- Reaction score
- 2.429
Εκανα μια ερωτηση off-topic σε ασχετο θεμα βλεποντας τη φωτο του προφιλ του CAR_AUDIO_TEST.
Τον ρωτησα ποιος ειναι αυτος/αυτη ο κουκλος/κουκλα που εχει.......κορνιζα!
Μετα λυπης μου,μου απαντησε οτι τον εχασε απο αυτοκινητο μπροστα στα ματια του στα 8 του χρονια.
Εξ'αφορμης αυτου ανοιγω ενα θεμα για τους καλυτερους μας φιλους τα ζωα μας.
Ποσταρετε τα ζωακια σας τις φωτογραφιες τους,τις ιστοριες και οτι αλλο σχετικο.
Παντα ειχα μια αδυναμια σε καθε λογης ζωο,απο παιδι εφερνα σπιτι διαφορα πληγωμενα ζωακια,χελωνες,περιστερια,κουκουβαγια,σκυλακια,γατακια ολων των ειδων.
Εδω ειναι ο πρωτος μου Ο Λεον το 2005 στον Ταυγετο με την κορη μου......
Η φωτο εχει και λεζαντα ''Χορευοντας με τους Λυκους".
Δυστυχως δεν ζει σημερα αφου τον εχασα ουσιαστικα απο λαθος διαγνωση-θεραπεια πριν 5 χρονια,στα 13 του.
Ειμασταν φιλαρακια καλα ειχαμε και τα αντριλικια μας αφου οταν τον μαλωνα λεκτικα με εβριζε κανονικοτατα......
Τον εβλεπα λοιπον μοναχικο κι ετσι αποφασισα το 2010 να του βρω ενα καλο κοριτσι να τον συντροφευει........
Τη Σιμπα μας
Εδω οι πρωτες κοινωνικες επαφες.....τα πρωτα πειραγματα.
Εδω μετα το πρωτο καυγαδακι αντικριστα χωρις να κοιταγομαστε "μαζι δεν κανουμε και χωρια δεν μπορουμε"
Ο Λεοντας απο τις πρωτες κιολας μερες πηρε τη μικρα Σιμπα υπο την προστασια του και το βραδυ τη φυλουσε και κοιμοταν μαζι της.
Η συνεχεια στο επομενο επεισοδιο γιατι το συστημα δεν με αφηνει να ποσταρω
αλλες φωτογραφιες.....
ουφ ιδρωσα....
Τον ρωτησα ποιος ειναι αυτος/αυτη ο κουκλος/κουκλα που εχει.......κορνιζα!
Μετα λυπης μου,μου απαντησε οτι τον εχασε απο αυτοκινητο μπροστα στα ματια του στα 8 του χρονια.
Εξ'αφορμης αυτου ανοιγω ενα θεμα για τους καλυτερους μας φιλους τα ζωα μας.
Ποσταρετε τα ζωακια σας τις φωτογραφιες τους,τις ιστοριες και οτι αλλο σχετικο.

Παντα ειχα μια αδυναμια σε καθε λογης ζωο,απο παιδι εφερνα σπιτι διαφορα πληγωμενα ζωακια,χελωνες,περιστερια,κουκουβαγια,σκυλακια,γατακια ολων των ειδων.
Εδω ειναι ο πρωτος μου Ο Λεον το 2005 στον Ταυγετο με την κορη μου......
Η φωτο εχει και λεζαντα ''Χορευοντας με τους Λυκους".
Δυστυχως δεν ζει σημερα αφου τον εχασα ουσιαστικα απο λαθος διαγνωση-θεραπεια πριν 5 χρονια,στα 13 του.
Ειμασταν φιλαρακια καλα ειχαμε και τα αντριλικια μας αφου οταν τον μαλωνα λεκτικα με εβριζε κανονικοτατα......
Τον εβλεπα λοιπον μοναχικο κι ετσι αποφασισα το 2010 να του βρω ενα καλο κοριτσι να τον συντροφευει........
Τη Σιμπα μας

Εδω οι πρωτες κοινωνικες επαφες.....τα πρωτα πειραγματα.

Εδω μετα το πρωτο καυγαδακι αντικριστα χωρις να κοιταγομαστε "μαζι δεν κανουμε και χωρια δεν μπορουμε"

Ο Λεοντας απο τις πρωτες κιολας μερες πηρε τη μικρα Σιμπα υπο την προστασια του και το βραδυ τη φυλουσε και κοιμοταν μαζι της.

Η συνεχεια στο επομενο επεισοδιο γιατι το συστημα δεν με αφηνει να ποσταρω
αλλες φωτογραφιες.....