Ξεκινάει η Hellas Sat στη συνδρομητική TV

Reaction score
4
Απάντηση: Ξεκινάει η Hellas Sat στη συνδρομητική TV

είναι πάρα πολλοί αυτοί που δεν πιάνουν επίγειο σήμα και έχουν μοναδική λύση το δορυφορικό.
Γύρω μου οι τρεις γείτονες που έχουν και τους έχω ρωτήσει τα αθλητικά ήταν αδιάφορα για αυτούς

Και για μένα βεβαίως - βεβαίως

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Re: Απάντηση: Re: Ξεκινάει η Hellas Sat στη συνδρομητική TV

Και τα αθλητικά είναι, αλλά μεγάλο μέρος του μυστικού είναι η λήψη των επίγειων καναλιών που είτε δεν υπάρχουν παντού, είτε έχουν χάλια σήμα. Να δούμε τι θα κάνει με όσους παίρνουν συνδρομή γι αυτούς τους λόγους, μετά το ξεκίνημα της επίγειας ψηφιακής και την ολοκλήρωσή της...
Και όχι μόνο στην Ελλάδα... :121:

Το ποσοστό των συνδρομητών της γι' αυτό τον λόγο είναι απίστευτο!

Reaction score
4.909

Δεν είναι μόνο το αν μπορεί να γυρίσει ή όχι το κάτοπτρο (που προφανώς μπορεί), αλλά έχει ενδιαφέρον το ότι ο συντάκτης του άρθρου (από το sofokleous10.gr) θεωρεί δεδομένο ότι η συνδρομητική του ΟΤΕ προσβλέπει κυρίως να πάρει συνδρομητές από τη νόβα, κι όχι να φτιάξει βάση με νέους πελάτες. Δεν ξέρω αν όντως έτσι σκέφτονται οι υπεύθυνοι του ΟΤΕ, ή είναι σενάριο του συντάκτη...

Συμπλήρωμα. Από ό,τι βλέπω λέει κι άλλα "περίεργα" ο συντάκτης αυτού του άρθρου, όπως
http://www.sofokleous10.gr/portal2/toprotothema/toprotothema/2009-08-04-21-25-59-2009080413495/

Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του (στα σημεία που έχω τονίσει), και γιατί πιστεύει ότι κάποιος που είναι συνδρομητής στη Nova, θα γίνει και στο iptv του OTE, αλλά και στο δορυφορικό πακέτο του (ή το ανάποδο)! Μπορεί κάποιοι να το κάνουν, αλλά δε νομίζω να είναι πολλοί, ούτε πιστεύω ότι υπάρχουν παραδείγματα από το εξωτερικό όπου υπάρχουν πολλοί συνδρομητές σε παραπάνω από μια πλατφόρμα!
Σώτο κι εγω απ αυτά που διαβάζω νομίζω ότι μάλλον ο συντάκτης είναι...πανάσχετος με το αντικείμενο, είτε θέλει επίτηδες να δημιουργήσει αρνητικές εντυπώσεις (αθροίζει τα πιθανά κόστη δύο πακέτων χωρίς να λεει ότι αν υπάρξει πραγματικός ανταγωνισμός οι τιμές μπορούν και να πέσουν....). Σαν πληρωμένος απο την υπάρχουσα εταιρεία μου μοιάζει....
Επίσης ενα 60αρι πιατάκι για Hellasat τοποθετημένο δεν θα υπερβαίνει τα 30-40 ευρώ πιστεύω (λογικά και η Hellasat θα κανει συμβασεις με τεχνικούς), ενω ο συντάκτης μας λεει για 200!
Τελος, όλα τα μεγαλα ευρωπαικά πακέτα προσπαθούν πλέον να βρίσκονται σε όλα τα μέσα μετάδοσης (δορυφορική, καλωδιακή, iptv κλπ). Εδω ο συντάκτης εμφανίζει την τακτική αυτή...ως αλλοπρόσαλλη!

Reaction score
20.855

Σώτο κι εγω απ αυτά που διαβάζω νομίζω ότι μάλλον ο συντάκτης είναι...πανάσχετος με το αντικείμενο, είτε θέλει επίτηδες να δημιουργήσει αρνητικές εντυπώσεις (αθροίζει τα πιθανά κόστη δύο πακέτων χωρίς να λεει ότι αν υπάρξει πραγματικός ανταγωνισμός οι τιμές μπορούν και να πέσουν....). Σαν πληρωμένος απο την υπάρχουσα εταιρεία μου μοιάζει....
Επίσης ενα 60αρι πιατάκι για Hellasat τοποθετημένο δεν θα υπερβαίνει τα 30-40 ευρώ πιστεύω (λογικά και η Hellasat θα κανει συμβασεις με τεχνικούς), ενω ο συντάκτης μας λεει για 200!
Τελος, όλα τα μεγαλα ευρωπαικά πακέτα προσπαθούν πλέον να βρίσκονται σε όλα τα μέσα μετάδοσης (δορυφορική, καλωδιακή, iptv κλπ). Εδω ο συντάκτης εμφανίζει την τακτική αυτή...ως αλλοπρόσαλλη!
Ακριβώς αυτές τις σκέψεις έκανα κι εγώ διαβάζοντας αυτά που γράφει Φίλιππα! Είτε πανάσχετος, είτε βαλτός...

Reaction score
0
Απο Satleo.gr

Σε ανανέωση των συμβάσεών της με όλα τα μεγάλα στούντιο των ΗΠΑ, αλλά και με τους περισσότερους τηλεοπτικούς σταθμούς, προχώρησε η NetMed. Η εταιρεία συνδρομητικής τηλεόρασης πριν από λίγες ημέρες ανανέωσε τη συμφωνία και με το στούντιο της Disney, «κλειδώνοντας» έτσι για 3 ή 5 χρόνια όλες τις εμπορικές αμερικανικές ταινίες, βάζοντας ένα πολύ μεγάλο εμπόδιο στα φιλόδοξα σχέδια του ΟΤΕ για συνδρομητική TV. Έχοντας τις 14 ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος και όλες τις ταινίες, αλλά και την αναμετάδοση όλων πλην ενός των ελεύθερων εθνικής εμβέλειας σταθμών, αναμένει πλέον τους συνδρομητές.

Το σκέλος των ελληνικών σταθμών εθνικής εμβέλειας είναι πολύ σημαντικό καθώς στην επαρχία, όπου το δίκτυο μετάδοσης σήματος είναι κακό, η επιλογή που έχει ο κάτοικος είναι να πληρώσει για να δει τους ελεύθερους σταθμούς με καλό σήμα. Γι' αυτό και η NetMed προσπαθεί να κλείσει και αυτό το μέτωπο συνεχίζοντας τις συζητήσεις με ένα ακόμη κανάλι που έμεινε εκτός συμφωνίας. Στις κινήσεις που θα ακολουθήσουν το φθινόπωρο περιλαμβάνεται και η ένταξη στο μπουκέτο, ενός ή δύο νέων καναλιών, που θα συνοδεύσουν την ετήσια αύξηση της συνδρομής. Ταυτόχρονα η ιδιοκτήτρια Forthnet σχεδιάζει να κυκλοφορήσει και μια τριπλή προσφορά που θα παρέχει τηλεφωνία, γρήγορο internet και συνδρομητική TV σε προνομιακή τιμή. Συνεπώς θεωρείται δεδομένο πως θα υπάρξουν και άλλα πακέτα καναλιών με διαφορετικό τιμολόγιο από τον Σεπτέμβριο, σε μια προσπάθεια να υποστηριχθεί η τεράστια επένδυση της αγοράς των τηλεοπτικών δικαιωμάτων 14 ομάδων του ελληνικού πρωταθλήματος για 3 χρόνια, σε μια εποχή που ο κόσμος, για να αντιμετωπίσει την κρίση, περιορίζει τα έξοδά του. (Παρόν)

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Ξεκινάει η Hellas Sat στη συνδρομητική TV

Στις κινήσεις που θα ακολουθήσουν το φθινόπωρο περιλαμβάνεται και η ένταξη στο μπουκέτο, ενός ή δύο νέων καναλιών, που θα συνοδεύσουν την ετήσια αύξηση της συνδρομής. (Παρόν)
Δηλαδή πόσο θα φτάσουν την συνδρομή? :140::140::140::140:

Reaction score
164

Εμένα και τα 10 που δίνω, πολλά μου φαίνονται! :142:

Reaction score
180

Μεγαλο πολεμο τρωει εν τη γεννεσει του το Conn-x sat.

Reaction score
6

Απ'ότι φαίνεται , ξεχάστε τον Σέπτέμβρη για την έναρξη του OTE sat :

Υπεγράφη η σύμβαση και τώρα μεταβιβάζεται! Με καθυστέρηση 6 μηνών, το Δημόσιο υπέγραψε με την Hellas Sat, στις 31 Ιουλίου, τη σύμβαση παραχώρησης για την ανάπτυξη δορυφορικών συνδρομητικών ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών υπηρεσιών. Για λογαριασμό του Δημοσίου υπέγραψε ο υπουργός Εσωτερικών, Π. Παυλόπουλος, δίνοντας τέλος στην αναμονή της θυγατρικής του ΟΤΕ, η οποία είχε εξασφαλίσει πριν από ένα χρόνο τη σχετική άδεια από το ΕΣΡ.

Το εντυπωσιακό είναι πως η άδεια πρόκειται να μεταβιβαστεί από τη θυγατρική Hellas Sat στον ΟΤΕ, ο οποίος μπαίνει, έστω και εμμέσως, στην αγορά των ΜΜΕ και στην Ελλάδα. Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα πρέπει η σύμβαση παραχώρησης στον ΟΤΕ να κριθεί από την Επιτροπή Ανταγωνισμού και, ως εκ τούτου, η έναρξη των δορυφορικών συνδρομητικών ραδιοτηλεοπτικών υπηρεσιών δεν μπορεί να γίνει το Σεπτέμβριο.
Στην Επιτροπή Ανταγωνισμού αναμένεται να κριθεί σε νομικό επίπεδο η μάχη ΟΤΕ – Forthnet που ήδη διεξάγεται σε τηλεφωνία και τηλεόραση, να φανεί δηλαδή αν ο υπό γερμανική διοίκηση ΟΤΕ θα έχει δεσπόζουσα θέση ή όχι στο σύνολο μιας νέας, υπό διαμόρφωση, αγοράς, που θα περιλαμβάνει την τηλεφωνία και το διαδίκτυο. Από την άλλη πλευρά, η Forthnet προσπέρασε επιτυχώς τα εμπόδια, εξασφαλίζοντας την έγκριση της Επιτροπής για την αγορά της NetMed, αποκρούοντας και τις σχετικές καταγγελίες. (Παρόν)

Reaction score
152

εν τω μεταξυ,αρχισε να διαφημιζεται το πακετο φορθνετ-νοβα.......
ΤΡΙΟΛΕ!

Reaction score
0

Καλά περίμενε κανείς να ξεκινήσει σε 10 μέρες δορυφορική ο ΟΤΕ? Πήρε άδεια ενα χρόνο τωρα και το δημόσιο δεν υπεγραφε τη σύμβαση παραχώρησης? Και τώρα θα ελέγξουν αν ο ΟΤΕ θα έχει δεσποζουσα θέση? Χρόνια πολλά....
Βλέπω ότι κάποιοι δεν θέλουν να μπει ο ΟΤΕ στην αγορά και τον καθυστερούν.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Απο Satleo.gr

Σε ανανέωση των συμβάσεών της με όλα τα μεγάλα στούντιο των ΗΠΑ, αλλά και με τους περισσότερους τηλεοπτικούς σταθμούς, προχώρησε η NetMed. Η εταιρεία συνδρομητικής τηλεόρασης πριν από λίγες ημέρες ανανέωσε τη συμφωνία και με το στούντιο της Disney, «κλειδώνοντας» έτσι για 3 ή 5 χρόνια όλες τις εμπορικές αμερικανικές ταινίες, βάζοντας ένα πολύ μεγάλο εμπόδιο στα φιλόδοξα σχέδια του ΟΤΕ για συνδρομητική TV. Έχοντας τις 14 ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος και όλες τις ταινίες, αλλά και την αναμετάδοση όλων πλην ενός των ελεύθερων εθνικής εμβέλειας σταθμών, αναμένει πλέον τους συνδρομητές.

Το σκέλος των ελληνικών σταθμών εθνικής εμβέλειας είναι πολύ σημαντικό καθώς στην επαρχία, όπου το δίκτυο μετάδοσης σήματος είναι κακό, η επιλογή που έχει ο κάτοικος είναι να πληρώσει για να δει τους ελεύθερους σταθμούς με καλό σήμα. Γι' αυτό και η NetMed προσπαθεί να κλείσει και αυτό το μέτωπο συνεχίζοντας τις συζητήσεις με ένα ακόμη κανάλι που έμεινε εκτός συμφωνίας. Στις κινήσεις που θα ακολουθήσουν το φθινόπωρο περιλαμβάνεται και η ένταξη στο μπουκέτο, ενός ή δύο νέων καναλιών, που θα συνοδεύσουν την ετήσια αύξηση της συνδρομής. Ταυτόχρονα η ιδιοκτήτρια Forthnet σχεδιάζει να κυκλοφορήσει και μια τριπλή προσφορά που θα παρέχει τηλεφωνία, γρήγορο internet και συνδρομητική TV σε προνομιακή τιμή. Συνεπώς θεωρείται δεδομένο πως θα υπάρξουν και άλλα πακέτα καναλιών με διαφορετικό τιμολόγιο από τον Σεπτέμβριο, σε μια προσπάθεια να υποστηριχθεί η τεράστια επένδυση της αγοράς των τηλεοπτικών δικαιωμάτων 14 ομάδων του ελληνικού πρωταθλήματος για 3 χρόνια, σε μια εποχή που ο κόσμος, για να αντιμετωπίσει την κρίση, περιορίζει τα έξοδά του. (Παρόν)
Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω και το έχω γράψει και για την ΟΝ TELECOMS είναι το κομμάτι που αφορά στα ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.

Γιατί χρειάζεται ειδική συμφωνία για την αναμετάδοσή τους;;;;;;;;;;

Δεν είναι ελεύθερα για όλους τους Έλληνες;;;;;

Το μόνο που δεν πρέπει να γίνεται είναι να χρεώνονται στην συνδρομή τα κανάλια αυτά! Γιατί από την φύση τους και από την συχνότητα που καταλαμβάνουν (η οποία ανήκει στο Κράτος δηλ. σε εμάς!!!) υποχρεούνται να εκπέμπουν ελεύθερα άρα να μην πληρώνει κανείς για την θέασή τους.

Ο μόνος που φαίνεται με βάση το παραπάνο άρθρο ότι δεν το τηρεί αυτό είναι η NOVA. Δηλαδή η NOVA εκπέμπει τα Ελεύθερα Ιδιωτικά Κανάλια κατόπιν συμφωνίας και ΚΕΡΔΙΖΕΙ από την όλη ιστορία.

Κανονικά λοιπόν ή όλοι θα μπορούν να τα αναμεταδίδουν ή κανένας!!!

Αλλιώς κάποιος πρέπει να πληρώσει στο Κράτος τις συχνότητες που καταλαμβάνουν τα Ιδιωτικά Κανάλια καθώς προκύπτει κέρδος από την μετάδοσή τους μέσω συνδρομής!!!!

Reaction score
0
Η ON Telecoms, δεν τα χρέωνε και άλλωστε είχε και την υπηρεσία ON REC η οποία επίσης ήταν δωρεάν..το επιπρόσθετο κόστος της ON TV ήταν για τα υπόλοιπα δορυφορικά που υπήρχαν...παρ όλα αυτά της απαγόρευσαν να τα μεταδίδει μέχρι και εαν υπάρξει συμφωνια με τα κανάλια ένα ένα...αντίθετα η ΝΟVΑ χρεώνει, πακέτο που σε άλλες χώρες παρόμοιό του κοστίζει λιγότερο απο 30 ευρώ, 60 ευρώ κατα κύριο λόγο εκμεταλευόμενη τα ιδιωτικά και κρατικά επίγεια και σε υποχρεώνει να χρησιμοποιείς και τον πατατασατ...Αυτό θα πει εκμετάλευση...το δίκαιο είναι να τα δείχνει ο καθένας...θέμα πνευματικών δικαιωμάτων δεν τίθεται αφού στην χώρα μας τα κανάλια αυτά είναι FTA..αυτά σίγουρα οφείλονται σε παρασκηνιακές συμφωνίες και τεράστια συμφέρονται...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Ξεκινάει η Hellas Sat στη συνδρομητική TV

Πάντως αν ο ΟΤΕ πάει να ξεκινήσει χωρίς τα ιδιωτικά θα είναι μεγαλο πλήγμα. Πολλά θα παιχτούν κάτω απο το τραπέζι.
Τοσα χρόνια ο ΟΤΕ κοιμόταν (ή τον είχαν κοιμίσει).Αν είχε ξεκινήσει μια πλατφόρμα Freesat για να πάει ο κόσμος το πιάτο προς τα εκεί και μετα άρχιζε να προσφέρει συνδρομητικά πακέτα θα ήταν σε καλύτερη θέση. Για να δούμε τι εξελίξεις θα έχουμε στο θέμα.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Freesat γιατί να ξεκινήσει;;; Και ποιός θα πληρώνει τον χώρο στον δορυφόρο;;; Ο ίδιος;;; Γιατί να το κάνει αυτό;;;

Ο Hellas Sat όσον αφορά στις τηλεοπτικές συχνότητες είναι υπερπουλημένος!

Προσωπικά πιστεύω ότι αν ο ΟΤΕ αποφασίσει να κινηθεί σοβαρά στο θέμα αυτό δεν πρόκειται να παιχτεί τίποτα κάτω από το τραπέζι. Θα αποκτήσει τα ίδια δικαιώματα που έχει και η NOVA.

Reaction score
187

μπορουμε να κινηθει κανεις νομικα για τα ελευθερα ιδιωτικα καναλια?ο νομος τι οριζει?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik