ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ “high End” ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Forums!!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Μηνύματα
30.058
Reaction score
728
Χρηστο, εαν μου επιτρεπεις φυσικα...
Προσωπικα χαιρομαι οταν σε βλεπω εδω μεσα και νομιζω πως εχω ηδη αναφερει αρκετες φορες την υποχρεωση που εχω απεναντι σου οταν με τον τροπο σου βοηθησες το avforum των-τοτε-30 ατομων που μολις ειχα ξεκινησει.

Ομως βρε φιλε,και παλι κατα την ταπεινη μου αποψη, εχεις υποπεσει σε ατοπηματα που ενας εξυπνος ανθρωπος δεν θα επεφτε ποτε.

1.Την πρωτη φορα μας ειπες να τελειωνουμε με την κατηγορια hi end
2.Την δευτερη φορα μου ειπες να τιμωρησω τους κ.κ. Κογια και RDoherty
3.Tην τριτη φορα τα βαζεις με τον κ.Βασιλη Τσαντουλη διχως κανενα λογο και αφορμη

Δεν θα κρινω ποιος εχει δικαιο και ποιος αδικο.
Θα σε αφησω να σκεφτεις εαν ηταν ποτε δυνατον να μπω εγω στο ACA και να κανω κατι αντιστοιχο.
Να σου πω δηλαδη τι να κανεις, ποιον να τιμωρησεις, και να τα "βαλω" με καποιον απο τους σοβαροτερους θιασωτες αυτης της κατηγοριας.
Εσυ πως με βλεπεις?Θα το εκανα ποτε φιλε?;-)
 

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Μηνύματα
25.110
Reaction score
20.604
εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω προς τι το φθονος προς τους εχοντες 5 φραγκα παραπανω.
και στο κατω κατω αν καποιος γουσταρει να αλλαξει 45 ενισχυτες και εχει τη δυνατοτητα ας το κανει ρε αδερφε.
τι να πω αλλο...
και εγω θα θελα να μου περισσευανε 3-4 κατομυρια να κανω τα γουστα μου αλλα δεν κανω ετσι
Αγαπητέ μου Παναγιώτη, νομίζω ότι με αδικείς, αλλά δεν αποκλείω να έχεις και δίκιο. Πάντως, προς επίρρωσιν του θάψιμου, περί του οποίου κάνει λόγο παραπάνω ο κ. Τσαντουλής, έχω να υπενθυμίσω ότι η διαδικτυακή παρουσία του ατόμου που ξεκίνησε το παρόν θέμα, είναι δεκτική επικρίσεων από πολλές πλευρές. Δεν έχω ξεχάσει τους χαρακτηρισμούς που έχει εξαπολύσει κατά διαφόρων προσώπων, μεταξύ των οποίων βεβαίως και εγώ, και έναντι των οποίων, εάν το ήθελα, θα μπορούσα να τον έχω σύρει κατηγορούμενο, και αυτόν, και τον κ. Κούμπα. Να μην κάνω λόγο για άλλους, στολισμένους ως «άσχετους ντιούηδες», «ραδιοηλεκτρολόγους», «πελάτες», «μισθωτούς», και τα τοιαύτα. Με άτομα που πάσχουν από τέτοιου μεγέθους κόμπλεξ, δεν έχω, και δεν θέλω να έχω, την παραμικρή σχέση. Δεν έχω μαζί τους –και δεν θέλω να έχω μαζί τους- ούτε καλημέρα. Δεν θέλω –όχι την καλημέρα τους- αλλά ούτε να με κοιτάξουν.

Εάν, ρίξει κανείς μια ματιά στην κίνηση, το περιεχόμενο, το πλήθος των συζητούντων σε αμφότερα τα avsite.gr και avclub.gr, και τα συγκρίνει με τις αράχνες που έχει το forum του aca.gr, ίσως εξαγάγει κάποια χρήσιμα συμπεράσματα, ίσως καταφέρει να μαντέψει τους λόγους, για τους οποίους συμβαίνει αυτό, πολλώ δε μάλλον εάν λάβει υπ’ όψιν, ότι η παρουσία του aca.gr στο Internet προηγήθηκε χρονικά των άλλων δύο site.

Για να τελειώνω, ασχέτως του δικαιώματος που αναμφιβόλως έχει οποιοσδήποτε θέλει, να συμμετέχει στο avsite.gr, εγώ, προσωπικά, δεν θέλω κανέναν από το aca.gr εδώ μέσα. Κανέναν. Η μικροπρέπεια και η μικροψυχία με ενοχλούν, και με ενοχλούν πολύ· πολύ περισσότερο απ’ όσο ενοχλούν το γιατρό και τον αδελφό του, αμφότεροι των οποίων έχουν επίγνωση όσων αναφέρω.

(Αντρέα, πες του Χρήστου να με συγχωρεί αν τον φέρνω σε δύσκολη θέση, αλλά πότε – πότε, έναντι του πλαγίου, πρέπει να προτιμούμε το ευθύ και υγιές).
 

Attachments



Μηνύματα
15.014
Reaction score
20.758
ρε συ ΚΚ μπορει να εχεις και εσυ δικιο ως προς τον ΧΣ (ο οποιος ετσι και αλλιως δεν εινια και η συμπαθεια μου (μπορει να κανω και λαθος)) και τους χαρακτηρισμους κατα καιρους κλπ αλλα καποια απο αυτα που εχουν γραφτει τις τελευταιες βδομαδες με αφορμη την ταινια ειναι δειγματα ασυληπτου κομπλεξισμου (μιλαμε βγηκαν ξαφνικα απιστευτα ανεδαφικα συμπερασματα οτι ειναι ολοι κουφοι αχρηστοι αγοραζουν μηχανακια δεν ακουν μουσικη γουσταρουν μονο την επιδειξη κλπ αλλα που πραγματικα ειναι αδυνατον να αποδειχθουν απο αυτην την ταινια)
πραγματικα με αυτα που εχω διαβασει μου ρχεται να γινω δικηγορος του διαβολου (φτου φτου φτου μηχανικος ανθρωπος να μπλεκω με τετοια).
και τελος παντων ναουμ γαιτι ασχολειστε με το ACA οταν υπαρχει το ACAmb (προεδρεεεε μα κους??)!!
 

Μηνύματα
4
Reaction score
0
Είμαι νέος στο site διάφασα όσα μηνύματα μπορούσα αλλά πραγματικά δεν έχω καταλάβει απόλυτα πιο είναι το πρόβλημα με το ACA (Δέν είμαι μέλος του).
Μήπως κάποιος μπορεί να μου εξηγήσει με απλά λόγια.
 


Μηνύματα
4
Reaction score
0
ΤΑΞΙΚΟ!!!!!!!!!! Κατάλαβα .
Κάποιοι άνθρωποι έχουν οικονομική ευχέρεια και μπορούν και εξασκούν τα χόμπυ τους ,πόσο μάλλον το χόμπυ του ΗΙ ΕΝD .Γιατί πέρα από το πόσο αρέσει σε κάποιον η μουσική πρέπει να έχει και χόμπυ το να αγοράζει να πουλάει να στήνει να συνδιάζει να τεστάρει μηχανήματα ήχου.Δεν έιναι κακό και εγώ έχω κάνει αρκετές προσπάθειες και πολλές φορές έχω κάνει αγορές που ξεπερνούν τις οικονομικές μου δυνατότητες.
Ενα πράγμα θέλω να πώ από την 10 χρονη εμπειρία μου .Υπάρχουν πολλά μηχανήματα πανάκριβα που πραγματικά σε κάνουν να τα θαυμάζεις και πάρα πολλά άλλα ακριβά για την τσέπη και φτηνά για τα αυτιά .
Ολα είναι σχετικά σε αυτό το σπορ και το ποιό σχετικό όλων είναι η εξυπνάδα του κάθε χομπύστα να κτίσει ένα καλό σύστημα με τα λεφτά που διαθέτει.
Για μένα ένα σύστημα 6000 ευρώ μπορεί να είναι HI END και να ακούγεται άψογα και άλλο που να κάνει 30000 να σε έχει συνέχεια στην πίεση και στην αμφιβολία ότι κάτι δεν πάει καλά.
Ομως τελειώνοντας ας μην αναγάγουμε και αυτό το χόμπυ σε ταξικά επίπεδα οπως με τα αυτοκίνητα όπου κάθε βαρεμένος νεόπτωχος ή νεόπλουτος ανάλογα με το αυτοκίνητο που διαθέτει ανάλογα αισθάνεται .
 


Μηνύματα
4
Reaction score
0
EEEE Aν κάποιοι το έχουν σαν μέσο επείδηξης τότε λαθος χώρο βρήκαν τουλάχιστον όπως βλέπω τα πράγματα εγώ .
Απλά βλέπω ότι εμείς οι Ελληνές (και εγώ μέσα ) είμαστε πολύ στερημένοι και κομπλεξικοί και σκεφτόμαστε 200 χρονια πίσω σε ορισμένα θέματα .
 

Μηνύματα
385
Reaction score
7
Απλά βλέπω ότι εμείς οι Ελληνές (και εγώ μέσα ) είμαστε πολύ στερημένοι και κομπλεξικοί
Το πρώτο πληθυντικό μου αρέσει. Είναι η καλύτερη αρχή. Μακάρι να το χρησιμοποιούσαμε συχνότερα.
 

Μηνύματα
644
Reaction score
7
Εαν κάνετε τον κόπο και διαβάσετε τα θέματα θα δείτε ότι είναι συκεκριμένοι αυτοί που έχουν κομπλεξ και καβαλημένο καλάμι, είτε απο την hi-end μεριά είτε απο την αντι hi-end μεριά, το ίδιο κακό είναι. Μην μπαίνουμε όλοι στο ίδιο τσουβάλι, υπάρχουν και υγιείς δυνάμεις που πασχίζουν.
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.600
Μηνύματα
2.867.441
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top