Ξαφνικό πρόβλημα εστίασης σε D70 !!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Στειλε πραμα αλλα στα κρυφα για να σκασουν μερικοι μερικοι που μια γνωρισαν και με αυτη εμειναν :lol: :lol: :lol:

Defkalion

Administrator
Reaction score
913
Άμα δε λύσω το πρόβλημα με τη μηχανή μου δε στέλνω τίποτα, έχω τις κακές μου σήμερα. Το πολύ πολύ να σου στείλω καμιά πίτσα. :lol: :lol: :lol:

Defkalion

Administrator
Reaction score
913
Τελικά μετά από μια εξαντλητική ημέρα βρήκα το πρόβλημα.

Η... μηχανή :( :( :( :(

Ο ίδιος φακός σε άλλη μηχανή εστιάζει κομπλέ. Στη δική μου... τίποτα....

Άλλοι φακοί ΟΧΙ ευρυγώνιοι (50μμ, 70-300 κλπ) εστιάζουν ΚΑΜΠΑΝΑ και στις δύο μηχανές.

Τελικά ψώνισα μια μεταχειρισμένη ίδια με τη δική μου από τον ΣΤΑΥΡΙΝΑΚΗ στην πατησίων, στον οποίο και έγιναν όλες οι δοκιμές. Ένα ευχαριστώ στον Κώστα που και άλλες φορές με έχει εξυπηρετήσει, αλλά σήμερα πραγματικά με βοήθησε όσο μπορούσε, όταν άλλοι λέγανε "δεν ξέρουμε κύριε, αφήστε τη να τη δούμε".

Με τη δική μου τώρα, θα τη δώκω στη νίκον και θα φανεί τι θα πουν.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια παιδιά.

Defkalion

Administrator
Reaction score
913
Θενκς Γιώργο. Σκέφτομαι μήπως την πάρω μαζί να τη δώκω στους αμερικάνους να τη δουν, γιατί εδώ και μόνο η... επίσκεψη στο Δαμκαλίδη θα πάει κανά 50ρι.

minas

Πισιά
Reaction score
4.189
Τι έγινε ρε παιδιά, επιδημία έπεσε? Άρχισα να ανησυχώ τώρα και για τη δικιά μου :(

Reaction score
0
Ελλάδα για να είσαι σίγουρος. Αμερική θα πληρώσεις περισσότερα ?

Defkalion

Administrator
Reaction score
913
Λοιπόν αφού σας είπα για όλες τις... ταινίες που είδα στη Νέα Υόρκη, να σας πω και για τη μηχανή.

Την έδωσα μέσω ενός φίλου από το dpgr στα κεντρικά της Νίκον στη ΝΥ, και οι τύποι την επισκεύασαν μέσα σε 4 μέρες χωρίς να ζητήσουν ούτε ένα δολλάριο (υπόψιν στο δαμκαλίδη μούλεγαν "δεν ξέρουμε κύριε πόσο θα κάνει, το μίνιμουμ είναι 12 εργάσιμες"). Επίσης την καθάρισαν παντού και τώρα την καμαρώνω σαν καινούρια. :p

Βεβαίως τώρα έχω δύο ίδιες μηχανές :mrgreen: , αλλά η δική μου έτσι που την έκαναν οι αμερικάνοι τώρα είναι κούκλα :lol: :lol: :lol:

minas

Πισιά
Reaction score
4.189
Δευκαλίων Καλογρίδης said:
Λοιπόν αφού σας είπα για όλες τις... ταινίες που είδα στη Νέα Υόρκη, να σας πω και για τη μηχανή.

Την έδωσα μέσω ενός φίλου από το dpgr στα κεντρικά της Νίκον στη ΝΥ, και οι τύποι την επισκεύασαν μέσα σε 4 μέρες χωρίς να ζητήσουν ούτε ένα δολλάριο (υπόψιν στο δαμκαλίδη μούλεγαν "δεν ξέρουμε κύριε πόσο θα κάνει, το μίνιμουμ είναι 12 εργάσιμες"). Επίσης την καθάρισαν παντού και τώρα την καμαρώνω σαν καινούρια. :p

Βεβαίως τώρα έχω δύο ίδιες μηχανές :mrgreen: , αλλά η δική μου έτσι που την έκαναν οι αμερικάνοι τώρα είναι κούκλα :lol: :lol: :lol:
Κοίτα ρατσισμός! δηλαδή η άλλη δεν είναι δική σου? :wink:
Τελικά σου είπαν τι πρόβλημα είχε?
Και τώρα τι θα κάνεις τη δεύτερη?

Defkalion

Administrator
Reaction score
913
Και η άλλη δική μου είναι, αλλά όπως και να το κάνουμε, η πρώτη είναι πιο γλυκιά :lol: :lol: :lol:

Το μόνο που έγραψαν στο χαρτί ήταν ότι έκαναν επισκευή για βλάβη στο auto focus, και ότι την πέρασαν γενικό service.

Ε την άλλη θα την πουλήσω, 400 ευρώ μου κόστισε! Είναι κομματάκι ακριβή "ενοικίαση" για 20 μέρες που ήμουν στις ΗΠΑ :mrgreen:

V

VIDEOMIX

Guest
A γι'αυτό μου υποστηρίζεις τους αμερικάνους στο άλλο thread. Έτσι εξηγήται. :lol:

Μπράβο Δευκαλίων.
Και... για πές μου. Μου έφερες το φίλτρο μου; :x

Defkalion

Administrator
Reaction score
913
VIDEOMIX said:
A γι'αυτό μου υποστηρίζεις τους αμερικάνους στο άλλο thread. Έτσι εξηγήται. :lol:
Αναχαθείςρε :lol: :lol: :lol:

Θάνο δεν είχαν καθόλου IR, τα είχαν σε παραγγελία. Γενικά ήταν πολύ πεσμένα τα πράματα, μάλλον λόγω Αυγούστου. :(

Defkalion

Administrator
Reaction score
913
Αν σε ενδιαφέρει πεσμου να ψάξω να βρω το κατάστημα που το είχα παραγγείλει από Αμερική, που το είχα πάρει πολύ φτηνότερα από όσα μου ζήταγαν εδώ.

V

VIDEOMIX

Guest
Μην ρωτάς τα αυτονόητα. :D

Οσο για τα χρήματα που έδωσα εδώ για το υπέρυθρο φίλτρο, θα βρώ κάτι άλλο να πάρω λόγο της επιστροφής.
Αρκεί να έχει διαφορά τιμής το προιόν στην αμερική. 8)

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.750
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88