- Reaction score
- 7
Ναι..... αλλα ακομα ειναι ντουρος... στα Live...
Οσο για τον Dylan , σίγουρα μια σχέση τους είναι τα πολλά τραγούδια του Bob που έχουν διασκευάσει οι Manfred Mann
Για τον Boss δεν ξέρω...
O Bruce Willis...............
Τι σχέσει έχει ο Bruce Willis με τους Aerosmith ας πούμε?
Στην ταινία του King με τίτλο "Maximum Overdrive" (1986) το τραγούδι των τίτλων είναι το "Who made who" των AC-DC. O King στο παρελθόν έχει χρησιμοποιήσει σε ταινίες του τραγούδια των Ramones αλλά και του George Thoregood & the destroyers....Κάτι εύκολο....
τι σχέση έχουν οι AC/DC με τον Steven King?
Μιά και μιλάμε για τον Τζίμη :"Αν η γιαγιά μου είχε ρουλεμάν" - 1984
Πρώτη κυκλοφορία το 1984 ενώ με τη μορφή του cd εμφανίζεται το 1995. Περιέχει 9 τραγούδια. Εδώ υπάρχει η συμμετοχή της Μαντώ όπου τραγουδά τη country western version της ΓΙΑΓΙΑΣ ΠΑΤΙΝΙ.
Τώρα τι σχέση έχει η Μαντώ με τον Andrew Lloyd WeberΗ αυτοβιογραφία του Τζίμη Πανούση όπως παρουσιάζεται στο βιβλίο του Υγιεινή Διατροφή υπαγορεύει τα εξής στοιχεία:
Όνομα: Τζίμης Πανούσης
Περιφέρεια: στήθους 324 μέσης 98 γοφών 106
Ύψος 1.74 και βάρος 96 και
Γεννήθηκε: Στην Αθήνα ... το 1954 στους Αμπελόκηπους
Φιλοδοξίες: Να γίνω ένας σωστός άνθρωπος
Τί με ξετρελαίνει; Το αχαλίνωτο sex
Τί με απωθεί; Ο καπιταλισμός
Αγαπημένοι μου καλλιτέχνες: Λούϊς Μπονιουέλ, Μπιλ Κλίντον
Γιατί είμαι αυτός που είμαι: Διότι έχω στραβιά μύτη και είμαι παχύς
Αγαπημένα μου σπορ: Ρακέτες, Μπάσκετ, Τηλεόραση
Η γυναίκα των ονείρων μου: Η γυναίκα των ονείρων μου
Κρυφή μου λαχτάρα: Η επανάσταση
το βιβλίο λέγετε Υγιεινή Διαστροφή και όχι Υγιεινή Διατροφή ...Η αυτοβιογραφία του Τζίμη Πανούση όπως παρουσιάζεται στο βιβλίο του Υγιεινή Διατροφή υπαγορεύει τα εξής στοιχεία:
Τώρα τι σχέση έχει η Μαντώ με τον Andrew Lloyd Weber![]()
από το..http://www.musiccorner.gr/biografies/manto.htmlΣε ηλικία 14 χρονών - παράλληλα με τα μαθήματα του σχολείου, Ωδείου, Αγγλικών και Γαλλικών - πρωτοστάτησε στο μιούζικαλ "Jesus Christ Superstar" που ανέβηκε στο θέατρο Καλουτά, υπό την επιμέλεια του Μίμη Πλέσσα και του Δημήτρη Μαλαβέτα.
Τι σχεση εχει ο David Gilmour (!!!) με το Νοτη Σφακιανακη ?
Στον ένα αρέσει η Ρόδος και στον άλλο το Πήδημα!Τι σχεση εχει ο David Gilmour (!!!) με το Νοτη Σφακιανακη ?
ΚΑΜΙΑ
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Στον ένα αρέσει η Ρόδος και στον άλλο το Πήδημα!Τι σχεση εχει ο David Gilmour (!!!) με το Νοτη Σφακιανακη ?
ΚΑΜΙΑ
ΚΑΜΙΑ
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: