Most visitors online was 3439 , on 16 Sep 2025
Ναι,κι εμένα με σταμάτησαν σήμερα το πρωί στο δρόμο,με ρώτησαν πως με λένε και μου έδωσαν 10.000.000€ck said:Μου ρύθμισαν ένα μηχανάκι το έβαλα πάνω στην ADSL και μια απλή τηλεφωνική συσκευή (χωρίς υπολογιστή), κάνουμε όλοι στο σπίτι κλήσεις σε κάθε σταθερό χωρίς χρέωση. Σε όλα τα σταθερά στην Ελλάδα, σε όλη την Αμερική (και κινητά) και την Αυστραλία.
Εξαρτάται... Τι όνομα τους είπες;; :roll:ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ. said:Ναι,κι εμένα με σταμάτησαν σήμερα το πρωί στο δρόμο,με ρώτησαν πως με λένε και μου έδωσαν 10.000.000€
Χωρίς χρέωση δεν υπάρχει τίποτα φίλε μου.
Voice Over IP είναι το μέλλον στις τηλεπικοινωνίες!ck said:Θα βρω το τιμολόγιο και πολύ σύντομα θα σας γράψω ότι στοιχεία έχω (τηλ. mail κτλ). Άλλωστε δεν έχετε ακούσει για Voice Over IP; Εγώ σαν άσχετος με την τεχνολογία δεν μπορούσα να ρυθμίσω σωστά το μηχανάκι και είχα βόμβο και καθυστέρηση στις συνομοιλία. Τώρα πάει καρφί. Δεν είπαμε να το χρησιμοποιήσουμε για επαγγελματική χρήση! Αλλά για το σπίτι που παίρνει η μητέρα μου κάθε μέρα τον αδερφό μου στη Γερμανία δεν είναι καλό; Για να καταλάβετε η απόδοση είναι πολύ παραπάνω από εκείνες τις κάρτες προπληρωμένου χρόνου. Θα επανέλθω σύντομα με περισσότερα στοιχεία.
Και βγήκες στο διαδίκτυο και άρχισες να γράφεσαι στα διάφορα φορουμ για να μας σώσεις και μας ε???ck said:Θα βρω το τιμολόγιο και πολύ σύντομα θα σας γράψω ότι στοιχεία έχω (τηλ. mail κτλ). Άλλωστε δεν έχετε ακούσει για Voice Over IP; Εγώ σαν άσχετος με την τεχνολογία δεν μπορούσα να ρυθμίσω σωστά το μηχανάκι και είχα βόμβο και καθυστέρηση στις συνομοιλία. Τώρα πάει καρφί. Δεν είπαμε να το χρησιμοποιήσουμε για επαγγελματική χρήση! Αλλά για το σπίτι που παίρνει η μητέρα μου κάθε μέρα τον αδερφό μου στη Γερμανία δεν είναι καλό; Για να καταλάβετε η απόδοση είναι πολύ παραπάνω από εκείνες τις κάρτες προπληρωμένου χρόνου. Θα επανέλθω σύντομα με περισσότερα στοιχεία.
Απλό, παίρνεις το PAP2 της Linksys, που βγάζει δύο εξόδους για αναλογικά τηλέφωνα και μια ethernet θύρα.giotamike said:Δηλαδή αυτός τι διαφήμησε? Το Voip?