Gojakla
Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
- Reaction score
- 7.494
Απάντηση: ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ + ΗΧΕΙΑ ΜΕΧΡΙ 1000€
Να δείς και το Teac UD-H01...
Να δείς και το Teac UD-H01...
Σε ακούω... :618: μιλάς και εσύ μου με έχεις τρελάνει στα email με κινέζικα... :410:...Ασε που είναι "Made in Japan" και ψυχολογικά θα είσαι μακριά από τον ..κινέζο! (Πωπω μια ψυχή αν μ' ακούσει...):143::205:
Ναι βρε σε έχω τρελλάνει!Σε ακούω... μιλάς και εσύ που με έχεις τρελάνει στα email με κινέζικα...
Σε ακούω... μιλάς και εσύ που με έχεις τρελάνει στα email με κινέζικα...
Άλλα τα μάτια του τζαπανέζου λαγού...
κι άλλα της σχιστομάτας κινεζο-μαϊμουδιάρας κουκουβάγιας...
Σκέψου με περίπου 100 ευρώ το παίρνεις στο σπίτι μονταρισμένο έτοιμο στο κουτί του με R-core μετασχηματιστή και είναι και αστέρι!Παιδια ο delamostre δεν σας κανει πλακα οπως νομιζεται, την συγκεκριμενη πλακετα με το 8740 απο τον along... (ebay) την εχω φτιαξει και εχω παθει πλακα οταν την ακουσα (αντιθετα μια με το ΑΚ δεν μου αρεσε ιδιαιτερα). Σε σχεση με το dac magic (mk1) που ειχα το στελνει για βρουβες.
Σκέψου με περίπου 100 ευρώ το παίρνεις στο σπίτι μονταρισμένο έτοιμο στο κουτί του με R-core μετασχηματιστή και είναι και αστέρι!
Ωρε που πάμε ρεεεε ...που πάμεεε???
http://www.ebay.de/itm/Finished-DAC-02-DIR9001-PCM2706-WM8740-Parallel-Mono-DAC-Coaxial-USB-115V-230V-/120945606586?pt=UK_Sound_Vision_Other&hash=item1c28eb7fba
Και μένα αρχίζει και με ''μπριζώνει'' το συγκεκριμένο.Σταματη, το 'χομεν δοκιμασει αυτο και λαλει καλα? Με βαζεις σε μπριζες τωρα, με την καλη εννοια![]()
Παντελή δεν το έχω ακούσει... αλλά ποτέ δεν είναι αργά! Εξ' άλλου σε βάζει στην πρίζα από μόνο του με αυτήν την τιμή.Σταματη, το 'χομεν δοκιμασει αυτο και λαλει καλα? Με βαζεις σε μπριζες τωρα, με την καλη εννοια![]()