction score
20.656
Βγάλε τα φρένα από το μηχανάκι, και θα λυθεί το πρόβλημα μόνο του.
Κάτι σου έχει κάνει ο bonepeeler, δεν εξηγείται αλλιώς! Είπε κακό λόγο για τα Tesla ή για τις raw μπριζόλες; Κάθε συμβουλή που του δίνεις, είναι και μερικά χρονάκια παραπάνω στο... Γεντί Κουλέ (ευτυχώς που έκλεισε αυτό) :party: :roflmao:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.499
Πες σε όλους στην οικοδομή ότι ο εν λόγω χώρος αποφάσισες πως θέλει βάψιμο, και θα βάλεις πλακάκι στο δάπεδο.

Φτηνές εργασίες, φτηνά υλικά. 10€ το τμ πλακάκι.

Φωνάζεις μαστόρια να αναλάβουν το έργο, και τους λες ο,τι έχει μέσα ο χώρος, να το βγάλουν "προσεκτικά" να το αφήσουν έξω στο πεζοδρόμιο για να γίνει η δουλειά.

Τα μαστόρια αργούν χαρακτηριστικά να κάνουν μια δουλειά, αντί να τελειώσουν σε 3-4 μέρες, την κάνουν σε 10 μέρες και αν.

Πες τους σιγά σιγά να κάνουν τη δουλειά, δε βιάζεσαι. Ένα πλακάκι κάθε μέρα να μπαίνει, δεν έχεις πρόβλημα. Να ξεκινήσουν θες, όχι να τελειώσουν γρήγορα. Ας βγάλουν έξω τα πράγματα, να φανούν και όλες οι ζημιές στους τοίχους που δε φαίνονται για στοκαρίσματα κλπ, και σιγά σιγά να αρχίσουν τις δουλειές.

Στέλνεις SMS στον πρώην ιδιοκτήτη πως αρχίζεις εργασίες επισκευής στο χώρο, και οι εργάτες θα βγάλουν "προσεκτικά" τα πράγματα έξω στο πεζοδρόμιο, να έχει το νου του να μη τα κλέψει κανένας, δε μπορείς να τα φυλάς κιόλας, δεν είναι και δικά σου, μόνο ο χώρος είναι δικός σου και τον περιποιείσαι για να φτιάξεις εκεί μέσα ιδιωτικό σινεμά με πισίνα.

Εργασίες σίγουρα δικαιούσαι να κάνεις στο χώρο σου.

Οι εργάτες θα σπάσουν τα μισά πράγματα βγάζοντάς τα έξω, και σε λίγες ώρες θα έχουν εξαφανιστεί όλα από το πεζοδρόμιο.

Reaction score
22.810
Κάτι σου έχει κάνει ο bonepeeler, δεν εξηγείται αλλιώς! Είπε κακό λόγο για τα Tesla ή για τις raw μπριζόλες; Κάθε συμβουλή που του δίνεις, είναι και μερικά χρονάκια παραπάνω στο... Γεντί Κουλέ (ευτυχώς που έκλεισε αυτό) :party: :roflmao:
Βρε συ Σώτο αυτά τα πορτοκαλί χαρτιά και έγγραφα που βλέπω στο πάτωμα μοιάζουν με έγγραφα απο αρχεια του ΟΠΕΚΕΠΕ. Θα μπλέξει το θέμα, δεν είναι απλό. :D :D :D

wnet

Nearfield
Reaction score
18.300
με αυτον που εχει το μηχανακι, δε θα πρεπει να θυμωνεις γιατι πιθανοτατα να μην εχει καταλαβει τιποτα απ ολα αυτα, μπορει να νομιζει πως ειναι ακομη της παλιας ιδιοκτητριας… και τελος παντων συνεχιζει με οτι καθεστως ηξερε γιατι ισως δεν εχει ενημερωθει..

Reaction score
2.516
Νομίζω αυτό με το "βάψιμο" είναι το καλύτερο.

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
11.224
Ναι , για να πάνε τα μαστόρια αυτόφωρο !!

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.189
Δεν είπα ότι έκανε κάποιο έγκλημα. Δε με πειράζει καθόλου να βάζει το μηχανάκι του δίπλα στο δικό μου.
Αλλά είναι εντελώς άδικο να έχει αυτός θέση στάθμευσης, να χρησιμοποιεί τον χώρο μου και εγώ, ενώ μου ανήκει, να μη μπορώ να τον χρησιμοποιήσω. Δεν είμαι κανάς νευρόσπαστος. Σιγά τα ωά δηλαδή.
Απλά θέλω να χρησιμοποιήσω το χώρο και δεν μπορώ.
Εκεί που μένω τώρα, δεν έχω που να αφήσω τη μηχανή και θέλω να την μεταφέρω εδώ και δεν έχω που να την βάλω...

Παρακάτω είανι η κάτοψη. Το πως θα παρκάρω εκεί είναι ένα θέμα. Θέλει μπόλικη προπόνηση.
Επίσης έχω βάλει το απόσπασμα της τελευταίας πράξης τροποποίησης οριζόντιας ιδιοκτησίας όπου έγινε η προσάρτηση της αποθηκούλας στο διαμέρισμα όπως και οι δύο θέσεις στάθμευσης.
Ουδέποτε ήθελα να δημιουργήσω ζήτημα.
Στις παρακάτω φωτό, δες τι αχούρι έχουν κάνει τον χώρο.

Επίσης η κυρία δηλώνει πως ο χώρος με το μπλε της ανήκει, κάτι που από όσο γνωρίζω δεν ισχύει από τη στιγμή που δεν υπάρχει πουθενά οριοθέτηση του χώρου αυτού αλλά ούτε στον διαχωρισμό των οριζόντιων ιδιοκτησιών. View attachment 372199

View attachment 372200
View attachment 372201
View attachment 372202
View attachment 372203

Από πού λεφτά;;;....

Κοινή πόρτα για 3 θέσεις.
Ρεύμα κοινόχρηστο. Ασανσέρ από υπόγειο που φτάνει μέχρι τον τρίτο.

Δε με νοιάζει απόλυτα να συμμορφωθεί. Με νοιάζει να έχω τον χώρο μου και θα του βρω κι αυτού θέση δίπλα στο δικό μου μηχανάκι. Στη μία θέση θα μπαίνει το αμάξι μου (ή πράγματα μέχρι να μετακομίσω) και στην άλλη τα μηχανάκια μας. Δεν κολλάω με τέτοιες μπαρουφίτσες.

Έχω τις επιφυλάξεις μου για τη νομική ορθότητα του καθεστώτος που εκθέτεις.
Ως προς το κατά πόσο ανοικτός, μη περίκλειστος, χώρος του υπογείου μπορεί να αποτελέσει ιδιαίτερή οριζόντια ιδιοκτησία (εάν δηλαδή νοείται ως διαμέρισμα ορόφου ως απαιτεί ο 3741/29), με δικό της καεκ.

Εν πάση περιπτώσει αυτό είναι αλλουνού έγνοια και ευθύνη.

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
11.224
Με την ίδια που θα πάει και ο νηματοθέτης.
Πειράζουν ξένη περιουσία.

Εκτος και αν εννοείς να βάψουν χωρίς να τα μετακινήσουν ή να τα λερώσουν άρα δώρον άδωρον.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.499
Χαζομάρες είναι όλα τα αναφερόμενα δήθεν προβλήματα, γιατί δε δίνεις λύσεις άμεσα, όποτε αναφέρει δήθεν άλυτο πρόβλημα η ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια. Λύνεις εσύ το πρόβλημα σε μερικά λεπτά, με κόστος μικρότερο από ένα εξώδικο.

Η γριά είπε πως δε βρίσκει μεταφορέα:

Εγώ: Περιμένω μέχρι τη Δευτέρα να αδειάσει.
Αυτή: Και που να βρω άτομο να μεταφέρει τα πράματα μέχρι τη Δευτέρα;
Μεταφορέα βρίσκεις εσύ, με 2-3 τηλεφωνήματα σε μεταφορικές.

Και να τον πληρώσεις κιόλας, σιγά τα ωα.
Και τα έχεις καλά με όλους.
Εξυπηρετείς την κατάσταση.
Μα τι καλό παιδί θα λένε όλοι.
Μόνο αυτή η μουσική που ακούει, σκέτη φασαρία είναι.

Reaction score
2.618
Έχω τις επιφυλάξεις μου για τη νομική ορθότητα του καθεστώτος που εκθέτεις.
Ως προς το κατά πόσο ανοικτός, μη περίκλειστος, χώρος του υπογείου μπορεί να αποτελέσει ιδιαίτερή οριζόντια ιδιοκτησία (εάν δηλαδή νοείται ως διαμέρισμα ορόφου ως απαιτεί ο 3741/29), με δικό της καεκ.

Εν πάση περιπτώσει αυτό είναι αλλουνού έγνοια και ευθύνη.
Οι 2 θέσεις πάρκινγκ έχουν δικό τους καεκ.
Ο άλλος χώρος ορίστηκε ως χώρος αποκλειστικής χρήσης του διαμερίσματος μου, κάτι για το οποίο συμφώνησαν όλοι οι ιδιοκτήτες. Η πράξη πάντως, είναι στο κτηματολόγιο.

Reaction score
6.233
[QUOTE="bonepeeler, post: 3285795, ....
Ρε μπας και να το πουλήσω και να πάω να βρω κάτι εκτός αθηνών να ησυχάσω με όλους τους βλαμμένους που πετυχαίνω;
[/QUOTE]
Αυτό ακριβώς κάνε. Μονοκατοικία σε απομονωμένη περιοχή με τουλάχιστον 2-3 στρέμματα γύρω γύρω δικά σου. Μπορεί να σε γ@@@ουν οι Ρομά και να μην σε βρει κανείς αλλά είναι χίλιες φορές καλύτερο από το να μένεις σε πολυκατοικία.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.189
Οι 2 θέσεις πάρκινγκ έχουν δικό τους καεκ.
Ο άλλος χώρος ορίστηκε ως χώρος αποκλειστικής χρήσης του διαμερίσματος μου, κάτι για το οποίο συμφώνησαν όλοι οι ιδιοκτήτες. Η πράξη πάντως, είναι στο κτηματολόγιο.
Καεκ μπορεί να έχουν, τοίχους δεν έχουν.

Reaction score
5.596
Με ποια κατηγορία;
Μόνο εάν βγάλει άδεια με το άρθρο 15
( άδεια για αυτό που δεν θέλουν άδεια ) είναι εντάξει
Αλλά υπολόγισε ένσημα κλπ κλπ μετάφραση γύρω στα 800 ευρώ μίνιμουμ

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.849
Ρε μπας και να το πουλήσω και να πάω να βρω κάτι εκτός αθηνών να ησυχάσω με όλους τους βλαμμένους που πετυχαίνω;
Δύσκολη λύση, αλλά με ευχάριστη προοπτική, επομένως προτιμητέα. Ούτως ή άλλως, ακόμη και να δικαιωθείς νομικά (ποιος ξέρει μετά από πόσα χρόνια), θα έχεις για γείτονες κάτι άτομα που θα είναι, και βλαμμένοι, και εχθροί. Ψυχοφθορά. Άσε που πίσω από την πλάτη σου θα έχουν να λένε οι κωλο-κατίνες, και τον βάλαμε στο σπίτι μας που το χτίσαμε με βάσανα και στερήσεις και με ιδρώτα και αίμα, που έχει το θράσος να θέλει να έχει και το πάνω χέρι, ο ξένος, δεν κοιτάει την τύφλα του εκειπέρα.

Φύγε. Ακόμη κι αν το πουλήσεις με ζημιά.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.727
Members
38.484
Νεότερο μέλος
Eleni_29