- Reaction score
- 4.291
Ο Captain Kirk με τα LP του...
Καμμία ιδέα???Εχει σχέση το Star TreK με την Rock μουσική???? :roll: :roll: :roll:
Και όχι μόνο!!!![]()
Η "ασχημούλα" Paulina εμφανιζέται στο video clip "Drive" των Cars.
Το λινκ θέλει username και password.Μήπως ξέρεις που κάνουμε register γιατί ψάχνω και δεν βλέπω τίποτα...Για τους φανατικούς προτείνω το παρακάτω link![]()
http://www.pavlovs-dog.de/video.htm :!: :!: :!:
Τον Ιούνιο θα βρίσκονται στην Γερμανία γιά 3 special συναυλίες μαζί με τους:
![]()
Απίστευτο :!:
Μάριε είναι καινούργιο αυτο που έβαλλαν.Το λινκ θέλει username και password.Μήπως ξέρεις που κάνουμε register γιατί ψάχνω και δεν βλέπω τίποτα...Για τους φανατικούς προτείνω το παρακάτω link![]()
http://www.pavlovs-dog.de/video.htm :!: :!: :!:
Τον Ιούνιο θα βρίσκονται στην Γερμανία γιά 3 special συναυλίες μαζί με τους:
![]()
Απίστευτο :!:
Πολύ παλιά!!!![]()
H κυρία Annete Funicello εχει σχέση με ποιό τραγούδι??? :roll:
Γιώργο έχει ξαναμπεί η ερώτηση από τον Αντρέα .... όπως φυσικά και η απάντηση , ότι το logo των Queen συμβολίζει τα ζώδια τους....![]()
Τι συμβολιζει το Logo των Queen?
Καλα... το ειχα φανταστει οτι θα ειχε ξαναμπει η ερωτηση, αλλα δεν ημουν σιγουρος, ουτε μπορουσα να ψαξω ολες τις σελιδες!!! Ειναι και πολλες βρε!!!Γιώργο έχει ξαναμπεί η ερώτηση από τον Αντρέα .... όπως φυσικά και η απάντηση , ότι το logo των Queen συμβολίζει τα ζώδια τους....![]()
Τι συμβολιζει το Logo των Queen?
Το περίφημο logo των Queen σχεδιάστηκε αρχικά από τον Freddie Mercury και μετά απο την σχετική επεξεργασία αποτέλεσε και το εξώφυλλο του A Night At The Opera.![]()
Ποιος εχει σχεδιασει το παραπανω?
ΚΑΙ
Ποια η σημασια των διαφορων φιγουρων που υπαρχουν στο logo(οχι δεν μπηκαν τυχαια)?
Τα σύμβολα δεν είναι τυχαία καθώς αντιπροσωπεύουν τα ζωδια των μελών του συγκροτήματος!
Συγκεκριμένα οι δυο νεράιδες είναι για τον Freddie (παρθένος) , τα δύο λιοντάρια για τους Roger και John ( λέωντες ) και εκείνο το τρομερό πλάσμα για τον Bryan (καρκινος )
Ναι , ναι το ξέρω αυτό ήταν λίγο δύσκολο.....αλλά είναι από τα πιο extreme που έχω ακούσει στον χώρο της Μουσικής.Καιρό έχω να βάλω και εγώ κάτι.....
Τι σχέση έχουν οι Van Halen με τις.... καραμέλες!!!