- Reaction score
- 1.988
Απάντηση: Re: Ξεκίνησε HD εκπομπή της ΝΕΤ ?????
Μανιτάρι μαγικο.....!!!τι;
τι ειναι αυτο;
Μανιτάρι μαγικο.....!!!τι;
τι ειναι αυτο;
Από Μάιο λέει.Ακριβής ημερομηνία δεν αναφέρει..εννοας οτι θα το πιανω απο τον Ιουνη;
Άντε τώρα να σκέφτεσαι ότι το Μπαρτσελόνα - Ρεάλ θα το δούμε στο Mega σε Full High Χάλια!!!
Σωστός.....!!! :107::109:Οχι δα.Ας ειναι καλα ο ..ουρανος :126:
Να διορθώσω το λάθος μου και να πω ότι το κανάλι της Βουλης εκπέμπει κανονικά....Παίδες....εγώ δεν έκανα καμιά αναζήτηση.
Το κανάλι έπεσε επάνω στην ίδια συχνότητα που μέχρι πριν λίγες μέρες εξέπεμπε το κανάλι ''Βουλη''.
Όχι ακριβώς, απλά ενώθηκε το σινε+ με το σπορ+ http://www.avsite.gr/vb/showthread....%DE-%F4%E7%F2-%CD%C5%D4&p=1315620#post1315620...άρα κάποιο άλλο κανάλι σταμάτησε να εκπέμπει....
Άμα δω την κρατική τηλεόραση να μεταδίδει κανονικό πρόγραμμα σε υψηλή ευκρίνεια, :111: «έκλεισα» πλέον με το θέμα εικόνα παιδιά, θεωρώ ότι δεν θα έχω τίποτα άλλο πλέον να δω σε αυτή τη ζωή... :204:
Θα κάνω delete όλα μου τα πατερνάκια αναφοράς και θα πάω να ασχοληθώ με το ψάρεμα στη Κρήτη... ή μάλλον καλύτερα στη Θεσσαλονίκη παρέα με τον Τσαρουχά... :137:
Θα... «στρίψω διά του αρραβώνος φυσικά», που έλεγαν και οι παλιότεροι. :204:Για να σε δω τώρα, τι θα κάνεις;:138:
Μα το παιχνίδι της Τετάρτης ήταν κανονικό πρόγραμμα.Θα... «στρίψω διά του αρραβώνος φυσικά», που έλεγαν και οι παλιότεροι. :204:
Έγραφα στο μήνυμά μου «να μεταδίδει κανονικό πρόγραμμα σε υψηλή ευκρίνεια», αυτό που κάνει όμως η ΕΡΤ δεν είναι παρά πιλοτικές δοκιμαστικές εκπομπές... :126::138: