ΟΧΙ πλέον...ΧΑΛΑΡΑ...

Reaction score
3
Επέστρεψα πλέον απο "τας καλοκαιρινάς μου διακοπάς",και πρέπει σιγά,σιγά,να μπαίνω και εγώ στούς συνηθισμένους μας ρυθμούς,ρυθμούς που δεν θα μας αφήσουν όμως χωρίς μουσική και γενικώτερη αναζήτηση γνώσεων και εμπειριών. :)

Θα ήθελα όμως να μας βοηθήσετε και εσείς με προτάσεις,γιατί,κάτι σκεφθόμαστε ο Νίκος και εγώ,όμως θα θέλαμε και την δικιά σας βοήθεια,για κάποιες συγκεντρώσεις,με σκοπό τις γνωριμίες,ανθρώπων αλλά και μηχανημάτων.
Σας έχω υποσχεθεί,ότι οι μέρες από τον Σεπτέμβρη και μετά προβλέπονται θερμές.
Εγώ πάντα κρατάω τις υποσχέσεις μου. :wink:

Καλό φθινόπωρο σε όλους. :D

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Καλώς τα παιδιά τα καλά από τις παραλίες. :lol:

- Ζωρζ, άντε στα κλουβιά μας φιλαράκ και καλό μας χειμώνα.

- Καφάτε φέτος θα σου το πιούμε το αίμα με καλαμάκι :twisted: :twisted:

- Οι προτάσεις όλων είναι πολύ χρήσιμες και άλλωστε εμείς εδώ είμαστε για να σας ακούμε και να υλοποιούμε όσο το δυνατόν περισσότερα μπορούμε.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Ωραια , αφου λετε για αναλογικες γνωριμιες σε αλλο thread γιατι να μην ξεκινησετε ετσι ακριβως? :wink:

Reaction score
3.504
Σας εύχομαι και εγώ με τη σειρά μου καλό Χειμώνα με υγεία και προσιτές αναβαθμίσεις, γιατί απ' ότι φαίνεται λόγω αύξησης της τιμής των καυσίμων θα έχουμε μόνο τους λαμπάτους τελικούς μας για θέρμανση στο σπίτι.

Reaction score
3
Εμείς που δεν έχουμε και δεν θέλουμε λαμπάτους,θα παγώσουμε?
:idea: Εκτός φυσικά εάν οι σεβαστοί φίλοι μας που έχουν λαμπάτους ενισχυτές,ιδιαιτέρως τελικούς,μας κάνουν εγκάρδια και ζεστή φιλοξενία τις παγωμένες χειμωνιάτικες μέρες... :wink:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.907
Members
38.518
Νεότερο μέλος
papaevagelouv