- Reaction score
- 7
Που να σου εξηγω τωρα.... :mrgreen:Για να βάλω κι εγώ μία....
Τι σχέση έχουν οι Slayer και οι Μetallica με τον κινηματογράφο...
Που να σου εξηγω τωρα.... :mrgreen:Για να βάλω κι εγώ μία....
Καλά δεν ασχολείστε με τα 70ies αλλά με τα 80ies???:?: :?:Διπλή Ερώτηση:
Τι σχέση έχουν οι: Depech Mode-Yazoo-Erasure??
Αλλά και ..
τι σχέση έχουν οι Depech Mode με τον David Bowie???![]()
Για να βάλω κι εγώ μία....
Δηλαδή θες να ασχοληθώ ?? :mrgreen: :mrgreen:επαναλαμβάνω...
Για να βάλω κι εγώ μία....
Δεν χρησιμοποίησε μόνο ο κινηματογράφος τους Metallica, αλλά τον χρησιμοποίησαν κι αυτοί. Το τραγούδι "one" βασίζετε πάνω στο βιβλίό "Ο Τζόνυ πήρε το όπλο του" και το VIDEOCLIP του τραγουδιού είναι ντυμένο με αποστάσπματα εικόνας και ήχου από την κινηματογραφική μεαφορά του βιβλίου. .Η πρώτη σχέση των Metallica με τον κινηματογράφο είναι φυσικά η ταινία τους!!
Metallica Some kind of monster
Eπίσης στο Mission Impossible 2 ακούγετε το τραγούδι τους I disappear που γράφτηκε απολειστικά γι ' αυτην.
πολύ σωστά!!! Το soundtrack αυτής της ταινίας είναι γεμάτο εκπλήξεις. Αν πέσει στα χέρια σας μην κάνετε το λάθος και δεν το αγοράσετε...Για τους Slayer το μόνο που μου έρχετε αυτή την στιγμή είναι η διασκευή τους στο τραγουδι των Iron Butterfly "In A Gadda Da Vidda", από την ταινία "Less Than Zero".
Δεν χρησιμοποίησε μόνο ο κινηματογράφος τους Metallica, αλλά τον χρησιμοποίησαν κι αυτοί. Το τραγούδι "one" βασίζετε πάνω στο βιβλίό "Ο Τζόνυ πήρε το όπλο του" και το VIDEOCLIP του τραγουδιού είναι ντυμένο με αποστάσπματα εικόνας και ήχου από την κινηματογραφική μεαφορά του βιβλίου. .
![]()
Η αυτοκινητοβιομηχανία έχει αναφερθεί σε αρκετούς στίχους τραγουδιών:Oldsmobile!!!
Παλαιά αυτοκινητοβιομηχανία!!
Καμμία σχέση με την μουσική????:roll: :mrgreen:
Κανένα συγκροτηματάκι??? :roll:Η αυτοκινητοβιομηχανία έχει αναφερθεί σε αρκετούς στίχους τραγουδιών:Oldsmobile!!!
"In My Merry Oldsmobile" - Gus Edwards
"Rocket 88" - Ike Turner
"You're gonna get yours" - Public Enemy
Κανένα συγκροτηματάκι??? :roll:Η αυτοκινητοβιομηχανία έχει αναφερθεί σε αρκετούς στίχους τραγουδιών:Oldsmobile!!!
"In My Merry Oldsmobile" - Gus Edwards
"Rocket 88" - Ike Turner
"You're gonna get yours" - Public Enemy
Στην ιστορία της rock, αυτή η φράση έχει ειπωθεί τρείς φορές!"It's better to burn out than to fade away"
It's Better To Burn Out Than To Fade AwayΣτην ιστορία της rock, αυτή η φράση έχει ειπωθεί τρείς φορές!"It's better to burn out than to fade away"![]()
![]()
![]()
Kαι επισης ακουγεται στο τραγουδι των Queen "Gimme The Prize" απο την ταινια..
Τέλος η φράση έχει χρησιμοποιηθεί και στην ταινία "Highlander" από τον τον Kurgan ("I have something to say! It's better burn out, than to fade away!")