ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ

Reaction score
60
ΑΚΡΩΣ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΕΣ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΔΟΥΝ ( μην λετε παλι οτι δεν σας προειδοποιησα !! )

http://4lol.ru/cars/

-------------------------------ΕDIT LINE-----------------------------------------------------------------
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! ΑΚΡΩΣ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ!!!
(παρά την προειδοποίηση του Δημήτρη, ενημερώνω ότι απευθύνεται σε πραγματικά πολύ γερά στομάχια......)

Reaction score
1.213
Ασε τις εχω δει...να λειπει

Οποιος τις δει καλυτερα να μην τρωει εκεινη τη στιγμη...και το εννοω !!

Reaction score
173
Απάντηση: ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ

Κι ομως ειναι ο μονος τροπος μπας και γινουμε ανθρωποι

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Με αφορμή το παραπάνω, που το έχω δει, θα ρωτήσω κάτι που σκέφτομαι καμιά φορά: Οι αστυνομικοί/διασώστες/πυροσβέστες/γιατροί/νοσηλευτές, στην Ελλάδα και αλλού, για τους οποίους τέτοιες εικόνες είναι δυστυχώς ψωμοτύρι, είναι άραγε όλοι συνετοί οδηγοί?

KATERINAKI

Belly Dancer
Reaction score
4
Μαρια μου σε ευχαριστω που μου δινεις το εναυσμα να αναφερω κατι που ειδα εχθες....Στην Λεωφορο Ποσειδωνος σε ωρα κυκλοφοριακης αιχμης, περασαν απο διπλα μου δυο αστυνομικοι με μηχανες κ ο ενας απο αυτους εκανε σουζα....τα συμπερασματα δικα σας...

εγω δεν ειμαι σε θεση να δω ενα τετοιο βιντεο....

Reaction score
1.213
Με αφορμή το παραπάνω, που το έχω δει, θα ρωτήσω κάτι που σκέφτομαι καμιά φορά: Οι αστυνομικοί/διασώστες/πυροσβέστες/γιατροί/νοσηλευτές, στην Ελλάδα και αλλού, για τους οποίους τέτοιες εικόνες είναι δυστυχώς ψωμοτύρι, είναι άραγε όλοι συνετοί οδηγοί?

Oχι απαραιτητα...εξαλλου και εμεις που τις ειδαμε μετα απο λιγο θα τις ξεχασουμε...τετοιες εικονες απωθουνται απο το μυαλο μας..

Πρεπει να αποκτησεις οδηγικη παιδεια απο νωρις ακομα , να μαθεις να σεβεσαι τους αλλους , και να προστατευεις τον εαυτο σου...θυμιζοντας στον εαυτο σου οτι υπαρχουν και καποιοι ανθρωποι που στηριζονται σε εσενα

Reaction score
60
Η τροχαια ηρακλειου πριν μερικα χρονια ειχε βαλει σε δρομους αυτοκινητα στραπατσαρισμενα απο ατυχηματα θελοντας να κανει ολους εμας να προσεχουμε στην οδηγηση !!

Ποτε δεν καταλαβα γιατι να πηγαινεις με 200 στην εθνικη.

Η αισθηση της ταχυτητας που ηδονιζει μερικους ειναι κινδυνος θανατος για τους υπολοιπους που δεν φταινε σε τιποτα να χαζουν την ζωη τους απο μερικους ανεγκεφαλους που οδηγουν αφηνιασμενοι !!

Συμφωνω με το meletov θελουμε οδηγικη παιδεια !!

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.950

Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να τις δουν όλοι. Αντέχουν δεν αντέχουν.
Ίσως να συνετιστούν πολλοί μέλλοντες δήμιοι της ασφάλτου.
Δεν με πειράζει που σκοτώνονται οι ίδιοι. Αλλά οι άλλοι που δεν φταίνε.

Reaction score
62
Re: Απάντηση: ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ

Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να τις δουν όλοι. Αντέχουν δεν αντέχουν.
Ίσως να συνετιστούν πολλοί μέλλοντες δήμιοι της ασφάλτου.
Δεν με πειράζει που σκοτώνονται οι ίδιοι. Αλλά οι άλλοι που δεν φταίνε.
Αυτοί δεν συνετίζονται...νομίζουν πως ό,τι βλέπουν, ισχύει για τους άλλους...αυτοί είναι ΟΙ οδηγοί....

Reaction score
1
ΠΑΝΤΑ!!! :happy_4:

Τρέχουμε ΜΟΝΟ στα ΣΥΜΒΑΝΤΑ!!!:bravo: :bravo: :bravo:

Reaction score
14

Νομίζω ότι οι φωτογραφίες από τα τρακαρισμένα οχήματα κάνουν επαρκώς τη δουλειά τους, για όσους θέλουν είτε να συνετίζονται είτε να δουν το τι μπορεί να γίνει.
Πιστεύω, όμως ότι η δημιουργία αυτών των σελίδων έχει μεγαλύτερο ποσοστό την τέρψη αυτών που αρρωστημένα αρέσκονται στο να βλέπουν παρόμοιες φωτογραφίες και βίντεο, παρά τον συνετισμό των άλλων.

Reaction score
1.213

Νομίζω ότι οι φωτογραφίες από τα τρακαρισμένα οχήματα κάνουν επαρκώς τη δουλειά τους, για όσους θέλουν είτε να συνετίζονται είτε να δουν το τι μπορεί να γίνει.
Πιστεύω, όμως ότι η δημιουργία αυτών των σελίδων έχει μεγαλύτερο ποσοστό την τέρψη αυτών που αρρωστημένα αρέσκονται στο να βλέπουν παρόμοιες φωτογραφίες και βίντεο, παρά τον συνετισμό των άλλων.

+1

Reaction score
62

Συμφωνώ. Υπάρχουν και περιστατικά που, ουδεμία σχέση είχαν με αυτοκινητηστικά...

Reaction score
1
εγω παντως απο εχτες που το ειδα ακομα νιωθω μια ανακατοσουρα. σημερα δεν ηθελα να μπω στο αμαξι να οδηγησω....

Reaction score
1.213
Eγω θα βαλω κατι που μου αποτυπωθηκε για τα καλα στο μυαλο οταν το ειδα.

Μονο και μονο για τον εφιαλτη που μπορει να ζησει καποιος , απο την απροσεξια καποιου.

Αν το ψαξετε θα δειτε και videos οπου φαινεται η δυναμη της κοπελας που μετα απο ολη αυτη τη περιπετεια εξακολουθει να μπορει να χαμογελα.

Αλλα ....οσο αφορα την οδηγηση ...εδω μπορει να οδηγησει η ανευθυνοτητα.

http://my-way-your-way.blogspot.com/2008_04_21_archive.html

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads