ΟΘΟΝΗ ΜΑCBOOK PRO

gonis

Luger
Reaction score
12.619
Η οθόνη του MacBook Pro του 2015 ταπαιξε:biggrin:
Στο irepair που έγινε και η διάγνωση μου είπαν 600€ για αντικατάσταση που προφανώς δεν εγινε.
Εχει κάποιο μέλος να προτεινει κάτι άλλο;
Ευχαριστω προκαταβολικά:)

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
84.652
έχουμε τον κωδικό της οθόνης?

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
84.652
αυτό που θα με απασχολούσε πιο πολύ θα ήταν αυτό

Στο irepair που έγινε και η διάγνωση μου είπαν 600€ για αντικατάσταση που προφανώς δεν εγινε.
και επειδή έχουν δει απίστευτα πράγματα τα ματάκια μου σε ''κάποια'' σέρβις....συνιστώ προσοχή

κάποιοι όταν βλέπουν να τους φέρνουν μακ...νομίζουν ότι θα πρέπει να βγάλουν κ μηνιάτικο

gonis

Luger
Reaction score
12.619
αυτό που θα με απασχολούσε πιο πολύ θα ήταν αυτό

και επειδή έχουν δει απίστευτα πράγματα τα ματάκια μου σε ''κάποια'' σέρβις....συνιστώ προσοχή

κάποιοι όταν βλέπουν να τους φέρνουν μακ...νομίζουν ότι θα πρέπει να βγάλουν κ μηνιάτικο
Σίγουρα έχεις δει πολλά αλλά για να μη δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις τους πήγα ένα mac που δεν άναβε η οθόνη.Εκαναν έλεγχο μπαταρίας και το mac δούλεψε με hdmi σε άλλη οθόνη όποτε έβγαλαν διάγνωση οθόνη.
Με ενημέρωσαν για το κόστος της οθόνης που πάει μαζί με το cover και όλοι happy:)
Κόστος διαγνωσης:0€(πρεπει να είμαι από τους πρώτους-καλούς πελάτες τους,πολλά iPhone σπασμένα,βρεγμένα ….)

Reaction score
89
Και πάλι πρόχειρη είναι η διάγνωση που έκαναν.
Μπορεί να μην φταίει - έφταιγε η οθόνη αλλά το καλώδιο που πάει από την οθόνη στην μητρική (ψάξε για Display VLDS Cable).
Αν το ξανακάνει δες το και αυτό.

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.478
Μια φορά που χρειαστήκαμε αλλαγή σπασμένου digitizer σε ipad, εξυπηρετηθήκαμε πάρα πολύ καλά στη GeekOn. Κάνε ένα τηλεφώνημα...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.910
Members
38.628