V
VIDEOMIX
Guest
Μαζί κάνουμε απόκριες. Παλαιό και νέο. το χχχ μου άρεσε. Εκεί μάλλον θα πάω.
Σε τέτοιες αλυσίδες είναι λίγο δύσκολο να σε δούμε σε hd μετά...Μαζί κάνουμε απόκριες. Παλαιό και νέο. το χχχ μου άρεσε. Εκεί μάλλον θα πάω.
Κοιτα... απο τεχνικης αποψης και ο Καφατος στην αρχη της Συγγρου δουλευει (νοητη ευθεια...) . Τα βλεπει καθως γυρναει...Και που θες να ξερουμε εμεις τετοια πραγματα, οικογενειαρχες ανθρωποι![]()
παρε τηλεφωνο να στα πω με το νι και με το σιγμα ολα
Καλά εσύ από τα ΒΠ τι δουλειά έχεις στα Νότια Προάστεια...
Γραφείο Ταξιδίων έχεις;
50 χλμ ειναι... αλλα απο τεχνικης αποψης ειναι μια ευθεια...Lagonisi grand resort.![]()
... απο τεχνικης αποψης ειναι πολυ κοντα με τη Συγγρου... (και τα δυο απο μια ευθεια ξεκινανε)Λοιπόν, μια διόρθωση. Στην Βουλιαγμένης δουλεύει. Απαντώ τώρα. Διαστάσεις δωματίου δεν με νοιάζουν. Κρεββατιού μόνο!!! Αυτή, 30 χρόνων. Εγω 34. Εως 30-40 ευρό για λίγες μόνο ώρες. Τεχνικά χαρακτηριστικά-δυνατότητες: Universal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...απεναντι απο το σημα της Ολυμπιακης... Το Salem...? Νομιζα οτι ειναι ξενοδοχειο για Αραβες (Salem...μαλεκουμ...)Οι γνωστές αλυσίδες...η εξής μία= 3xxx.
Στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης,δίπλα στο πλαίσιο-απέναντι από την Λεωφόρο Αλίμου-υπάρχει το παραδοσιακό "Salem".
Δεν ξέρω τιμές και από εσωτερικούς χώρους γιατί δεν έχω πάει.
Πάντως άσχετο με το που θα "ξεκουραστείτε"για καλό και για κακό, πάρτε μαζί σας από μία αποκριάτικη μουτσούνα να φορέσετε.![]()
...απο τεχνικης αποψης βολευει γιατι δεν υπαρχει δακτυλιος,Η ίδια μου λέει τελικά για ενα μέρος κοντά στο Παναθηναικό στάδιο. Λέτε να πρωταγωνιστήσω σε καμμια στημένη παραγωγή;;;;;;;;;;;;;;;;;
Νίκο, θα ψάξω για αυτά τα 2. Εκτός και αν ενα απο αυτά σκέφτεται κι αυτή.και μιας και έπιασες τα δικά μου τα λημέρια....ή στο 3Χ θα σε πάει ή στο ζάπειο hotel...το πρώτο της γνωστής αλυσίδας (λέγεται και Πρίαμος Hotel) , το δεύτερο μικρό,κρυφό και ιδανικό για πονηρές-ύποπτες-παράνομες καταστάσεις...
αυτά..![]()