ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

VG

Reaction score
0
Το σωστο θα ηταν να μην υπαρχει ουτε βραχακι ελευθερο, ο Ελληνας εχει αποδειξει πολλακις το μισος του για οτιδηποτε δεν πληρώνει άμεσα απο την τσέπη του....

Reaction score
4
Το σωστο θα ηταν να μην υπαρχει ουτε βραχακι ελευθερο, ο Ελληνας εχει αποδειξει πολλακις το μισος του για οτιδηποτε δεν πληρώνει άμεσα απο την τσέπη του....
Μπαα...

Δημοτικα τελη δεν πληρωνουμε? Τα τσιγαρα και τα σκουπιδια δεν τα πεταμε οπου βρουμε?

Δεν θα αλλαζε τιποτα!

Ο Ελληνας ειναι καθαρος και προσεχει μονο μεσα στο σπιτι του!
Εξω οταν βγει αστα να πανε!

VG

Reaction score
0
Να μην καιγεται τιποτα ουτε ξερο ουτε χλωρο,να μεινουν οι παραλιες στην ησυχια τους,και οχι χωματερες οπως θα γινουν εαν δωθουν στον "λαό",που λογω ελλειψης παιδείας δεν σέβεται τίποτα.

Reaction score
9
εγω προσωπικα δεν εχω πεταξει ποτε τιποτα στην παραλια ισα ισα εχω μαζεψει κιολας.Τι φταιω ξαφνικα να πληρωνω?Μηπως πρεπει να αναλαβει και λιγο η δημοτικη αστυνομια και μολις κοψει τιποτα τσουχτερα προστιμα αρχισει να γινετε τιποτα?

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.660
Απάντηση: ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Και περιμένουμε από τον "υιό" μητσοτάκη τώρα να μας κυβερνήσει. Είναι και η κόρη μητσοτάκη όμως.
Όπως οι "υιοί" παπαληγούρας, κεφαλογιάννης, βαρβιτσιώτης, αλευράς ακόμη κι ο υιός κουτσόγιωργας που έχει το θράσσος και μιλάει για πολιτική, ευημερία, μέλλον του τόπου, θεσμικά πλαίσια, κοινωνική ευαισθησία, προοπτική και άλλες μπούρδες.
Και εμείς τους ψηφίζουμε για να λαμβάνουν γενναίες αποφάσεις για μας.
Όπως το κόψιμο του ΕΚΑΣ από αυτούς που παίρνουν λίγη σύνταξη.

Άντε καλά.

Reaction score
0
Μια στιγμη ρε παιδια. Δεν ειπε κανεις οτι αν δεν πληρωσεις εισητηριο αμεσως θα βρωμισει η παραλια. Τοσα μερη δηλαδη που δεν εχουν εισητηρια πως ειναι καθαρα? Σηνυθως το μαγαζι-ια που λειτουργουν εκει και χρεωνουν τις ξαπλωστρες τα καθαριζουν γιατι ετσι ειναι το συμφερον τους. Αν η παραλια ειναι βρωμικη δεν ξαναπαει κανεις. Αλλο αυτο ομως και αλλο να πληρωνω για να κανω μπανιο. ελεος. Σε λιγο θα πληρωνω και τον αερα που αναπνεω...

VG

Reaction score
0
Το καθαρα ειναι σχετικό, συνηθως εαν εχουν καλη οδικη προσβαση γινονται χωρος απορριψης μπαζων,και φυσικα για γοπες δεν το συζηταμε,πιο πολλες και απο δημοσιο τασακι στην Ομονοια

Reaction score
14
Είδαμε και τον Αστέρα! wall_1

Που πληρώνεις πλέον 15€ (μου είπανε...έχω να πατήσω χρόνια)....για τίποτα!!!!!!!

Δηλαδή...δεν είναι εξασφαλισμένη ούτε η ομπρέλλα...ούτε η καρέκλα...ούτε το αν θα χωρέσεις κάπου.

Αντίθετα είναι εξασφαλισμένο το ότι θα κάνεις μπάνιο ίσως στα πιο βρώμικα νερά της Αττικής (μετά τον Ασπρόπυργο), μαζί με όλη τη φακλαναρία Νοτίων, Βορείων προαστείων και Κολωνακίου διανθισμένης και με όλους τους wanna be's .

Βουτιά και μεροκάματο! wall_2
Τουλάχιστον....κατάντια!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.864
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef