Ξενοδοχείο, "Η απόλαυση"!!!

V

VIDEOMIX

Guest
Παιδιά, συγγνώμη αλλα θα γράψω  ενα "πικάντικο" θέμα. Μεθαύριο εχω ραντεβού με την δικιά μου και επειδή δουλεύει στις αρχές της Συγγρού, θα θέλαμε κάποια πληροφορία η ιδέες για τόπο χαλάρωσης, ξεκούρασης κλπ.(11 το βράδυ γάρ) :wink:  Να ειναι εκεί κοντά η το πολύ προς παραλιακή. :roll:
Οποιος ξέρει κάτι επ'αυτού,(μην φοβάστε, υπάρχει εχεμύθεια, δεν θα σκεφτούμε κάτι για όποιον γνωρίζει) :roll: , ας βοηθήσει. Ευχαριστώ. Περιμένω απαντήσεις διοτι την Παρασκευή θα πρέπει να υλοποιήσω την πρότασή σας.
:wink:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Και που θες να ξερουμε εμεις τετοια πραγματα, οικογενειαρχες ανθρωποι :oops:

παρε τηλεφωνο να στα πω με το νι και με το σιγμα ολα

Reaction score
49
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:

Τα θέλει ο κ**** σου τελικά εσένα........... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53

Καλά εσύ από τα ΒΠ τι δουλειά έχεις στα Νότια Προάστεια...

Γραφείο Ταξιδίων έχεις;

Reaction score
5
Δώσε μας περισσότερες πληροφορίες τι εννοείς χαλάρωση και ξεκούραση διαστάσεις δωματίου την ηλικία της δικιάς σου τη δική σου τον προϋπολογισμό και θα βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση!

Επίσης τα τεχνικά χαρακτηριστικά της κοπέλας θα μας βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό! :wink:

V

VIDEOMIX

Guest
Λοιπόν, μια διόρθωση. Στην Βουλιαγμένης δουλεύει. Απαντώ τώρα. Διαστάσεις δωματίου δεν με νοιάζουν. Κρεββατιού μόνο!!! Αυτή, 30 χρόνων. Εγω 34. Εως 30-40 ευρό για λίγες μόνο ώρες. Τεχνικά χαρακτηριστικά-δυνατότητες: Universal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Προσοχή στις κάμερες μόνο για να μη σε δούμε σε HD σε κανα κλιπάκι του Γενικού!!

:lol: :lol: :lol: :lol:

V

VIDEOMIX

Guest
Aυτό πραγματικά με προβληματίζει. Καλύτερα να την πήγαινα σπίτι μου και να την βιντεοσκοπήσω εγώ. (χεχεχε...) :lol: :twisted:

Reaction score
49
Aυτό πραγματικά με προβληματίζει. Καλύτερα να την πήγαινα σπίτι μου και να την βιντεοσκοπήσω εγώ. (χεχεχε...) :lol:  :twisted:
Ναι αλλά δεν θα είχες το αποτέλεσμα σε HD.
Όπως επίσης δεν θα εκτελούσες "κοινωνικό" έργο (με την παροχή των "κλιπ" στα μέλη του AVsite) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Κανένα σπίτι φίλου, γνωστού στην περιοχή, για να έχεις και σίγουρο το κεφάλι σου (και τα.....δύο) δεν μπορείς να βρεις???? :roll: :wink:

Reaction score
49
Όχι Σπύρο..........
Γιατί έχουμε και κάτι τύπους εδώ μέσα που το "πιάνουν το σαπούνι" και φοβάμαι....... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

(βλέπε σχόλια για μπλε τρενάκια κ.ο.κ........
Ρε σεις, η επαρχία είναι ξεκάθαρα str8....... :mrgreen: .)

V

VIDEOMIX

Guest
Aυτό πραγματικά με προβληματίζει. Καλύτερα να την πήγαινα σπίτι μου και να την βιντεοσκοπήσω εγώ. (χεχεχε...) :lol:  :twisted:
Ναι αλλά δεν θα είχες το αποτέλεσμα σε HD.
Όπως επίσης δεν θα εκτελούσες "κοινωνικό" έργο (με την παροχή των "κλιπ" στα μέλη του AVsite) :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

Κανένα σπίτι φίλου, γνωστού στην περιοχή, για να έχεις και σίγουρο το κεφάλι σου (και τα.....δύο) δεν μπορείς να βρεις???? :roll:  :wink:
Εχεις δίκιο. Δεν το είχα σκεφτεί. Για την επόμενη φορά πάντως. Και λέω να ζητήσω για ατμόσφαιρα στο βίντεο, τον αγώνα Νιούκαστλ-Ολυμπιακός. Τι λέτε; :lol:

Υ.Γ. Ποιες ειναι οι γνωστές αλυσίδες που αναφέρθηκε πιο πάνω;

Reaction score
1
Οι γνωστές αλυσίδες...η εξής μία= 3xxx.
Στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης,δίπλα στο πλαίσιο-απέναντι από την Λεωφόρο Αλίμου-υπάρχει το παραδοσιακό "Salem".
Δεν ξέρω τιμές και από εσωτερικούς χώρους γιατί δεν έχω πάει.
Πάντως άσχετο με το που θα "ξεκουραστείτε"για καλό και για κακό, πάρτε μαζί σας από μία αποκριάτικη μουτσούνα να φορέσετε. :)

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Πάντως άσχετο με το που θα "ξεκουραστείτε"για καλό και για κακό, πάρτε μαζί σας από μία αποκριάτικη μουτσούνα να φορέσετε. :)
έτσι κι αλλιώς για τους παλιοημερολογίτες δεν έχουν έρθει ακόμα οι απόκριες...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.005
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos