Ξαναγυρνάω στα σταθερά με τζάμπα κλήσεις

ck

Reaction score
0
Μου ρύθμισαν ένα μηχανάκι το έβαλα πάνω στην ADSL και μια απλή τηλεφωνική συσκευή (χωρίς υπολογιστή), κάνουμε όλοι στο σπίτι κλήσεις σε κάθε σταθερό χωρίς χρέωση. Σε όλα τα σταθερά στην Ελλάδα, σε όλη την Αμερική (και κινητά) και την Αυστραλία.

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
37.239
ck μηπως μπορεις να μας πεις περισσοτερες λεπτομερειες ???

Reaction score
1
ck said:
Μου ρύθμισαν ένα μηχανάκι το έβαλα πάνω στην ADSL και μια απλή τηλεφωνική συσκευή (χωρίς υπολογιστή), κάνουμε όλοι στο σπίτι κλήσεις σε κάθε σταθερό χωρίς χρέωση. Σε όλα τα σταθερά στην Ελλάδα, σε όλη την Αμερική (και κινητά) και την Αυστραλία.
Ναι,κι εμένα με σταμάτησαν σήμερα το πρωί στο δρόμο,με ρώτησαν πως με λένε και μου έδωσαν 10.000.000€ :)
Χωρίς χρέωση δεν υπάρχει τίποτα φίλε μου.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ. said:
Ναι,κι εμένα με σταμάτησαν σήμερα το πρωί στο δρόμο,με ρώτησαν πως με λένε και μου έδωσαν 10.000.000€ :)
Χωρίς χρέωση δεν υπάρχει τίποτα φίλε μου.
Εξαρτάται... Τι όνομα τους είπες;; :roll:

ck

Reaction score
0
Θα βρω το τιμολόγιο και πολύ σύντομα θα σας γράψω ότι στοιχεία έχω (τηλ. mail κτλ). Άλλωστε δεν έχετε ακούσει για Voice Over IP; Εγώ σαν άσχετος με την τεχνολογία δεν μπορούσα να ρυθμίσω σωστά το μηχανάκι και είχα βόμβο και καθυστέρηση στις συνομοιλία. Τώρα πάει καρφί. Δεν είπαμε να το χρησιμοποιήσουμε για επαγγελματική χρήση! Αλλά για το σπίτι που παίρνει η μητέρα μου κάθε μέρα τον αδερφό μου στη Γερμανία δεν είναι καλό; Για να καταλάβετε η απόδοση είναι πολύ παραπάνω από εκείνες τις κάρτες προπληρωμένου χρόνου. Θα επανέλθω σύντομα με περισσότερα στοιχεία.

Reaction score
14
Εγώ το χρησιμοποιώ ιδιαίτερα στα ταξίδια. Εχω το μικροφωνάκι και το ακουστικό για Voip και επειδή εκεί που πάω έχουν δίκτυο, μιλαώ με Ελλάδα ή οπουδήποτε αλλού πάμφθηνα.

Αν έχει και ο άλλος υπολογιστή τότε είναι εντελώς δωρεάν.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
ck said:
Θα βρω το τιμολόγιο και πολύ σύντομα θα σας γράψω ότι στοιχεία έχω (τηλ. mail κτλ). Άλλωστε δεν έχετε ακούσει για Voice Over IP; Εγώ σαν άσχετος με την τεχνολογία δεν μπορούσα να ρυθμίσω σωστά το μηχανάκι και είχα βόμβο και καθυστέρηση στις συνομοιλία. Τώρα πάει καρφί. Δεν είπαμε να το χρησιμοποιήσουμε για επαγγελματική χρήση! Αλλά για το σπίτι που παίρνει η μητέρα μου κάθε μέρα τον αδερφό μου στη Γερμανία δεν είναι καλό; Για να καταλάβετε η απόδοση είναι πολύ παραπάνω από εκείνες τις κάρτες προπληρωμένου χρόνου. Θα επανέλθω σύντομα με περισσότερα στοιχεία.
Voice Over IP είναι το μέλλον στις τηλεπικοινωνίες!

Ήδη πολλά προγράμματα όπως το skype χρησιμοποιούν αυτή την τεχνολογία...

Δες και εδώ:

http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=12656.0

VG

Reaction score
0
Αυτο που ειχα ακουσει μεχρι τωρα ειναι ο ΟΤΕ εκοβε καποια πακετα και ετσι τελικα υπηρχε καθυστερηση και χαμηλη ποιοτητα σε αυτου του ειδους την τηλεφωνία.

ck

Reaction score
0
Ισχύει αυτό που έχεις ακούσει. Πράγματι ο ΟΤΕ έχει κόφτες στη ταχύτητα που ανεβαίνουν τα πακέτα με σκοπό να μη ακούει καλά ο συνομοιλητή σου. Όμως αρκετές φωνητικές πύλες το έχουν πρακτικά ξεπεράσει αυτό το εμπόδιο. Έτσι ο ΟΤΕ άλλες ταχύτητες μας πουλάει και άλλες πληρώνουμε.

Reaction score
5
Περισσότερα περί ΟΤΕ; Ξέρεις πόσο κόσμο ξέρω που μιλάει καθημερινά με VoIP; Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.
VoIP: The fire burning down traditional telecom...

Reaction score
0
ck said:
Και βγήκες στο διαδίκτυο και άρχισες να γράφεσαι στα διάφορα φορουμ για να μας σώσεις και μας ε???
Σόρι ρε παιδιά αλλά κάποιος που γράφετε στην παρέα 10/10/2006 και τα μόνα του κείμενα και δημοσιεύσεις μοιάζουν με προσπάθεια διαφήμισης εμένα δε με πείθουν για αγαθές προθέσεις...Μακάρι βέβαια να κάνω λάθος αλλά περιμένω τον φίλο μας να γράψει και για κάτι αλλο εκτός από την σωτηρία του Voice Over IP και τα στοιχεία αυτού που τον έσωσε και καλά...

Αν και δεν πιστεύω σε σωτήρες φίλε μου ck καλως ηρθες στην παρέα μας και φρόντισε να πας μια βόλτα από την σελίδα του VOIPBUSTER (www.voipbuster.com). Το χρησιμοποιώ εδώ και ένα χρόνο με μόνο κόστος 10 Ευρώ κάθε τεσσερεις μήνες (τόσο χρειάζεται για να έχεις απεριόριστο χρόνο ομιλίας και δωρεάν κλήσεις σε όλα τα αστικά και υπεραστικά τηλεφωνήματα εντός Ελλάδας και σε πολλές χώρες του εξωτερικού και μάλιστα δωρεάν κινητά σε ΗΠΑ- Καναδά!!!! Αν δεν θες να δώσεις δεκάρα τότε μιλάς τσάμπα ένα λεπτό και μετά σε κόβει. Φυσικά μπορείς να πάρεις όσες φορές θέλεις αρκεί να μην περάσεις το λεπτό. Για απεριόριστη διάρκεια πρέπει να κάνεις εγγραφή και 10 Ευρώ το τετράμηνο. Κλήσεις σε κινητά χρεώνονται κανονικά. Είναι μακράν το καλύτερο και δημοφιλέστερο πρόγραμμα και δουλεύει άριστα με κάτι voip τηλέφωνα usb που τα βρίσκεις παντού 20-30 Ευρώ ή ένα αντάπτορα στην ήδη υπάρχουσα τηλεφωνική συσκευή σας(και στα ασύρματα που έχετε!)

Όλα τ' άλλα προγράμματα - υπηρεσίες - εταιρίες που έχω δοκιμάσει κρύβουν από μικρές έως πολύ μεγάλες παγίδες...

ck

Reaction score
0
giotamike said:
Δηλαδή αυτός τι διαφήμησε? Το Voip?
Απλό, παίρνεις το PAP2 της Linksys, που βγάζει δύο εξόδους για αναλογικά τηλέφωνα και μια ethernet θύρα.
Το μηχάνημα, μετατρέπει ένα αναλογικό τηλέφωνο σε VoIP .
Κάνεις μια συνδρομή με το voipbuster, δίνεις 10 ευρώ το τρίμηνο, ρυθμίζεις το PAP να δουλεύει με το voipbuster και έχεις 300 λεπτά την εβδομάδα κλήσεις προς σταθερά. Εγώ δεν ήξερα να ρυθμίζω το PAP2. Τώρα αν αυτό ενόχλησε τους "ειδικούς" τους ζητώ ταπεινά συγνώμη. Και τα περί διαφήμισης και άλλα ... τινά τα αντιπαρέρχομαι. Εκτίμησα ότι ίσως κάποιοι φίλοι να ήθελαν να το ψάξουν για να πάψουν να πληρώνουν. Μάλλον έκανα λάθος.

Reaction score
0
Ερώτηση:

To PAP2 εξασφαλίζει οτι μπορεί καποιος να κανει κλήσεις VoIP με κλειστό υπολογιστή?

Αν οχι τοτε αυτό θα πρέπει να εξασφαλίζεται απο το router, οποτε προκύπτει δεύτερη ερώτηση:

Τι χαρακτηρηστικά πρέπει να έχει το router ωστε να μπορεί καποιος να τηλεφωνεί με κλειστο PC?

Reaction score
25.674
το λογισμικο που ειναι απαραιτητο για την λειτουργια του voip ειναι φορτωμενο ειτε στο ρουτερ ,ειτε στο τηλεφωνο (αν ειναι για αυτη τη δουλεια)
προφανως ο προγραμματισμος για log in κλπ εχει γινει μεσω του υπολογιστη αλλα μετα δεν χρειαζεται.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.117
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON