Ηλεκτρικά οχήματα (εκτός Tesla και BYD)

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
33.776
Σε καμία περίπτωση, αλλά με περισσότερες γνώσεις από άλλους μη ειδικούς.

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
35.199
Δεν είναι Κινέζικο
Μα αυτό λέω κι εγώ. Και ψάχνω λόγους να το προτιμήσει κάποιος από τα κινέζικα και δεν βρίσκω.

phantom braking
Αν έχω καταλάβει σωστά, αυτό συμβαίνει στην αυτόνομη οδήγηση , όχι όταν το ελέγχει ο οδηγός ή κάνω λάθος?

alexis

Reaction score
33.776
Αν έχω καταλάβει σωστά, αυτό συμβαίνει στην αυτόνομη οδήγηση , όχι όταν το ελέγχει ο οδηγός ή κάνω λάθος?
Όχι. Μπορεί να συμβεί ανά πάσα ώρα και στιγμή. Για να μην συμβεί θα πρέπει να απενεργοποιηθεί το ανάλογο σύστημα από το menu. Σε κάποια οχήματα πρέπει να γίνεται κάθε φορά που μπαίνεις μέσα, σε άλλα μια φορά και τέλος.

Last edited:

TGD

Thread Gravedigger
Reaction score
11.196
Λογικό. Ρενώ 5 είναι. Απορώ γιατί κάνουν χωριστα τεστ παθητικής ασφάλειας σε αυτοκίνητα που είναι τα ίδια μεταξύ τους.

alexis

Reaction score
33.776
Λουκέτο στο εργοστάσιο παραγωγής των iD3s στη Δρέσδη, αυτή την Τρίτη. Ο χώρος θα γίνει ερευνητικό κέντρο του τοπικού πανεπιστημίου καθώς και τουριστικό αξιοθέατο.

Τα κουκιά δεν βγαίνουν όπως φαίνεται, και ας έλεγαν πριν έναν χρόνο πως δεν κλείσουν γραμμές παραγωγής.
Για να δούμε θα βγει αληθινός ο παππούς του Detroit (Sandy Munro); Είχε πει πέρσι πως με όσα θέλει να κάνει η VW πρέπει να μειωθεί έως και 30% ως εταιρεία. Και αυτό δεν έρχεται με κάποιον τρόπο που να μην περιλαμβάνει κλείσιμο εργοστασίων (όχι εργοστασίου).

Last edited:

alexis

Reaction score
33.776
H Alpine A390 πατάει στην πλατφόρμα (AmpR Medium) των Renault Megane E-Tech, Scenic E-Tech και Nissan Ariya τα οποία είναι όλα πεντάστερα.

Το R5 πατάει στην AmpR Small.

symos

You're not worthy!
Reaction score
9.694
H Alpine A390 πατάει στην πλατφόρμα (AmpR Medium) των Renault Megane E-Tech, Scenic E-Tech και Nissan Ariya τα οποία είναι όλα πεντάστερα.
Όλα είναι πεντάστερα και μόνο αυτό που θέλω εγώ βγήκε σκάρτο γαμώτο; :laugh:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.919
Members
38.627
Νεότερο μέλος
hatzopou