ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ HI END !

Reaction score
6
εδω τρεις μερες ημουν εκει και δεν προλαβα να τα δω και να τα απολαυσω ολα!!!

Η εκθεση της Ζυριχης , απο οτι εμαθα απο τον Ελβετο αντιπροσωπο μου συγκεντρωσε 2.000 επισκεπτες....ενω πολλαπλασιους η Ελλαδα!!

Αυτη η χωρα , αυτη η πατριδα θα ηταν Ελβετια και πολυ καλυτερη σε καθε επιπεδο αν μας αφηναν οι ....:141: διαφοροι ...αδιαφοροι και οχι αδιαφθοροι κυβερνωντες....υπαλληλοι μας....

Λυπαμαι που αυτη η χωρα για ολα αυτα και αλλα....δεν ειναι η πρωτη χωρα παγκοσμιως σε ολα τα επιπεδα.....

ΑΥΤΗ η χωρα του φωτος και της σοφιας!

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.439
Βολικό για όλα να φταίνε οι κυβερνώντες...

Για το ότι είμαστε πρώτοι μεταξύ των Ευρωπαίων στα χειρότερα ποιος ευθύνεται?

Πρώτοι στο αλκοόλ, πρώτοι στη παχυσαρκία, πρώτοι στο κάπνισμα, πρώτοι στα ατυχήματα, πρώτοι στη κατανάλωση φαρμάκων και βέβαια οι χειρότεροι οδηγοί γιατί για τα ατυχήματα σίγουρα δεν φταίνε οι δρόμοι.
Έχουμε τρομερά προβλήματα σαν λαός.

Βέβαια οι μηχανές ήχου των Ελλήνων είναι, τουλάχιστον, αξιοπρεπέστατες και αν σε κάποια μηχανάκια ήταν κολλημένες άλλες φίρμες και είχαν άλλες τιμές θα έκαναν πάταγο.
Ακόμα και εκεί υποφέρουμε.

Reaction score
59
Βολικό για όλα να φταίνε οι κυβερνώντες...

Για το ότι είμαστε πρώτοι μεταξύ των Ευρωπαίων στα χειρότερα ποιος ευθύνεται?

Πρώτοι στο αλκοόλ, πρώτοι στη παχυσαρκία, πρώτοι στο κάπνισμα, πρώτοι στα ατυχήματα, πρώτοι στη κατανάλωση φαρμάκων και βέβαια οι χειρότεροι οδηγοί γιατί για τα ατυχήματα σίγουρα δεν φταίνε οι δρόμοι.
Έχουμε τρομερά προβλήματα σαν λαός.

Βέβαια οι μηχανές ήχου των Ελλήνων είναι, τουλάχιστον, αξιοπρεπέστατες και αν σε κάποια μηχανάκια ήταν κολλημένες άλλες φίρμες και είχαν άλλες τιμές θα έκαναν πάταγο.
Ακόμα και εκεί υποφέρουμε.
Και φυσικά οι κυβερνώντες φταίνε που εξαπατούν τους ψηφοφόρους, αλλά μέχρι πότε;;;
Όλα είναι θέμα παιδείας και οι εκάστοτε κυβερνώντες έχουν την ευθύνη. Ελπίζουμε να ξυπνήσουμε κάποτε και να κάνουμε τις σωστές κινήσεις και επιλογές. Ας δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό. Ο χαμένος δεν έχει τίποτε να χάσει. Λ.Σ.

Reaction score
1.187
Απάντηση: Re: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ HI END !

εδω τρεις μερες ημουν εκει και δεν προλαβα να τα δω και να τα απολαυσω ολα!!!

Η εκθεση της Ζυριχης , απο οτι εμαθα απο τον Ελβετο αντιπροσωπο μου συγκεντρωσε 2.000 επισκεπτες....ενω πολλαπλασιους η Ελλαδα!!

Αυτη η χωρα , αυτη η πατριδα θα ηταν Ελβετια και πολυ καλυτερη σε καθε επιπεδο αν μας αφηναν οι ....:141: διαφοροι ...αδιαφοροι και οχι αδιαφθοροι κυβερνωντες....υπαλληλοι μας....

Λυπαμαι που αυτη η χωρα για ολα αυτα και αλλα....δεν ειναι η πρωτη χωρα παγκοσμιως σε ολα τα επιπεδα.....

ΑΥΤΗ η χωρα του φωτος και της σοφιας!
Ετσι είναι, έχεις απόλυτο δίκιο...

Reaction score
140
Δεν νομίζω ότι είναι θέμα προτίμησης και εξηγώ
Τα τελευταία χρόνια υπάρχει θέμα με την δυνατότητα ακρόασης ηχητικών συστημάτων στην επαρχία αλλά και στην Θεσσαλονίκη
Οι ηλεκτρικαδες ασχολούνται πλέον μόνο με λευκές και lcd τηλεοράσεις κατά κύριο λόγω εκ Κορέας
Που μπορώ να ακούσω στην επαρχία audio spectrum – crystal – roister και λοιπούς έλληνες κατασκευαστές ?
Παλιά θυμάμαι έτσι αγοράζονταν τα spectrum – πήγαινες άκουγες έκρινες αγόραζες
Tsakiridis εκτός Αθηνών που ?

Reaction score
141
Δεν νομίζω ότι είναι θέμα προτίμησης και εξηγώ
Τα τελευταία χρόνια υπάρχει θέμα με την δυνατότητα ακρόασης ηχητικών συστημάτων στην επαρχία αλλά και στην Θεσσαλονίκη
Οι ηλεκτρικαδες ασχολούνται πλέον μόνο με λευκές και lcd τηλεοράσεις κατά κύριο λόγω εκ Κορέας
Που μπορώ να ακούσω στην επαρχία audio spectrum – crystal – roister και λοιπούς έλληνες κατασκευαστές ?
Παλιά θυμάμαι έτσι αγοράζονταν τα spectrum – πήγαινες άκουγες έκρινες αγόραζες
Tsakiridis εκτός Αθηνών που ?
Πουλανε εξω τωρα δεν σε εχουνε αναγκη.

Reaction score
2
Nα πω μία ταπεινή γνώμη????
Δυστυχώς γιά εμάς ....
δεν έχουμαι καταλάβει οτι έχουμε πραγματικά καλούς κατασκευαστές στην Ελλάδα με πολύ καλό ήχο
Και δυστυχώς γιά αυτούς
δεν έχουν καταλάβει οτι πρώτα πρέπει να προσπαθήσουν να πουλήσουν τα προϊόντα σε εμάς και μετά πιό πέρα

Reaction score
141
Ειμαστε των ακρων γενικως.Οι αφοι Τσκακιριδοι πουλανε οικονομικα και καλα και ισως ειναι ενας λογος που πολοι δεν τους παιρνουν στα σοβαρα.Υψιλον και TLA ζητανε ...κ'εγω δεν ξερω τι ,χωρις την αναλογη αποδοση,οπου δεν τους παιρνουν κι αυτους πολλοι (ή πολυ)στα σοβαρα.Αudio spectrum πολυ καλα,αλλα οταν ριβιουερ χρησιμοποιουσε και ειχε αρκετα χρονια ΑΤC ως αναφορα αλλα και σαν εργαλειο,ξαφνικα εχει audio spectrum ως αναφορα κατι δεν μου παει καλα.

Reaction score
140
Ειμαστε των ακρων γενικως.Οι αφοι Τσκακιριδοι πουλανε οικονομικα και καλα και ισως ειναι ενας λογος που πολοι δεν τους παιρνουν στα σοβαρα.Υψιλον και TLA ζητανε ...κ'εγω δεν ξερω τι ,χωρις την αναλογη αποδοση,οπου δεν τους παιρνουν κι αυτους πολλοι (ή πολυ)στα σοβαρα.Αudio spectrum πολυ καλα,αλλα οταν ριβιουερ χρησιμοποιουσε και ειχε αρκετα χρονια ΑΤC ως αναφορα αλλα και σαν εργαλειο,ξαφνικα εχει audio spectrum ως αναφορα κατι δεν μου παει καλα.

Δυστυχώς η ευτυχώς ο Ερμής είναι αναφοράς για την κατηγορία μέχρι 10000
Διαφωνεί κανείς?

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.142

Δυστυχώς η ευτυχώς ο Ερμής είναι αναφοράς για την κατηγορία μέχρι 10000
Διαφωνεί κανείς?
Ναι. Εγώ.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.142
Απάντηση: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ HI END !

Δεν θέλω να επεκταθώ. Του τα έχω πει του Πετρόπουλου...

Reaction score
39

Ευχαριστώ θερμά, τον φίλο, Τσαντουλή Βασίλη για την παρουσίαση της Sonus Aeterna, και τα καλά του λόγια.

Η μεγαλύτερη βοήθεια, δυστυχώς, δεν έρχεται από την πολιτεία μέσω δανειοδοτήσεων, επιδοτήσεων και οποιασδήποτε μορφής υποστήριξης. Μία επιχείρηση που επενδύει τεράστια κεφάλαια για την βελτιστοποίηση της παραγωγής και την κατασκευή εξειδικευμένου προιόντος, φορολογείται βάσει των εξόδων της, βάσει των επενδύσεών της. Το κράτος θεωρεί ότι εξαπατάται, ότι υπάρχουν αδήλωτα έσοδα και υπολογίζει τους φόρους βάσει της επένδυσης. Ετσι, η μοναδική βοήθεια που υπάρχει αυτή την στιγμή είναι τα θετικά σας λόγια, είσαστε εσείς.

Σας ευχαριστώ γιά την επίσκεψη των δύο χώρων μας (Βοστοn1/ 432), και την κριτική σας. Μέσα από την κριτική σας βελτιώνουμε την ακουστική και αισθητική των προιόντων μας. Θεωρούμε πολύτιμη την οποιαδήποτε καλοπροαίρετη και στοιχειολογημένη γνώμη σας.

Ευχαριστώ τους συνεργάτες μας. Την Ελληνική TLA που μας παραχώρησε τα λαμπάτα της κοσμήματα στην αίθουσα 432.
Τα Ελβετικά τρανζιστοράτα ενισχυτικά Soulution. Μας απέδειξαν ότι δεν είναι υπερβολή η οδήγηση κόρνας 101db/w/m, από ενισχυτή 120W. Η ακρόαση των Κondo σε ρεαλιστικές στάθμες άνω των 125 db, ηταν εμπειρία και για εμάς. Η ευγενική και ταπεινή παρουσία του Hammer Cyrill, ιδιοκτήτη της Soulution, θα μας μείνει αξέχαστη. Οπως επίσης η παρουσία του Srajan της 6 moons. Επί μία ώρα έκανε μικρορυθμίσεις στην κόρνα των μεσουψηλών, βελτιστοποιώντας το αποτέλεσμα στην αίθουσα Βoston. Εφυγε χαμογελώντας σαν μικρό παιδί...

Σε μία έκθεση αναγκαζόμαστε εκ των πραγμάτων να κάνουμε συνεργασίες τελευταίας στιγμής. Αλλες αποδίδουν τα μέγιστα κι άλλες όχι. Ακόμα και η επιλογή των εκθεσιακών χώρων είναι μία παραδοχή. Το ΙΜPERIAL δεν είναι σχεδιασμένο για τέτοια έκθεση. Ολοι θα θέλαμε να παίξουμε σε μεγάλους χώρους με καλή ακουστική. Ολοι θα θέλαμε να έχουμε στην διάθεσή μας περισσότερο χρόνο για το βέλτιστο κούρδισμα, στήσιμο, των συστημάτων μας. Οπως περισσότερες ημέρες επισκεψιμότητας. Δυστυχώς χρόνος σημαίνει και χρήμα. Ηδη το κόστος συμμετοχής είναι υψηλό. Δικαίως οι επισκέπτες εχουν απαιτήσεις, όμως θα πρέπει να έχουν κι αυτά υπ΄όψη τους. Σε μία έκθεση μπορούν να έχουν μία γεύση, μια πρώτη εντύπωση για τα μηχανήματα. Ολοκληρωμένη άποψη μπορούν να αποκομίσουν μέσα από κάποιον τοπικό αντιπρόσωπο.

Αξιον θαυμασμού είναι η παρουσία κάθε ηλικίας ατόμων που προσυλώνονται και ακούνε προσεκτικά. Είναι αυτοί που δεν έρχονται μόνο για να ικανοποιήσουν την περιέργειά τους και να δουν πανάκριβα μηχανήματα. Ερχονται για να ακούσουν καλή μουσική. Πραγματικά αισθανόμαστε άσχημα που τα μηχανήματά μας είναι απλησίαστα οικονομικά για τους περισσότερους από αυτούς. Δεν σνομπάρουμε την χαμηλή κατηγορία. Δικαίωμα στην καλή μουσική πρέπει να έχουν όλοι.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

Μπραβο Bill!
Δεν βλεπω πολυ ενδιαφερον για τους Ελληνες κατασκευαστες
η κανω λαθος?
Να δούμε μήπως γίνει κανένα ΄΄θαύμα΄΄ μετά από τον αγώνα της Εθνικής...
Το όγδοο ΄΄θαύμα΄΄ πάντως...έγινε:126:

Reaction score
1.187

Δεν κανεις λαθος Ανδρεα...

:122:

Ο Bill εκανε το χρεος του και μπραβο του!

Εγω ειμαι υπερηφανος παντως για τους Ελληνες κατασκευαστες που ειναι δημιουργικοι και αξιοι και κανουν αυτο που πιστευουν και αγαπουν.

Τα παλια χρονια που κατασκευαζα τα ηχεια ΝΜ Acoustics, οπως η Audio Spectrum, η Roister, Ο Χρηστος Λιλης κ.α , καναμε ολοι μαζι σα συναδελφοι και οχι σαν ανταγωνιστες ,εναν αγωνα ανισο εχοντας διπλα μας τα μεγαθηρια των ξενων εταιρειων. Δωσαμε μερακι, αγαπη και ολο μας το παθος για να βγουμε προς τα εξω και να κανουμε γνωστα τα προιοντα μας στην Ελλαδα και το εξωτερικο. Εγιναν πολλες προσπαθειες και αρκετες ειχαν επιτυχια.

Αλλά σχεδον παντα υπερισχυουν οι μεγαλες φιρμες , τα ονοματα και η σφραγιδα του made in England, USA...

Ευχομαι καλη επιτυχια στους Ελληνες κατασκευαστες γιατι ξερω τι σημαινει να κανεις αυτο που αγαπας με ολες σου τις δυναμεις.
Ναι διότι οι ντόπιοι "γνώστες" σνομπάρουν τα ελληνικά ηχεία. Προτιμούν να χρυσοπληρώσουν ένα πρώην made in england και νυν made in china ηχείο μόνο και μόνο επειδή φέρει το κατάλληλο ταμπελάκι. Κι ας κάνει 3 φορές ακριβότερα από την Αρτεμη κι ας παίζει 10 φορές χειρότερα... 'Η μήπως υπάρχει ηχείο που να παίζει καλύτερα από τον Ερμή; Ούτε στα λεφτά του, ούτε στα διπλά, ούτε στα τριπλά...

Reaction score
22

Τον κύριο Λογοθέτη και την AudioTechnologies λείπουν απο τις φωτο

Reaction score
250

Τον κύριο Λογοθέτη και την AudioTechnologies λείπουν απο τις φωτο
Δυστυχώς ο κος Λογοθέτης δεν συμμετείχε στην έκθεση ! Όπως και άλλοι αξιόλογοι Έλληνες κατασκευαστές . (Αν κάνω κανένα τεράστιο λάθος διορθώστε με!).

Reaction score
1.187

Δυστυχώς ο κος Λογοθέτης δεν συμμετείχε στην έκθεση ! Όπως και άλλοι αξιόλογοι Έλληνες κατασκευαστές . (Αν κάνω κανένα τεράστιο λάθος διορθώστε με!).
Ούτε η Roister συμμετείχε, και έχω και κάτι χρόνια να την δω σε έκθεση...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.113
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON