Ξεκίνησε η ΕΡΤ ψηφιακή

Reaction score
6
Εγω παντως απογοητεύτηκα από την εικονα.
Πιανω σημα με 82 τον Χορτιάτη τον εχω φάτσα (ποτε δεν χρησιμοποίησα ενισχυτή για να εχω τέλειο σημα) παρολα αυτά το σημα που παίρνω από την ψηφιακή ΕΡΤ είναι κατώτερο από αυτό της αναλογικής μεταδοσης.
Ειδικα στο Cine + και στο Prisma τα πραγματα είναι τραγικα.
Εκεί που καπως είναι καλύτερα είναι στο Σπορ+ αλλα και παλι ζήτω το αναλογικό σημα

Reaction score
3
Ξέρει κανένας αν στα σχέδια τους είναι η μετάδοση σε υψηλότερη ανάλυση ή αυτό που βλέπουμε τώρα θα είναι και το τελειωτικό...

Reaction score
14
το σπορτ-πλας εχει κανένα μουντιαλοπαίγνιο?? ή λ@λ@κίζονται οι ψηφιακοί φωστήρες της Αγ. Παρασκευης?

VG

Reaction score
0
ezervoud said:
Ξέρει κανένας αν στα σχέδια τους είναι η μετάδοση σε υψηλότερη ανάλυση ή αυτό που βλέπουμε τώρα θα είναι και το τελειωτικό...
Θα ανεβει στα 720Χ καποια στιγμη, οχι πολυ συντομα παντως.

Reaction score
3
dream_GR said:
το σπορτ-πλας εχει κανένα μουντιαλοπαίγνιο?? ή λ@λ@κίζονται οι ψηφιακοί φωστήρες της Αγ. Παρασκευης?
Δείχνει, αλλά μαγνητοσκοπημένα...

Reaction score
0
VG said:
ezervoud said:
Λάθος!

Η ανάλυση 720Χ είναι High Def.

Το μόνο που μπορεί να προσμένουμε, είναι αύξηση της ποιότητας μέσω υψηλότερου bitrate ή καλύτερου encoding

VG

Reaction score
0
Φίλιππος Αδαμίδης said:
VG said:
ezervoud said:
Λάθος!

Η ανάλυση 720Χ είναι High Def.

Το μόνο που μπορεί να προσμένουμε, είναι αύξηση της ποιότητας μέσω υψηλότερου bitrate ή καλύτερου encoding

720Χ576 ειναι HD;

VG

Reaction score
0
Παμε απο την αρχη...

720Χ576 ειναι η αναλυση που θεωρητικα μπορει να παιξει σχετικα γρηγορα.

ΔΕΝ υπαρχει τετοια αναλυση τωρα ουτε στην αναλογικη,ουτε στην ψηφιακη που ειναι πιο κατω απο την αναλογικη.

Reaction score
3
Εγώ τουλάχιστον δεν αναφέρομαι στη ανάλυση που παίζει σήμερα αλλά στην ανάλυση που ενδέχεται να πάει

VG

Reaction score
0
ezervoud said:
Εγώ τουλάχιστον δεν αναφέρομαι στη ανάλυση που παίζει σήμερα αλλά στην ανάλυση που ενδέχεται να πάει
Η αναλυση που ενδεχεται να παει (μετα κοπων και βασανων) ειναι η 720Χ576
Υπαρχει και μια καποια υποδομη για HD αλλα κατι τετοιο μαλλον θα αργησει υπερβολικα,το πιθανοτερο ειναι οτι θα εχει αλλαξει η τεχνολογια μεχρι τοτε....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.864
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef