"Ξεκλείδωνε" τους κωδικούς της NOVA και τους πουλούσε μέσω internet

Reaction score
164
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: "Ξεκλείδωνε" τους κωδικούς της NOVA και τους πο

???????? τι λες ρε ανθρωπε μου???????? βλακείες εννοώ της νοβα(απωλιες 30.000.000 ευρω ,ελεγχω ip απο forthnet κτλ) οχι αυτα που ειπες κατάλαβες λαθος
και τι εννοείς με συμφέρει η αποψη του αλλου ?βγαζω λεφτα?
Όχι, δεν εννοούσα ότι βγάζεις λεφτά. Μην παρεξηγείσαι... :126:

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.596
Πάντως στην ερώτηση πόσο θα πλήρωνα για συνδρομή στη νόβα στην μορφή που είναι, απαντώ 20-30€ (maximum).Αν η συνδρομή στο sky digital με 500 κανάλια (καμια 20αριά full hd) κοστίζει γύρω στο 65€ και ο αποκ/τής δίνεται άλλα τόσα, τι να λέμε;

Reaction score
2
Απάντηση: Re: Απάντηση: "Ξεκλείδωνε" τους κωδικούς της NOVA και τους πουλούσε μέσω in

To ότι σε συμφέρει μία άποψη, η οποία είναι λανθασμένη, δεν σημαίνει αυτόματα ότι όλες οι άλλες είναι και βλακείες...
Σε ποιο... σημειο ακριβως ειναι λανθασμενη η αποψη ?? ΔΕΝ γινονται συμβολαια σε Ελληνες του εξωτερικου ?? ΔΕΝ προβαλλονται αγωνες της Premier League απο το ελληνικο πακετο στις αγγλικες pub ? ΔΕΝ παρανομει τελικα η Νοβα ? ΔΕΝ κερδιζει παρανομώντας ??

Reaction score
164
Απάντηση: Re: Απάντηση: "Ξεκλείδωνε" τους κωδικούς της NOVA και τους πουλούσε μέσω in

Σε ποιο... σημειο ακριβως ειναι λανθασμενη η αποψη ?? ΔΕΝ γινονται συμβολαια σε Ελληνες του εξωτερικου ?? ΔΕΝ προβαλλονται αγωνες της Premier League απο το ελληνικο πακετο στις αγγλικες pub ? ΔΕΝ παρανομει τελικα η Νοβα ? ΔΕΝ κερδιζει παρανομώντας ??
Δεν έχει τρόπο να κάνει έλεγχο πού πάνε οι κάρτες.
Με την ίδια λογική, παρανομεί και το SKY, και κάθε πακέτο του εξωτερικού που λαμβάνεται στην Ελλάδα. Γιατί να τα ρίχνουμε μόνο στη Nova;

Reaction score
385
Απάντηση: "Ξεκλείδωνε" τους κωδικούς της NOVA και τους πουλούσε μέσω internet

Αν το Sky είχε και Ελληνικό Pid ήχου ,θα συμφωνούσα !
Δεν μπόρεσα να καταλάβω όμως ποτέ ,γιατί στα αθλητικά της Nova υπάρχει και επιλογή για 2ο ήχο (συνήθως αν δεν κάνω λάθος Αγγλικό).
Αν είχε μόνο Ελληνικό θα έκανε αίσθηση στους Εγγλέζους?

Reaction score
164

Αν το Sky είχε και Ελληνικό Pid ήχου ,θα συμφωνούσα !
Δεν μπόρεσα να καταλάβω όμως ποτέ ,γιατί στα αθλητικά της Nova υπάρχει και επιλογή για 2ο ήχο (συνήθως αν δεν κάνω λάθος Αγγλικό).
Αν είχε μόνο Ελληνικό θα έκανε αίσθηση στους Εγγλέζους?
Η Nova στο εξωτερικό προορίζεται για τους Έλληνες.
Όπως και τα ξενόγλωσσα δορυφορικά στην Ελλάδα προορίζονται για όσους μιλούν τη γλώσσα.
Η επιλογή για δεύτερο ήχο υπάρχει για όσους προτιμούν την Αγγλική μετάδοση. Και υπήρχε από την εποχή του αναλογικού Supersport.

Reaction score
385

Να βάλουμε κάποια πράγματα στη θέση τους.
Η θέαση του Ελληνικού πακέτου στο εξωτερικό είναι παράνομη , άσχετα ότι γίνεται τελικά ή όχι (γι 'αυτό και πρέπει να δηλώνεται διεύθυνση Ελληνική).
Αντίστοιχα παράνομη είναι και η θέαση των ξένων πακέτων στην Ελλάδα.
Το πως το καταφέρνουν νομικά να γίνεται αυτό ,σε μια ενωμένη Ευρώπη ,είναι απορίας άξιο ακόμα.
Η χρησιμοποίηση του Αγγλικού ήχου έχει έναν και μόνο σκοπό,την διεύρυνση του target group.
By the way, δεν ξέρω πολλούς που παρακολουθούν αγώνες εις την Αγγλικήν !(δεν μου έχει τύχει ακόμα)
Αν έβαζα πάντως συνδρομή , θα έπαιρνα το Sky Dig UK !
'Ετη φωτός μπροστά

Reaction score
164

Η χρησιμοποίηση του Αγγλικού ήχου έχει έναν και μόνο σκοπό,την διεύρυνση του target group.
Αν ήταν έτσι δεν θα υπήρχε από το αναλογικό... :126:

Reaction score
2

Δεν έχει τρόπο να κάνει έλεγχο πού πάνε οι κάρτες.
Με την ίδια λογική, παρανομεί και το SKY, και κάθε πακέτο του εξωτερικού που λαμβάνεται στην Ελλάδα. Γιατί να τα ρίχνουμε μόνο στη Nova;
Πολυ σωστα! Μονο που εμεις τα ριχνουμε στη Νοβα, γιατι με την τιμολογιακη πολιτικη της ή αν θες με τη σχεση τιμης/προσφορας νιωθουμε οτι μας κλεβει, ενω το SKY με αυτα που δινει εχει πολυ λογικη τιμη. Επιπλεον, το SKY δεν βγηκε να παραστησει το σεριφη της δορυφορικης πειρατειας.
Επισης, με τη λογικη οτι η Νοβα δεν παρανομει, εφ'οσον δεν μπορει να κάνει έλεγχο πού πάνε οι κάρτες, ετσι κι εγω δεν παρανομω αν χρησιμοποιησω τη γνωστη λευκη καρτα, αφου κανεις δεν μπορει να με ελεγξει σπιτι μου...
Συμπερασμα: Αν χρησιμοποιω στην Ελλαδα πειρατικη καρτα ειμαι τοσο παρανομος, οσο παρανομος ειναι ο Ελληνας στη Γερμανια ή ο Αγγλος στη Βρετανια που χρησιμοποιει original καρτα. Γιατι? Γιατι απλα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!

Reaction score
164

Πολυ σωστα! Μονο που εμεις τα ριχνουμε στη Νοβα, γιατι με την τιμολογιακη πολιτικη της ή αν θες με τη σχεση τιμης/προσφορας νιωθουμε οτι μας κλεβει, ενω το SKY με αυτα που δινει εχει πολυ λογικη τιμη.
Πουλάει κάτι, το οποίο είναι είδος πολυτελείας, στην τιμή που θέλει, και εν μέρει δικαιολογείται από το μέγεθος της αγοράς. Αν δεν θέλεις ή δε σε συμφέρει, δεν το αγοράζεις. Δεν είναι δα και ψωμί για να πεινάσεις...
Επισης, με τη λογικη οτι η Νοβα δεν παρανομει, εφ'οσον δεν μπορει να κάνει έλεγχο πού πάνε οι κάρτες, ετσι κι εγω δεν παρανομω αν χρησιμοποιησω τη γνωστη λευκη καρτα, αφου κανεις δεν μπορει να με ελεγξει σπιτι μου...
Και στις δυο περιπτώσεις παρανομεί ο χρήστης και όχι η Nova. Αν αγοράσω ένα μαχαίρι κουζίνας και σκοτώσω κάποιον, δεν παρανομεί η εταιρία κατασκευής, αλλά εγώ.
Συμπερασμα: Αν χρησιμοποιω στην Ελλαδα πειρατικη καρτα ειμαι τοσο παρανομος, οσο παρανομος ειναι ο Ελληνας στη Γερμανια ή ο Αγγλος στη Βρετανια που χρησιμοποιει original καρτα. Γιατι? Γιατι απλα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!
Όλες οι παρανομίες δεν έχουν το ίδιο βάρος...

Reaction score
2

Δεν πουλαει, εκμεταλλευεται το ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΟ της προνομιο, οπως εκανε παλαιοτερα και ο ΟΤΕ με το ιντερνετ, πριν προκυψει ο ανταγωνισμος, και τωρα συναγωνιζονται στις προσφορες. Ψωμι δεν ειναι, ουτε ομως και ειδος πολυτελειας, ειδικα για την περιφερεια οπου πολλες φορες το σημα δε φτανει ουτε και για τα κρατικα καναλια. Φανταζομαι εχεις αυτοκινητο, το θεωρεις ειδος πολυτελειας, απο τη στιγμη που εχεις Μετρό και αστικη συγκοινωνια στην περιοχη σου? Δε νομιζω...

Reaction score
164

Δεν πουλαει, εκμεταλλευεται το ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΟ της προνομιο, οπως εκανε παλαιοτερα και ο ΟΤΕ με το ιντερνετ, πριν προκυψει ο ανταγωνισμος, και τωρα συναγωνιζονται στις προσφορες. Ψωμι δεν ειναι, ουτε ομως και ειδος πολυτελειας, ειδικα για την περιφερεια οπου πολλες φορες το σημα δε φτανει ουτε και για τα κρατικα καναλια. Φανταζομαι εχεις αυτοκινητο, το θεωρεις ειδος πολυτελειας, απο τη στιγμη που εχεις Μετρό και αστικη συγκοινωνια στην περιοχη σου? Δε νομιζω...
Όσοι δεν πιάνουν τα ελεύθερα κανάλια, μπορούν να βολευτούν μια χαρά με τα 20€ του βασικού πακέτου+μερικά εξτρά κανάλια. Τα Cinema κτλ είναι πολυτέλεια αν δεν έχεις να τα πληρώσεις.
Ανταγωνισμός στη δορυφορική δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή. Και το παρελθόν, με τον Alpha digital μας δίδαξε ότι δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για φτηνότερη ή/και δεύτερη πλατφόρμα στη χώρα μας.
Αν δεν θέλω να κινούμαι με το μετρό θα αγοράσω αυτοκίνητο πόλης. Το SUV είναι πολυτέλεια σε μια τέτοια περίπτωση.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm