ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ + ΗΧΕΙΑ ΜΕΧΡΙ 1000€

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Απάντηση: ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ + ΗΧΕΙΑ ΜΕΧΡΙ 1000€

Να δείς και το Teac UD-H01...

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

ΟΧΙ λάμπες και dac.......:402:
Πάρε ενα κανονικό και βάλε ενα μικρό πορτατίφ δίπλα του η πάνω του η πίσω του .
Ολα οσα σου πρότειναν τα παιδιά είναι αξιοπρεπέστατα .Ψηφίζω Κόγια (DacMagic)

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Με τη λογικη οτι λογω χαρακτηρα ηχειων και ενισχυτικων το συστημα σου τεινει προς το λαμπρο στις υψηλες, απο wolfson based dacs θα προτεινα το Arcam με τη λογικη οτι ειναι λιγο πιο ραφινατο στις υψηλες. Ειναι και λιγο πιο τονισμενο χαμηλα.

Στην κατηγορια των 500 ευρω θα εξεταζα οπωσδηποτε και αυτη τη λυση http://www.stereophile.com/content/peachtree-dac149it-da-converter , http://www.schlauershoppen.de/peachtree-audio-dacit-white-digital-to-analogue-converter/

που βασιζεται σε sabre.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

To cambridge ειναι ιδανικο σαν πακετο ηχου-δυνατοτητων οταν χρησιμοποιησεις την δυνατοτητα να παιξει σαν προενισχυτης. Εκει ειναι μαλλον μονοδρομος και παιζει εξαιρετικα τους τελικους ααγπητου μελους του φορουμ.

Reaction score
1.815

Επίσης αν δε χρειάζεσαι προενίσχυση, μια πολύ καλή λύση είναι αυτή.
Γλυτώνεις παραπάνω από τα μισά λεφτά, έχοντας το ίδιο Wolfson WM8740 24-bit DAC, με μόνο συμβιβασμό να περιοριστείς αυστηρά στο pc σου...

Ασε που είναι "Made in Japan" και ψυχολογικά θα είσαι μακριά από τον ..κινέζο! (Πωπω μια ψυχή αν μ' ακούσει...):143::205:

Reaction score
0

Το συστημα το θελω για να ακούω μεσω USB/οπτικης ραδιο/μουσικη μεσω pc κλπ και να βλεπω ταινίες χρησιμοποιώντας το συστημα. (είπαμε ΠΡΟ: Audiolab 8000P, ΤΕΛ: Audiolab 8000Q, HXEIA: Audiovector Si1 Avantgarde).
Καλή η λύση του DAC τελικα απο θεμα αναβάθμισεις ηχου...
Μαλλον θα αρκεστω δλδ σε τρανσιστορατη λυση χωρις να μπλεξω ουτε με μια λαμπιτσα...:-(
Τι να κανουμε...κριση!
Τελικα τι DAC λετε; καλα παντως αυτα που ακουσα! καποια αλλη ιδεα γενικως;

D

Deleted member 23222

Guest

Έχει το BURR BROWN PCM 1796,για dac.
Δεν είναι κακό αλλά η Sabre το χει ξεπεράσει...
Από ήχο δεν το χω ακούσει...

Reaction score
8.905

...Ασε που είναι "Made in Japan" και ψυχολογικά θα είσαι μακριά από τον ..κινέζο! (Πωπω μια ψυχή αν μ' ακούσει...):143::205:
Σε ακούω... :618: μιλάς και εσύ μου με έχεις τρελάνει στα email με κινέζικα... :410:

Reaction score
1.815

Σε ακούω... μιλάς και εσύ που με έχεις τρελάνει στα email με κινέζικα...
Ναι βρε σε έχω τρελλάνει!
Αφού μ' αρέσει να σε τσιγκλάω...:116:

Για πες μου λοιπόν τώρα...
Άλλα τα μάτια του τζαπανέζου λαγού...

κι άλλα της σχιστομάτας κινεζο-μαϊμουδιάρας κουκουβάγιας...:204:

...και τιμή μπερκέτι!

Και ερωτάσαι:
Ποιό από τα δυο θα προτιμούσες??

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Σε ακούω... μιλάς και εσύ που με έχεις τρελάνει στα email με κινέζικα...
Άλλα τα μάτια του τζαπανέζου λαγού...

κι άλλα της σχιστομάτας κινεζο-μαϊμουδιάρας κουκουβάγιας...

Ο τζαπανεζος λαγος σπιτι του στα κρυφα με κατι τετοιο ακουει, το βρηκε κατω απο χιλιαρικο και αγορασε 2 κομματια σε 2 χρωματα για να συναλλαζει και να μην βαριεται το ματι :145:

Reaction score
209
Παιδια ο delamostre δεν σας κανει πλακα οπως νομιζεται, την συγκεκριμενη πλακετα με το 8740 απο τον along... (ebay) την εχω φτιαξει και εχω παθει πλακα οταν την ακουσα (αντιθετα μια με το ΑΚ δεν μου αρεσε ιδιαιτερα). Σε σχεση με το dac magic (mk1) που ειχα το στελνει για βρουβες.

Συγκεκριμενα

http://www.ebay.de/itm/DIR9001-PCM2...109?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19c4c823d5

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Το ξερω οτι δεν κανει πλακα κ οτι προτεινει λυσεις ουσιας , απλα μας εχει πιασει η διαθεση για πειραγμα με αφορμη θεματα εσωτερικης καταναλωσης ;)

Reaction score
1.815

Κι εγώ αν ξεκινούσα τώρα, σιγά μην έχωνα λεφτά στους αμερικανο-τζαπανέζους!:116:

Κατά πρώτον να ξεκαθαρίσουμε κάτι:
ΔΕΝ υπάρχουν γνήσια τζαπανέζια, εκτός εξαιρέσεων, που ζητάνε μια περιουσία.
Γιατί λοιπόν να πλερώ κάποιος τον Ιάπωνα? Για να τα φτιάχνει στην Κίνα???

Άσε ρε φίλε! Πάω και από μόνος μου στον Κινέζο!:205:

Κατά δεύτερον:

ΔΕΝ εχουν να ζηλέψουν κάτι τα κινέζικα από τα ιαπωνέζικα (μαϊμού)...

Όποιος λοιπόν δεν έχει λεφτά για πέταμα σήμερα, ας πάρει "γνήσιο" πράμα και όχι ...ημιτασιόν!
Αν ζούσαμε στο '80 το συζητάγαμε...

Παιδια ο delamostre δεν σας κανει πλακα οπως νομιζεται, την συγκεκριμενη πλακετα με το 8740 απο τον along... (ebay) την εχω φτιαξει και εχω παθει πλακα οταν την ακουσα (αντιθετα μια με το ΑΚ δεν μου αρεσε ιδιαιτερα). Σε σχεση με το dac magic (mk1) που ειχα το στελνει για βρουβες.
Σκέψου με περίπου 100 ευρώ το παίρνεις στο σπίτι μονταρισμένο έτοιμο στο κουτί του με R-core μετασχηματιστή και είναι και αστέρι!
Ωρε που πάμε ρεεεε ...που πάμεεε???
http://www.ebay.de/itm/Finished-DAC-02-DIR9001-PCM2706-WM8740-Parallel-Mono-DAC-Coaxial-USB-115V-230V-/120945606586?pt=UK_Sound_Vision_Other&hash=item1c28eb7fba

Reaction score
209
Αυτα νομιζω οτι ειναι μαθημα και για τους εγχωριους κατασκευαστες που υπερεκτιμουν (τιμολογιακα) τις κατασκευες τους. Να τους υποστηριξουμε γιατι δινουν και δουλεια στην Ελλαδα (μερικοι) αλλα δεν εγιναν ξαφνικα Ιαπωνεζοι και αμερικανοι στην τεχνογνωσια που δικαιως την πουλανε πανακριβα (γιατι αυτο κοστιζει).

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Σκέψου με περίπου 100 ευρώ το παίρνεις στο σπίτι μονταρισμένο έτοιμο στο κουτί του με R-core μετασχηματιστή και είναι και αστέρι!
Ωρε που πάμε ρεεεε ...που πάμεεε???
http://www.ebay.de/itm/Finished-DAC-02-DIR9001-PCM2706-WM8740-Parallel-Mono-DAC-Coaxial-USB-115V-230V-/120945606586?pt=UK_Sound_Vision_Other&hash=item1c28eb7fba

Σταματη, το 'χομεν δοκιμασει αυτο και λαλει καλα? Με βαζεις σε μπριζες τωρα, με την καλη εννοια :)

Reaction score
249

δέχεται ομως 24/192 από τη usb ;
γιατί τα περισσοτερα δέχονται 44.1 ή 96 και 24/192 από ομοαξονικη και οπτική

Reaction score
59

Σταματη, το 'χομεν δοκιμασει αυτο και λαλει καλα? Με βαζεις σε μπριζες τωρα, με την καλη εννοια :)
Και μένα αρχίζει και με ''μπριζώνει'' το συγκεκριμένο.
Μπορείτε να πείτε και πιο αναλυτικές εντυπώσεις παρακαλώ;

Reaction score
1.815

Παντελή δεν το έχω ακούσει... αλλά ποτέ δεν είναι αργά! Εξ' άλλου σε βάζει στην πρίζα από μόνο του με αυτήν την τιμή.
Λεω να στείλω ερώτηξη στον παίχτη σχιστομάτη για το αν κλειδώνει στα 192 από USB.

Επίσης η αγαπημένη σου Xintak ελπίζω να ξέρεις από που έχει ξεσηκώσει τα εξωτερικά για τα (έσω δεν ξέρω...) σχέδια εε?? Και στο 1/5 της τιμής παρακαλώ...:205:

ΧΙΝΤΑΚ vs ??? (!!!!) :609:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.050
Members
38.525
Νεότερο μέλος
Vaslamp