- Reaction score
- 51

O ως άνω Αυστριακός ζωγράφος Gustav Klimt και ο Edgar Alan Poe έχουν κάποια σχέση με την μουσική!!!! 8) 8) 8)
To 1o σίγουρα είναι η καλύτερη σχέση με τον Poe!!!!Μαρία Παρασκευοπούλου said:Alan Parsons Project - Tales from mystery and imagination (βασισμένο στο έργο του Edgar Allan Poe).
Υπέροχο LP, αγορασμένο τότε με το χαρτζιλίκι που είχα ως μαθήτρια...
Για τον Klimt δεν ξέρω..
Sambalis said:![]()
O ως άνω Αυστριακός ζωγράφος Gustav Klimt και ο Edgar Alan Poe έχουν κάποια σχέση με την μουσική!!!! 8) 8) 8)
Siouxsie & the Banshees!!!Sambalis said:Sambalis said:![]()
O ως άνω Αυστριακός ζωγράφος Gustav Klimt και ο Edgar Alan Poe έχουν κάποια σχέση με την μουσική!!!! 8) 8) 8)![]()
Ο πίνακας του Danae...λέγεται πως έχει σχέση!!!!!
That was fast!!! :shock:Μαρία Παρασκευοπούλου said:Ο Simon Le Bon και ο Nick Rhodes ως Arcadia συνεργάστηκαν με τους υπόλοιπους στο άλμπουμ So Red the Rose.
Νομίζω ότι σχημάτισαν στη δεκαετία του '80 τους Honeydrippers, με μεγαλύτερη επιτυχία το Sea of Love..Sambalis said:Ξέρετε τι σχέση έχουν ο Robert Plant, o Jimmy Page και ο Jeff Beck??? 8) 8)
Μιας και δεν το βρηκατε....Γιώργος Ανδρεάδης said:Aντε, ας βαλουμε μεσα και την κορη του Richard Wright..Γιώργος Ανδρεάδης said:Εχει και αλλο.... Ας επικεντρωθουμε σε εναν/μια μουσικο απο την προσφατη φωτο των Roxy απο τη συναυλια και βαλουμε στο παιχνιδι του quiz και τον Richard Wright. Επισης το "on an island" (σαν δισκο και σαν κομματι) μπορουμε να το κρατησουμε και αυτο μεσα στο παιχνιδι.Sambalis said:Θα πώ για το καινούργιο LP του David Gimour "on an island" , οπου συμμετάχει ο Phil Manzanera των Roxy Music!!!! 8)Γιώργος Ανδρεάδης said:Τι σχεση εχουν οι Roxy Music με τους Pink Floyd (προσφατη σχεση...) ?![]()
![]()
Μαρία Παρασκευοπούλου said:Νομίζω ότι σχημάτισαν στη δεκαετία του '80 τους Honeydrippers, με μεγαλύτερη επιτυχία το Sea of Love..Sambalis said:Ξέρετε τι σχέση έχουν ο Robert Plant, o Jimmy Page και ο Jeff Beck??? 8) 8)
![]()
Βασικά και οι τρείς μαζί όντως έφτιαξαν τους Honeydrippers!!!!Σπύρος Μπλάτσιος said:πάει και πιο παλιά η σχέση τους στα 60's...
Κι όμως...Sambalis said:H σχέση τους απο τα 60Ies αφορά τους Yardbirds και βασικά το δίδυμο Page-Beck!
Ο Plant δεν θυμάμαι να είχε με τους άλλους 2 μαζί τότε!!! :shock: