ΟΘΟΝΗ ΓΙΑ LG AF 115

Reaction score
0
Χαιρετω ολοι την ομαδα!!! Ειμαι στα σκαρια να παρω τον ( LG AF 115) απο τον φιλο μας (jimkar), και θα ηθελα την γνωμη σας για την οθονη ,σκεφτομαι για 110 με 120 ιντσες 16:9 (η αποσταση του προβολεα μπορει να παιξει απο 3,5μ μεχρι 4,80μ περιπου απο την οθονη , εχω αυτο περηθωριο ,αποστασει θεασης απο 2,70μ μεχρι 3,20 ειναι λιγο κοντα! η τοιχη του σπιτιου μου ειναι μπεζ πολυ ανοιχτο (ταβανη δεξεις και αριστερος τοιχος) εκτος τον απεναντη που ειναι σκουρο καφε και ειναι γυρω στα 5μ αποσταση.Τη μου προτεινεται εσεις για οθονη;Εχω διαβασει μεσα στο forum οτι ο προβολεας εχει καλη φωτεινοτητα και οχι τοσο καλο μαυρο μηπως να βαλω γκρι να μειωθουν η αντανακλασης του χωρου και να βελτιωθει το contrast και το μαυρο του μαζι;Αν ναι και τη gain να ειναι; Εχω μια οθονη λευκη 2μ/1,5μ 4:3 με gain 1,3 απο τον προηγουμενο μου προβολεα που ηταν ο(BENQ BP 6100) και σκεφτομαι να κανω την δοκιμη σε αυτην πρωτα να δω τη αντανακλασης θα εχω με τον καινουργιο προβολεα!! αργοτερα εχω σκοπο να την βγαλω εξω στη βεραντα μου που εκει δεν εχει τοιχους γυρω γυρω και λογικα δεν θα εχω αντανακλασης, για τα καλοκαιρια και να βγαζω μονο τον προζεκτορα να μηνει μονιμα το πανι εξω και μεσα το χειμωνα η 16:9 που προαναφερα .Α ξεχασα να σας πω να ειναι ηλεκτρικη και το υψος του ταβανιου ειναι 290μ και μπορει να κατεβει μεχρι 1,05μ.Πυστευω οτι τα εγραψα οσο πιο αναλυτικα μπορουσα για να σας δωσο να καταλαβεται τον χωρο και με βοηθησεται εκτος κι'αν σας μπερβεψα :111:περισοτερο.. Ευχαριστω!!!

Reaction score
0
Απάντηση: ΟΘΟΝΗ ΓΙΑ LG AF 115

Χαιρετω ολοι την ομαδα!!! Ειμαι στα σκαρια να παρω τον ( LG AF 115) απο τον φιλο μας (jimkar), και θα ηθελα την γνωμη σας για την οθονη ,σκεφτομαι για 110 με 120 ιντσες 16:9 (η αποσταση του προβολεα μπορει να παιξει απο 3,5μ μεχρι 4,80μ περιπου απο την οθονη , εχω αυτο περιθωριο ,αποσταση θεασης απο 2,70μ μεχρι 3,20 ειναι λιγο κοντα! οι τοιχοι του σπιτιου μου ειναι μπεζ πολυ ανοιχτο (ταβανι, δεξις και αριστερος τοιχος) εκτος τον απεναντι που ειναι σκουρο καφε και ειναι γυρω στα 5μ αποσταση.Τι μου προτεινεται εσεις για οθονη;Εχω διαβασει μεσα στο forum οτι ο προβολεας εχει καλη φωτεινοτητα και οχι τοσο καλο μαυρο μηπως να βαλω γκρι να μειωθουν οι αντανακλασεις του χωρου και να βελτιωθει το contrast και το μαυρο του μαζι;Αν ναι και τη gain να ειναι; Εχω μια οθονη λευκη 2μ/1,5μ 4:3 με gain 1,3 απο τον προηγουμενο μου προβολεα που ηταν ο(BENQ BP 6100) και σκεφτομαι να κανω την δοκιμη σε αυτην πρωτα να δω τις αντανακλασεις θα εχω με τον καινουργιο προβολεα!! αργοτερα εχω σκοπο να την βγαλω εξω στη βεραντα μου που εκει δεν εχει τοιχους γυρω γυρω και λογικα δεν θα εχω αντανακλασεις, για τα καλοκαιρια και να βγαζω μονο τον προζεκτορα να μεινει μονημα το πανι εξω και μεσα το χειμωνα η 16:9 που προαναφερα .Α! ξεχασα να σας πω να ειναι ηλεκτρικη και το υψος του ταβανιου ειναι 2,90μ και μπορει να κατεβει μεχρι 1,05μ.Πιστευω οτι τα εγραψα οσο πιο αναλυτικα μπορουσα για να σας δωσω να καταλαβεται τον χωρο και με βοηθησετε εκτος κι'αν σας μπερδεψα :111:περισσοτερο.. Ευχαριστω!!!
.................

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Με βαση ολα τα θεματα για οθονες που εχουμε γραψει, τα οποια
υποθετω πως εχεις ηδη διαβασει, μια γκρι οθονη με κερδος
λιγο μεγαλυτερο απο 1 (π.χ. 1,1) ισως ειναι η ιδανικη
λυση για σενα.
Εταιρειες(μαρκες) υπαρχουν μπολικες εκει εξω...:126:

Reaction score
0

Αρα με βαση λογικης δικης μου και μ`αυτα που εχω μαθει απο εσας η σκεψη μου ηταν σωστη για την γκρι οθονη για τον (LG AF 115), και συμφωνα με τον χωρο μου αρα καλα βαδιζω,τωρα για την αποσταση θεασης που ειναι μεσω ορο στα 3.00μ στις 120 ιντσες μηπως ειναι πολυ κοντα και κουραστικο η ειμαι μεσα στα ορια? Οσο για τις οθονες αν εχεται υποψει σας καποια (links) για τη εδω κρητη δεν εχουμε να δουμε κατι.(Ειπαμε γκρι gain1.1 ηλεκτρικη) οτι εχεται ευχαριστηση!!!!!!

Reaction score
0

Το να ειναι γκρι ενταξει το εχω καταλαβη το gain ωμος δεν ξερω ποσο πρεπει να εινα,ι να σας πω την αληθεια αυτο δεν το εχω καταλαβη γιατι και ποσο πρεπει να ναι!!!

Reaction score
0

Σε γκρι πανι τι gain να ειναι τεληκα;
και με λιγα λογια το gain σε τη βοηθαει;

Reaction score
0

Όσον αφορά στην απόσταση εγώ βλέπω από τα 3,5m σε 117 ίντσες και είναι τέλεια (σε μερικούς που τον βλέπουν 1η φορά τους φαίνεται κοντά). Το πανί είναι λευκό με ουδέτερο gain (1.0) και είναι μια χαρά.

Reaction score
0

Όσον αφορά στην απόσταση εγώ βλέπω από τα 3,5m σε 117 ίντσες και είναι τέλεια (σε μερικούς που τον βλέπουν 1η φορά τους φαίνεται κοντά). Το πανί είναι λευκό με ουδέτερο gain (1.0) και είναι μια χαρά.
Νομιζω δημητρη εχεις και εσυ τον LG AF115;δεν ειναι πολυ φωτεινος ο προβολεας η κουραστικος στην αποσταση που βλεπεις ;η του εχεις χαμηλωση την φωτεινοτητα;με της αντανακλασεις του χωρου πως τα πας;

Reaction score
0

Λοιπον παιδια ειναι στα χερια εδω και μερικες μερες ο LG AF 115 και τον πειραζω συνεχως!!!Η πρωτες εντηπωσεις ειναι μετριες!!! ως προς τη ειναι μετριες; εχω την εντυπωση στα φωτεινα του σημεια ειναι πολυ καλος ξεκαθαρος και δυνατος και στις σκοτεινες σκηνες πολυ σκοτεινος και δεν ξεκαθαριζεις καλα, ειναι θεμα πανιου;ειναι θεμα ρυθμισεων; αλλα οτι ρυθμισεις κανω μετα τις κανω reset γιατι μου νομιζω παιζει χειροτερα.Τωρα οσο για το μαυρο του ειναι καπως!! και μπλεδιζει σε συγκρησει παντα με την tv μου και τα χρωματα δεν εχουν το βαθος που εχει η tv μου με ονομαστικο contrast 15000:1 ενω ο προβολεας δινει ονομαστικο contrast 30000:1. Παιζουν ολοι το με την ιδια νωοτροπια και να μην τον συγκρινω με την tv μου;περημενα καλυτερα αποτελεσματα μηπως θα βοηθουσε ενα γκρι πανι στο βαθος των χρωματων και ας κοψει λιγο φωτεινοτητα που ειναι το δυνατο του σημειο; και το αλλο που παρατηρω οταν μια hd ταινια εχει κοκο μεσα στο πανι φενεται πολυ,α ξεχασα να σας πω το πανι που παιζω τωρα ειναι λευκο 4:3 με gain 1:3 μηπως φταιει αυτο για ολα; με σκοπο βεβαια να το αλλαξω μελοντικα και αυτο θα παει για θερινο σηνεμα!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.363
Members
38.689
Νεότερο μέλος
s channel