ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ & ΚΑΛΟ MP3/USB CAR AUDIO SYSTEM

Reaction score
0
σκεφτομαι να αγορασω ενα ηχοσυστημα που θα παιζει mp3 και θα εχει και εισοδο για usb.γυρω στα 100-150 θελω να δωσω.προτασεις?

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
.....αλλα κοιτα λιγο και τα ALPINE και ας μην εχουν USB . Θα παιξουν κλασεις καλυτερα οσον αφορα την ποιοτητα του ηχου .

Reaction score
0
το πρωι το πηγα για να μου περασουν το jvc Κd-631,μου το προτεινε ο τεχνικος στα 165€.ελπιζω ναναι καλη αγορα.
το usb το ηθελα επειδη θελω να συνδεω το Μp3 player μου.sony δεν ξαναπαιρνω,εχω ασχημη εμπειρια,συν το απαραδεκτο σερβις.

Reaction score
51
το πρωι το πηγα για να μου περασουν το jvc Κd-631,μου το προτεινε ο τεχνικος στα 165€.ελπιζω ναναι καλη αγορα.
το usb το ηθελα επειδη θελω να συνδεω το Μp3 player μου.sony δεν ξαναπαιρνω,εχω ασχημη εμπειρια,συν το απαραδεκτο σερβις.

Πριν το πληρώσεις, δόκίμασε αν μπορεί να σηκώσει το MP3p σου.
Στις περισσότερες περιπτώσεις η usb υπάρχει για να υποστηρίξει Flash sticks (και μάλιστα όχι πάνω από 2GB συνήθως)

Αν το MP3p σου θέλει και τροφοδοσία μέσω usb πιθανότατα να μην παίξει.
Κατά 90% θα δουλέψει.
Αλλά μια δοκιμή ποτέ δεν έβλαψε ΚΑΝΕΝΑΝ......

Η επιλογή του JVC στα χρήματα που αναφέρεις είναι πολύ καλή.
SONY ούτε εγώ θα έπαιρνα. Μετά το 98-99 τα χάλασε πολύ σε θέμα ήχου και ποιότητας κατασκευής.....Κυρίως σε ήχο.....

Ρώτα στο κατάστημα πόσο σου βγαίνει το οικονομικότερο Pioneer με USB

Reaction score
0
Ρωτησα και για pioneer και για kenwood,τα πρωτα πολυ ακριβα τα δευτερα δεν τα βαζει γιατι δεν και τοσο αξιοπιστα οπως μου ειπε και με κουφανε,γιατι τα νομιζα για πολυ καλα.
αυτο που λες για το mp3 player το φοβαμαι να σου πω την αληθεια.ας ειναι και στικακια να παιρνει μονο κατι ειναι.

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Καλα η ALPINE εν αρεσει σε κανενα σας :shock: :shock: ;;;; Δεν ξερετε τι χανετε .... :happy_4:

Reaction score
51
Καλα η ALPINE εν αρεσει σε κανενα σας :shock: :shock: ;;;; Δεν ξερετε τι χανετε .... :happy_4:

Mαρίνο, η Alpine είναι η μία εκ των δύο αγαπημένων μου εταιρειών.
Pioneer & Alpine.

Πριν βάλω το (υπέροχο ηχητικά, αισθητικά και σε πολυρυθμιστικότητα) DEH-P88RS της PIONEER στην Alfa,

είχα το υπέροχο επίσης (ηχητικά, αισθητικά και σε πολυρυθμιστικότητα) CDA-9855R της ALPINE.

Reaction score
51
Eίχε τόσα καλά....Μα τόσα καλά......
Ένα μειονέκτημα όμως.....
Το GlideTouch.....
Την μπάρα κάτω από την οθόνη για την μετακίνηση και επιλογή στα μενού και υπομενού....
Απαπαπα..........ΚΟΛΑΣΗ.....:mad_3: :mad_3: :mad_3:
Αν την είχαν ρυθμίσει ή εξελίξει λίιιγο καλύτερα θα ήταν ίσως Η επανάσταση....
Αλλά ΔΕΝ την εξέλιξαν. Δυστυχώς.

Απαράδεκτη λειτουργικά. Για να μπεις στα υπομενού έπρεπε να έχεις βύσμα στην Αγία Τριάδα και βάλε.....

Κρίμα.....:crazy_1:

Reaction score
51
Εκεί που η ALPINE χαρακτήριζε το θέμα ως.......EASY MENU ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ το σημείο όπου έριχνες το ένα καντήλι μετά το άλλο.....
Μιλάμε για ένα μεγάλο ΔΡΑΜΑ.....:crazy_1: :crazy_1: wall_1 wall_1 wall_1

Reaction score
51
Κρίμα γιατί ήταν και πολύ καλό και μου άρεσε πάρα πολύ όπως έδενε στην Alfa.....:-(

Θα μου λείψει και ο απολύτως αθόρυβος μηχανισμός για το άνοιγμα της πρόσοψης....:-(

Reaction score
0
Θα προτείνω το 4537 της Κenwood.

http://http://www.kenwood-electronics.co.uk/products/car/cd_receivers/KDC-W4537UA/

Kοστίζει γύρω στα 200 ευρώ και είναι παρα πολύ καλό όσο αφορά την ταχύτητα ανάγνωσης των USB sticks.
Θα συμφωνήσω με το Γιάννη ότι καλό είναι να μη χρησιμοποιούμε sticks ανω των 2GB γιατί έχουν παρατηρηθεί "ασυμβατότητες".

Reaction score
0
τελικα το jvc ειναι μια χαρα.
το μονο κακο οτι οντως δεν παιζει απτο mp3 μου(εχω ενα creative zen:m).
αρα μονο στικακια usb εκτος αν μου τη δωσει και παρω και κανα nano(αν και θελω να αποφυγω τα ipod)
ευχαριστω ολους για τις απαντησεις

Reaction score
0
geia sas.. exw tin eksis erwtisi. exasa apo to VDO mou tin mikroula prosopsi .. k provlepetai oti de mporw na ti ksanavrw. opote paw gia kainourio kasetofwno. mia lisi pou vrika einai to KDC-W4537UA sto pixmania.com pou exei tis xamiloteres times apo oti vlepw...ektos an einai too good to be true!! 108 euro xwris metaforika! erwtisi:mporw na to topo8etisw monos mou?pws kserw oti kanei gia to autokinito mou (opel astra..modelo 2004)?k pws to sindew me ta koumpia tou timoniou??! to ISO connection ti akrivws einai?

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.165
Members
38.539