Ξεκινάει και το ARTE HD ελεύθερο!!!

Reaction score
1
Ξεκινάει αύριο το πρωί, έγκαιρα στο ραντεβού του και το Arte HD!
Σήμερα προβάλλονται δοκιμαστικές εικόνες με εξαιρετική ποιότητα και ενδιάμεσα οι γνωστές μπάρες με το σήμα του σταθμού.

Astra 19.2°E

Frequenz: 11361
SR: 22000
Pol. Hor
DVB-S2
FΕC: 2/3
8PSK

Reaction score
6
Δεν έχω καθόλου σήμα, δοκίμασα κατά τις 9μμ, μάλλον είναι τελικά στον 1F που ποτέ δεν πιάναμε Αθήνα με 1,10μ πιάτο.... :(

Reaction score
0
Για δοκίμασε ξανά, χθές στην Πάτρα οι μπάρες κατέβηκαν κανονικά.
Ενώ λειτουργούσε και το EPG.

Το σήμα συγκριτικά με το SD είναι 3% χαμηλότερο στον δικό μου δέκτη (UFS910).

Reaction score
6
Ξαναδοκίμασα, τίποτα.... το 1.10 δεν του είναι αρκετό για Αθήνα (και δεν πρέπει να θέλει ρύθμιση το μοτέρ γιατί το γύρισα λίγο δεξιά αριστερά αλλά μετά μου χαλάνε το αυπόλοιπα του Astra!)

Reaction score
0
@deliol

Η αλήθεια είναι ότι και σε εμένα ο UFS910 δεν το έβρισκε στην manual αναζήτηση, παρ ότι το σήμα και ποιότητα σήματος υπήρχαν σε υψηλά ποσοστά. Με το που έκανα αναζήτηση δίνοντας το Service ID (11120), το βρήκε με την επωνυμία arteHD αμέσως.

Για προσπάθησε ξανά, μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι δεν βγαίνει Αθήνα.

Reaction score
1
Δεν δοκίμασε κανείς άλλος από Αθήνα, ή γενικά νότια Ελλάδα να το κατεβάσει το κανάλι, να ξέρουμε αν βγαίνει και με ποιά διάμετρο;

Reaction score
304
Απάντηση: Ξεκινάει και το ARTE HD ελεύθερο!!!

Με 1.10 απο Λουτράκι κατεβαίνει μια χαρα :615:

Reaction score
6
Σε εμένα δεν κλειδώνει καν το σήμα, δείχνει 98% strength (εικονικό??), αλλά quality 0 !!
Θα το παιδέψω λίγο πάλι το βράδυ, δεν νομίζω πάντως να έχει ξεκεντραριστεί το πιάτο (είναι κινητό) γιατί θα έχανα και όλα τα άλλα του Astra (ειδικά τα Orf που είναι πιο "αδύναμα"...). Χώρια που δεν έχω πρόβλημα ούτε σε άλλους δορυφόρους...
Αν λέτε ότι με 1,10μ το πιάνετε, κάτι άλλο παίζει ...

Reaction score
0
Σε εμένα δεν κλειδώνει καν το σήμα, δείχνει 98% strength (εικονικό??), αλλά quality 0 !!
Θα το παιδέψω λίγο πάλι το βράδυ, δεν νομίζω πάντως να έχει ξεκεντραριστεί το πιάτο (είναι κινητό) γιατί θα έχανα και όλα τα άλλα του Astra (ειδικά τα Orf που είναι πιο "αδύναμα"...). Χώρια που δεν έχω πρόβλημα ούτε σε άλλους δορυφόρους...
Αν λέτε ότι με 1,10μ το πιάνετε, κάτι άλλο παίζει ...
Δεν είναι έτσι ακριβώς.
Το arte HD είναι στην πιο δύσκολη δέσμη, ειδικά για νότια Ελλάδα.
Τα Orf είναι σε πολύ πιο εύκολη δέσμη.
Οι αναφορές λένε ότι βγαίνει με 1.10 στην Αθήνα και 1.20 Πάτρα ενώ στην Κρήτη δεν βγαίνει ούτε με 1.20.
Τι διαστάσεις έχει το πιάτο σου;
Είναι 1,10 καθαρά η μήπως 1,10 ύψος και 90+ πλάτος;

Reaction score
0
Πάτρα με 1μ Gibertini και Twinhan DVB-S2 το πιάνω . Τουλάχιστον χθες το πρωι που το έβαλα στη λίστα δεν είχα πρόβλημα. Strength και quality δεν έχω δει.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv