ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ

Reaction score
264
Απάντηση: ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ

Δεν αντεξα να τις δω ολες.Ακουγα στις τηλεορασεις για τροχαια και νεκρους αλλα ποτε δεν φανταστικα οτι μπορει να υπαρχουνε τοσο σοκαρηστικες εικονες.Κριμα.........:122:Χαλαστικα υπερβολικα ρε παιδια.Θα παρακαλεσω τουλαχιστον τετοια θεματα να μην τα βαζετε απο νωρις το πρωι γιατι, παρολο που νομιζα οτι ειμαι αρκετα μαγκας για να αντεξω τοσο σκληρες εικονες,τελικα μου χαλασε η διαθεση και θα ειμαι ολη την ημερα πολυ χαλια.

Reaction score
0
Η βλακεία μερικών ασυνείδητων οδηγών δυστυχώς έχει αυτά τα φρικτά αποτελέσματα. Δεν με νοιάζει όπως είπε και ένας φίλος ποιο πάνω να φάνε το κεφάλι τους αρκεί να μην ενοχλούν και παίρνουν στον λαιμό τους αθώους ανθρώπους. Όμως ωραία όλα αυτά αλλά μήπως να ρίχναμε και καμία κατηγορία στην πολιτεία με τους χάλια δρόμους και την ελλιπή παιδεία? Γιατί οκ το παραδέχομαι όταν ο άλλος είναι κολλημένος καλά να πάθει όμως για να γίνει έτσι κάτι προυπάρχει από πίσω... Όσο για της εικόνες καλό είναι να της δουν όλοι όσοι οδηγούν μπας και συνετηστούν...

Reaction score
6
Απάντηση: ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ

Νομίζω ότι οι φωτογραφίες από τα τρακαρισμένα οχήματα κάνουν επαρκώς τη δουλειά τους, για όσους θέλουν είτε να συνετίζονται είτε να δουν το τι μπορεί να γίνει.
Πιστεύω, όμως ότι η δημιουργία αυτών των σελίδων έχει μεγαλύτερο ποσοστό την τέρψη αυτών που αρρωστημένα αρέσκονται στο να βλέπουν παρόμοιες φωτογραφίες και βίντεο, παρά τον συνετισμό των άλλων.
Ετσι ακριβως...
Σιγα μην μπει καποιος σε αυτη τη σελίδα και μετα μπει στο αυτοκίνητο του μεταμορφωμένος σε αρνακι...
Τέτοιες σελιδες εχουν σκοπο να ικανοποιήσουν καποια αρρωστημένα μυαλά που αρέσκονται σε τετοιους ειδους φρικιαστικά θεαματα...

Στο ιδιο μοτίβο οι σελίδες που φιλοξενούν πορνο για αρρωστημένα μυαλά ( και βαλτε ότι θέλετε με το νου σας ) δεν δημιουργούνται για παράδειγμα προς αποφυγή.
Συνεπώς ας μην παραμυθιαζομαστε ότι καλο είναι να υπάρχουν αυτές οι εικονες

Reaction score
39
Είναι πολύ εύκολο να ρίχνουμε ευθύνες στη πολιτεία, στούς δρόμους, στην υπερβολική ταχύτητα και σε όλο το κόσμο εκτός από τον εαυτό μας. Αυτά είναι παράγοντες πού σαφώς επιρεάζουν τα ατυχήματα. Ομως ο σωστός οδηγός προσαρμόζει την οδήγησή του στις εκάστοτε συνθήκες. Τα 200 χλμ/ωρα που ανέφερε κάποιος μπορεί να είναι ασφαλέστερα από τα 40 χλμ/ωρα κάτω από διαφορετικές συνθήκες.
Το θέμα της οδηγικής ασφάλειας είναι γενικότερο. Είμαστε οι χειρότεροι οδηγοί της Ευρώπης, Είμαστε πρώτοι σε κατανάλωση αλκοόλ και προσπαθούμε να θεραπεύσουμε τα οικογενειακά, οικονομικά και ψυχολογικά προβλήματά μας στο τιμόνι. Θεωρούμε τούς εαυτούς μας ικανούς οδηγούς ενώ συστηματικά διπλοπαρκάρουμε και παραβιάζουμε προτεραιότητα. Είμαστε απείθαρχοι και φυσικά προτιμάμε να δούμε μπάλα από το να πάμε το παιδί μας σε μία πίστα καρτ να διδαχθεί αυτοκίνηση.Πόσο μάλλον να διδαχθούμε εμείς οι μεγάλοι πως θα αποφύγουμε-αντιδράσουμε οδηγικά σε κάποιο εμπόδιο. Είναι οι ίδιοι λόγοι που πνιγόμαστε το Καλοκαίρι.
Την επόμενη φορά που θα αποδώσουμε ευθύνες στο '' σύστημα'' πού εμείς συντηρούμε και φτιάξαμε ας αναρωτηθούμε.
προσπαθήσαμε να διδάξουμε τον εαυτό μας αυτοκίνηση, η αρκεστήκαμε στο δίπλωμα που μάλλον λαδώσαμε για να πάρουμε?
Διδάξαμε τούς κλώνους μας αυτοκίνηση πηγαίνοντας τα σε πίστα και σε πάρκο κυκ/κής αγωγής?
Σεβαστήκαμε τη προτεραιότητα του αλλου η διπλοπαρκάραμε καλυπτόμενοι από τη δικαιολογία ''δεν ειχε θέση''.
Οδηγήσαμε κάτω από την επίρεια αλκοόλ?
Κύριοι έχουμε ευθύνες και εάν θέλουμε να τις διορθώσουμε πρέπει να τις αντιμετωπίσουμε!
Το αφιερώνω στη μνήμη του φίλου μου Νίκου Πανταζή που τον χτύπησε ταξιτζής κάνοντας αναστροφή στη λεωφόρο Σχιστού.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.892
Members
38.627
Νεότερο μέλος
Athanasios1962