ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΣ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΕΔΩ!

Reaction score
51
Εχει σχέση το Star TreK με την Rock μουσική???? :roll:  :roll:  :roll:
Καμμία ιδέα???

Το όνομα της είνατι T'Pau μία συνοδός του Kirk από τον πλανήτη Vulcan!
Από κεί πήραν το όνομα και το συγκρότημα T'Pau!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To μεγαλύτερο τους hit ήταν το:China in Your Hand!!!! :wink:

Reaction score
7
Για τους φανατικούς προτείνω το παρακάτω link :lol:
http://www.pavlovs-dog.de/video.htm :!: :!: :!:

Τον Ιούνιο θα βρίσκονται στην Γερμανία γιά 3 special συναυλίες μαζί με τους:

Απίστευτο :!:
Το λινκ θέλει username και password.Μήπως ξέρεις που κάνουμε register γιατί ψάχνω και δεν βλέπω τίποτα...

Reaction score
51
Για τους φανατικούς προτείνω το παρακάτω link :lol:
http://www.pavlovs-dog.de/video.htm :!:  :!:  :!:

Τον Ιούνιο θα βρίσκονται στην Γερμανία γιά 3 special συναυλίες μαζί με τους:

Απίστευτο :!:
Το λινκ θέλει username και password.Μήπως ξέρεις που κάνουμε register γιατί ψάχνω και δεν βλέπω τίποτα...
Μάριε είναι καινούργιο αυτο που έβαλλαν.
Τότε δεν υπήρχε το Username και έβλεπες κατευθείαν τα videos!!! :cry:

Reaction score
7

Τι συμβολιζει το Logo των Queen?
Γιώργο έχει ξαναμπεί η ερώτηση από τον Αντρέα .... όπως φυσικά και η απάντηση , ότι το logo των Queen συμβολίζει τα ζώδια τους....
Καλα... το ειχα φανταστει οτι θα ειχε ξαναμπει η ερωτηση, αλλα δεν ημουν σιγουρος, ουτε μπορουσα να ψαξω ολες τις σελιδες!!! Ειναι και πολλες βρε!!!

Εφαγα το φλας (οχι τον Γκορντον) οταν ακουγα το live cd με τον Rogers χθες...

Reaction score
23

Ποιος εχει σχεδιασει το παραπανω?
ΚΑΙ
Ποια η σημασια των διαφορων φιγουρων που υπαρχουν στο logo(οχι δεν μπηκαν τυχαια)?
Το περίφημο logo των Queen σχεδιάστηκε αρχικά από τον Freddie Mercury και μετά απο την σχετική επεξεργασία αποτέλεσε και το εξώφυλλο του A Night At The Opera.
Τα σύμβολα δεν είναι τυχαία καθώς αντιπροσωπεύουν τα ζωδια των μελών του συγκροτήματος!
Συγκεκριμένα οι δυο νεράιδες είναι για τον Freddie (παρθένος) , τα δύο λιοντάρια για τους Roger και John ( λέωντες ) και εκείνο το τρομερό πλάσμα για τον Bryan (καρκινος )

Γιώργο έψαξα και το βρήκα!!

Reaction score
7
Γιατρέ μου να σε φιλήσω.Ή μάλλον όχι να σε φιλήσω αλλά να σε κεράσω.Το Σ/Κ ανεβαίνω Αθήνα.Κερνάω καφέ οποτεδήποτε οπουδήποτε!!!:):):)

Reaction score
23
Καιρό έχω να βάλω και εγώ κάτι.....

Τι σχέση έχουν οι Van Halen με τις.... καραμέλες!!!
Ναι , ναι το ξέρω αυτό ήταν λίγο δύσκολο.....αλλά είναι από τα πιο extreme που έχω ακούσει στον χώρο της Μουσικής.

Οι VAN HALEN έχουν όρο στο συμβόλαιο τους με τον οποίο η εταιρεία τους είναιυποχρεωμένη να τους προμηθευει σε κάθε συναυλία τους με έναν μεγάλο αριθμό από τις γνωστές καραμέλες M & M's ( τα γνώστά πολύχρωμα κουφετάκια), αλλά ( :!: ) από τα κουτάκια θα πρέπει να έχουν αφαιρεθεί όλες όσες έχουν καφε χρωμα !! :mrgreen: :mrgreen:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef