ΟΠΑΠ και "φρουτάκια"

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Μηνύματα
15.897
Reaction score
305
Την εκτίμηση ότι η πιθανή επαναφορά των ηλεκτρονικών παιχνιδιών που έχουν απαγορευθεί από την ελληνική κυβέρνηση, όπως τα φρουτάκια, θα «ροκανίσει» τα έσοδα του ΟΠΑΠ, αναφέρει η Credit Suisse First Boston, σε σημερινό της σημείωμα.
Πάντως, οι αναλυτές του οίκου εκτιμούν πως στην περίπτωση που η κυβέρνηση επιτρέψει τη λειτουργία των «κουλοχέρηδων» από εγκεκριμένες μόνο εταιρείες, τόσο, ο ΟΠΑΠ θα αποδειχθεί ο μεγαλύτερος ωφελημένος, αφού όπως τονίζουν, στα καζίνο ήδη λειτουργούν αυτά τα παιχνίδια και ο ΟΔΙΕ (Οργανισμός Διεξαγωγής Ιπποδρομιών Ελλάδος) δεν διαθέτει δίκτυο λιανικής.
Τέλος, η CSFB σημειώνει πως σε συζητήσεις της με την προηγούμενη διοίκηση του ΟΠΑΠ, είχε αναφερθεί πως ο Οργανισμός ενδεχομένως διαθέτει δικαίωμα να μπλοκάρει τη λειτουργία κουλοχέρηδων.
Σημειώνεται ότι η CSFB αναμένει από τη μετοχή του ΟΠΑΠ πορεία καλύτερη της αγοράς, ενώ θέτει την τιμή στόχο στα 21,5 ευρώ. (reporter)

από το Satleo.gr
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.910
Μηνύματα
3.033.918
Members
38.518
Νεότερο μέλος
papaevagelouv
Top