Ξεκίνησε η Digea στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...

Reaction score
2
Απάντηση: Ξεκίνησε η Digea στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...

Δείτε κι αυτό εδω

http://www.satleo.gr/content/view/1815/1/

οσον αφορά τις "επιχορηγήσεις" που ζητάνε γιατι, λέει ειναι "υποχρεωτική" απο την ΕΕ η "ψηφιακή" και τα παιδιά θα πρέπει "να επιχορηγηθουνε" γιατι... "τα παιδιά τους πεινάνε..."

Reaction score
43
μπουρδελο,ε μπουρδελο.
απο παντου μας κλεβουν.
εδω δεν ακομα δεν εκπεμπουν se 16:9 το mpeg4 τους μαρανανε.ποιος ξερει τι μιζες πεσανε για να μας αναγασουν να αγοραζουμε αποδικοποιιτες και καινουργιες tv.και θελουν και επιχοριγιση.αλλα καλα κανουν ετσι κιαλλιως εμεις δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα.απλα παρακολουθουμε να μας κλεβουν.

Reaction score
2
Απάντηση: Re: Ξεκίνησε η Digea στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...

μπουρδελο,ε μπουρδελο.
απο παντου μας κλεβουν.
εδω δεν ακομα δεν εκπεμπουν se 16:9 το mpeg4 τους μαρανανε.ποιος ξερει τι μιζες πεσανε για να μας αναγασουν να αγοραζουμε αποδικοποιιτες και καινουργιες tv.και θελουν και επιχοριγιση.αλλα καλα κανουν ετσι κιαλλιως εμεις δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα.απλα παρακολουθουμε να μας κλεβουν.
Πως δεν μπορουμε.

Να συνεχισουμε να βλεπουμε αναλογικά οπου μπορουμε

Να βαλουμε δορυφορική, οι ξενόγλωσσομαθείς

να βλέπουμε DVD η ιντερνετ
πολλά μπορουμε, φίλοι μου.

πάντως, οσο ΔΕΝ αγοράζουμε το κονσερβοκουτι, τοσο ασκουμε πίεση. Μεταδώστε το.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Το λάθος ξεκινάει από την Ευρωπαική Ένωση η οποία δεν πρόβλεψε να επιδοτήσει τους δέκτες όπως έκαναν οι Αμερικάνοι στην δική τους μετάβαση...

Reaction score
0

Ετσι ειναι,αλλο Αμερική καί αλλο Ευρωπη,εγω παντως τους εχω χεσ.....ους ολους αυτους,εχω τό προνόμιο νά εχω θειο απο Αμερικη( που σκαμπαζει απο pc),και απολαμβανω Αμερικάνικη τηλεοραση στο σπίτι μου εχοντας εκείνος αφιερώσει μόνο για μενα ενα cable receiver ,τον οποιο τον τηλεχειριζομαι απο την πολυθρόνα του σπιτιου μου,και βλέπω εκτος απο ολα τα καναλια που εχουν εκει,και τα HD με ποιοτητα 720p σχεδον σαν να ειμαι εκει.
Ας ειναι καλα το συστημα slingbox (που εχει βαλει εκεινος) και το slingcatcher που εχω εγω,και το εχω συνδεσει στην tv μου.

Reaction score
1

Ετσι ειναι,αλλο Αμερική καί αλλο Ευρωπη,εγω παντως τους εχω χεσ.....ους ολους αυτους,εχω τό προνόμιο νά εχω θειο απο Αμερικη( που σκαμπαζει απο pc),και απολαμβανω Αμερικάνικη τηλεοραση στο σπίτι μου εχοντας εκείνος αφιερώσει μόνο για μενα ενα cable receiver ,τον οποιο τον τηλεχειριζομαι απο την πολυθρόνα του σπιτιου μου,και βλέπω εκτος απο ολα τα καναλια που εχουν εκει,και τα HD με ποιοτητα 720p σχεδον σαν να ειμαι εκει.
Ας ειναι καλα το συστημα slingbox (που εχει βαλει εκεινος) και το slingcatcher που εχω εγω,και το εχω συνδεσει στην tv μου.
:139::139::139:

Άψογος! Μπορείς και γράφεις κιόλας? Γιατί το prime time εκεί είναι σε ανάποδες ώρες από τις δικές μας.
Έτσι για την ιστορία? Από απόκριση πώς πας? Βοηθάνε οι ταχύτητες?

Reaction score
0

:139::139::139:

Άψογος! Μπορείς και γράφεις κιόλας? Γιατί το prime time εκεί είναι σε ανάποδες ώρες από τις δικές μας.
Έτσι για την ιστορία? Από απόκριση πώς πας? Βοηθάνε οι ταχύτητες?
Αμα θέλω να γράψω ενα πρόγραμμα προγραμματιζω το dvd recorder αν λειπω,αν ειμαι σπιτι το γραφω εκεινη την ωρα.

Reaction score
2
Απάντηση: Re: Ξεκίνησε η Digea στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...

Το λάθος ξεκινάει από την Ευρωπαική Ένωση η οποία δεν πρόβλεψε να επιδοτήσει τους δέκτες όπως έκαναν οι Αμερικάνοι στην δική τους μετάβαση...
Χρήστο, οχι να "επιδοτήσουν", αλλά να ξαναπάρουν ΦΠΑ αποβλέπουν. Το που θα τα βρει τόσος κόσμους που ηδη εχει πληρωσει για τηλεόραση mpeg-2 και πληρώνει ακόμα δόσεις,στ' @@ τους.. :115:

Αλλά και να επιδοτουσαν,΄πάλι οι ίδιοι θα πληρώναμε τους δέκτες. Δεν υπάρχει τσάμπα γευμα, λένε οι αμερικάνοι.

Reaction score
59

γιαννη εσυ που ασχολεισαι εχεις κανενα νεο για Ηρακλειο ποτε θα ερθουν εδω τα περιβοητα ψηφιακα ???

Reaction score
2

Εδω αρχισε ήδη η επόμενη φάση... (Οσοι μπορειτε μετά τον χαμό,)Ειδατε την νέα καμπάνια "της μεγαλύτερης" αλυσίδας ηλεκτρικών?
"αγοράσατε 1500 ευρώ τηλεόραση περισυ αλλά εχει mpeg-2 (κοροιδάρες του κερατά?!?)?
Αποσυρετέ την τώρα και κερδίστε 300 ευρώ εκπτωση στην νέα σας MPEG-4 τηλεόραση!
ΡΕ ΦΤΟΥ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ!

Εσυ βρε Δημητρη που εχεις και πρόβλημα εκει που εισαι θα ηταν καλό να τα εχεις, αλλά δεν το βλέπω για το τρέχον ετος....

Reaction score
2

Θα μου επιτρέψετε να σας θυμίσω οτι τα λεφτουδάκια αρχίζουν ηδη να ταρακουνουν εντρομα το πορτοφόλι μας, για να μας πουνε οτι φοβουνται οτι θα τα ξεχάσουμε......

είπα να γελάσουμε λίγο.....

.

.

Ειπα να γελάσουμε λίγο......:rofl:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Re: Απάντηση: Re: Ξεκίνησε η Digea στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...

Χρήστο, οχι να "επιδοτήσουν", αλλά να ξαναπάρουν ΦΠΑ αποβλέπουν. Το που θα τα βρει τόσος κόσμους που ηδη εχει πληρωσει για τηλεόραση mpeg-2 και πληρώνει ακόμα δόσεις,στ' @@ τους.. :115:

Αλλά και να επιδοτουσαν,΄πάλι οι ίδιοι θα πληρώναμε τους δέκτες. Δεν υπάρχει τσάμπα γευμα, λένε οι αμερικάνοι.
Ακριβώς όπως ο κόσμος είχε πληρώσει για βίντεο και μετά βγήκε το dvd...

Ακριβώς όπως ο κόσμος είχε πληρώσει για dvd και μετά βγήκε το bl-ray...

Ακριβώς όπως ο κόσμος είχε πληρώσει για βινύλιο και μετά βγήκε το cd...

H τεχνολογία προχωράει. Τι να κάνουμε; Έτσι είναι η ζωή...

Και σε λίγα χρόνια πάλι άχρηστοι θα είναι οι δέκτες dvb-t mpeg4 γιατί θα βγει το dvb-T2 και το High-Definition.

Τι να κάνουμε λοιπόν; Να μείνουμε στην ασπρόμαυρη τηλεόραση;

Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος θόρυβος και μάλιστα σε τεχνολογικό site.

Αυτό για το οποίο θα έπρεπε να φωνάζουμε δεν είναι για το ότι γίνονται ψηφιακά τα κανάλια αλλά για το ότι δεν ακούμε χρονοδιάγραμμα για να γίνουν HD...

Reaction score
1.844

Ποιο HD ρε Χρήστο, εσύ το πας πολύ μακριά. Εδώ ούτε 16/9 δεν φαίνεται στον ορίζοντα. :117:

Reaction score
1

Ποιο HD ρε Χρήστο, εσύ το πας πολύ μακριά. Εδώ ούτε 16/9 δεν φαίνεται στον ορίζοντα. :117:
Ήδη της ΕΡΤ και ο Σκαι εκπέμπουν σε 16/9.
Λογικά δεν θα αργήσουν και οι υπόλοιποι (αν και αυτό το "λογικά" στην Ελλάδα ακούγεται κάπως...)

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis