ΟΤΕ CINEMA 3!

Reaction score
1.458
Δεν ξέρω πόσοι έχουν βάλει ΟΤΕ TV sat,αλλά αν βλέπετε το CINEMA 3 που έχει ελληνικές ταινίες,θα τα δείτε όλα!
Ναι θα δούμε όλες τις δημοφιλείς ελληνικές ταινίες,κωμωδία και δράμα και ότι άλλο,με τη Βουγιουκλάκη,Λάσκαρη,Χρονοπούλου,Βουτσά,Αλεξανδράκη,Κωνσταντάρα κλπους/ες που κακώς ξεχνάω,με όλους τους αγαπημένους μας όμως!
Τα έχουμε δει 15000 φορές όλοι!
Θα δούμε και κάποιες ταινίες που ποτέ δε θα το φανταζόμασταν και με πολύ καλούς ηθοποιούς!
Πριν λίγο τελείωσε μια ταινία "Ο Εχθρός μου",που δεν την είχα ξαναδεί,του Ντίνου Δημόπουλου,με τον Αλεξανδράκη,τη Ρουσέα,Γεωργίτση,Χέλμη και μια μεγάλη φυσιογνωμία του Ελληνικού θεάτρου που δεν τη θυμάμαι,που έκανε τη μάνα του Αλεξανδράκη.Και με άλλους μεγάλους ηθοποιούς!B/C movie βέβαια!
Απίστευτο ήταν και με καθήλωσε!

Reaction score
1.458
Απάντηση: ΟΤΕ CINEMA 3!

Το θαυμα της Μεγαλόχαρης!!!
Τίτλος ταινίας είναι!

Απίστευτο!Το κοριτσάκι χάνει σε ναυάγιο τους πάμπλουτους γονείς του,το σώζει ένας γύφτος (Ο Ζανίνο) όπως λέeι το story και οι ηθοποιοί!Μετά από πολλές περιπέτειες το ξαναβρίσκουν οι γονείς και όλα γίνονται όπως πρέπει.
Ωστόσο στο μέσον της ταινίας και σε μια ταβέρνα στο πουθενά,στην κυριολεξία όμως,υπαρχει ο χορός μιας πανέμορφης τσιγγανας της εποχής!

Reaction score
1.458

Η Εύα αμάρτησε!

Απίστευτη και νομίζω αδικημένη κωμωδία!

γκιωνάκης,σουβλατζής και σύζυγος της Ανουσάκη,φωτόπουλος ερωτευμένος και πρώην σύζυγος!Μιλιάδης κομμωτής και η μάνα της Ανουσάκη,δεν ξέρω η Μαρίκα Νέζερ?Δεν ξέρω,τη μάνα τη χάνω πάντα!Φοβερή κωμωδία!

Reaction score
1.458

Και Βαγγέλης Γιαννόπουλος ο αεκτζής!

Reaction score
1.458

Μια ζωή την έχουμε!Τώρα στο OTE Cinema 3,με τον αθάνατο και καλύτερο Ελληνα ηθοποιό Δημήτρη Χόρν και την πανέμορφη,Avant Garde Υβόν Σανσόν!

Reaction score
1.458

Και η ιστορική ατάκα "Να καταπλήξουμε τα πλήθη"!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.116
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead