- Reaction score
- 0
Χαιρετω ολοι την ομαδα!!! Ειμαι στα σκαρια να παρω τον ( LG AF 115) απο τον φιλο μας (jimkar), και θα ηθελα την γνωμη σας για την οθονη ,σκεφτομαι για 110 με 120 ιντσες 16:9 (η αποσταση του προβολεα μπορει να παιξει απο 3,5μ μεχρι 4,80μ περιπου απο την οθονη , εχω αυτο περηθωριο ,αποστασει θεασης απο 2,70μ μεχρι 3,20 ειναι λιγο κοντα! η τοιχη του σπιτιου μου ειναι μπεζ πολυ ανοιχτο (ταβανη δεξεις και αριστερος τοιχος) εκτος τον απεναντη που ειναι σκουρο καφε και ειναι γυρω στα 5μ αποσταση.Τη μου προτεινεται εσεις για οθονη;Εχω διαβασει μεσα στο forum οτι ο προβολεας εχει καλη φωτεινοτητα και οχι τοσο καλο μαυρο μηπως να βαλω γκρι να μειωθουν η αντανακλασης του χωρου και να βελτιωθει το contrast και το μαυρο του μαζι;Αν ναι και τη gain να ειναι; Εχω μια οθονη λευκη 2μ/1,5μ 4:3 με gain 1,3 απο τον προηγουμενο μου προβολεα που ηταν ο(BENQ BP 6100) και σκεφτομαι να κανω την δοκιμη σε αυτην πρωτα να δω τη αντανακλασης θα εχω με τον καινουργιο προβολεα!! αργοτερα εχω σκοπο να την βγαλω εξω στη βεραντα μου που εκει δεν εχει τοιχους γυρω γυρω και λογικα δεν θα εχω αντανακλασης, για τα καλοκαιρια και να βγαζω μονο τον προζεκτορα να μηνει μονιμα το πανι εξω και μεσα το χειμωνα η 16:9 που προαναφερα .Α ξεχασα να σας πω να ειναι ηλεκτρικη και το υψος του ταβανιου ειναι 290μ και μπορει να κατεβει μεχρι 1,05μ.Πυστευω οτι τα εγραψα οσο πιο αναλυτικα μπορουσα για να σας δωσο να καταλαβεται τον χωρο και με βοηθησεται εκτος κι'αν σας μπερβεψα :111:περισοτερο.. Ευχαριστω!!!