Οδηγος για ελληνικους υποτιτλους στο oppo DV971H

Reaction score
0
Αγαπητοι φιλοι,
Σχεδον ενα χρονο μετα την εμφανιση του oppo DV971H στην Ελλαδα και μετα απο πολυ ψαξιμο και τεστ, μπορω πια με σιγουρια να το κανω να παιζει σωστα Ελληνικα.
Απο τη πρωτη μερα που καταλαβα οπως ολοι εμεις που το εχουμε, οτι δεν παιζει ελληνικα επικοιωνησα με την ορρο...στην αρχη μου ειπαν οτι δεν εχει χωρο το firmware....μετα αφου το χωρο τον βρηκα και εβαλα τους υποτιτλους, τους εστειλα το "ελληνικο firmware" να το τεσταρουν και να μας δωσουν το οκ, και αν μη τι αλλο, να το προσθεσουν στην επομενη εκδοση.
Πραγμα που φυσικα δεν εγινε και αν κρινω απο την απαντηση τους που διαβασα σε ενα τοπικ στο φορουμ δεν προτιθενται να το κανουν.
Σας εφιαξα λοιπον εναν οδηγο, οσο πιο αναλυτικο μπορουσα, σε μορφη acrobat pdf, ωστε να μαθετε και να μπορειτε να βαζετε ελληνικα σε οποιο firmware υπαρχει η βγει στο μελλον.
Νομιζω οτι αυτη η λυση ειναι καλυτερη απο ενα ετοιμο firmware , που ο αλλος , και με το δικιο του, μπορει να φοβαται να το βαλει για χιλιους δυο λογους και φυσικα δεν θα μπορει να κανει το ιδιο σε μαι μελλοντικη αναβαθμηση του.
Ο οδηγος που εφιαξα δεν περιεχει καμια χακερια στο firmware, κυριως στο λειτουργικο του κομματι.
Απλα αλλαζω μια γραμματοσειρα με την 1253 την Ελληνικη και αλλαζω το μεγεθος του πλαισιου που εμφανιζονται οι υποτιτλοι.
Τα περι εγγυησεων κλπ κλπ τα ξερετε. Εκεινο που μπορω να σας διαβεβαιωσω ειναι οτι τωρα πια βλεπω αποκλειστικα και μονο Divx ταινιες με ελληνικους υποτιτλους , χωρις κανενα προβλημα......ειμαι βλεπετε λατρης της πρεμιερας στο σπιτι.......
Για οποιαδηποτε απορια , εδω ειμαι.....οχι τακτικος , αλλα θα βοηθησω.
Ελπιζω μονο οτι το ποστ μου αυτο δεν παραβαινει τους κανονες του φορουμ.
Σας ευχαριστω, καλη επιτυχια και καλες ελληνικες θεασεις.
Το link ειναι :
*ttp://rapidshare.com/files/2893627/__927___929___929___927__DV971H.pdf.html

Φιλικα .....για οσους με ξερουν........Doufy...!!!!!

Reaction score
0
Φιλε Αντωνη,
ναι πραγματι ετσι ειναι το λινκ.
απλα επειδη σε πολλα sites απαγορευονται τα live links, ετσι εβαλα το γνωστο αστερακι μπροστα.
Δεν ειμαι καλος στα φορουμ και τους κανονες τους δυστυχως.
Σε αλλα ομως ειμαι καλος.

Αν καποιος φιλος θελει τα προγραμματα που χρειαζονται , να τα ανεβασω και αυτα στο rapishare,
να σας κανω ακομα πιο ευκολη τη ζωη.

Ευχαριστω.

Reaction score
0
Φιλε Αντρεα ,
αν θυμασαι στο ειχα πει οτι καποια στιγμη θα το κανω.
Αργησα λιγακι βεβαια αλλα ποτε δεν ειναι αργα.
Να μη ταλαιπωρηται και ο κοσμος , ψαχνοντας απο δω και απο εκει.
Θελω να πω επισης οτι εκτος απο ενα γαλλικο site, ειναι η πρωτη φορα , τουλαχιστον για την Ελλαδα,
που δημοσιευεται ενας τετοιος οδηγος.
Οποιος το διαβασει καλα , σε 5 λεπτα το πολυ θα κανει firmware upgrade.
Ευχαριστω για τη φιλοξενια.

Reaction score
0
Φιλοι nikvts, Nick_Greek
Λυπαμαι αλλα για τα συγκεκριμενα players δεν εχω βρει κατι σχετικο.
Το snazio εχει chipset Sigmadesigns, και το Helios AMLogic 3433.
Δεν ξερω γιατι δεν ασχολειται πολυς κοσμος με τα firmware αυτα. Κοιταξτε μηπως υπαρχει κανενα σχετικο group στο yahoo.

Θελω να σας πω οτι δεν ειμαι και κανενας expert του ειδους, απλα εχοντας μερικες απλες γνωσεις, βρηκα υλικο, ρισκαρα να χασω το player μου , με πανω απο 20 διαφοτερικα firmware tests και τελικα τα καταφερα.

Ειμαι απλα ενας 46αρης τρελλος με τα pc, τον ηχο και την εικονα, που απο σημερα ειμαι και τρελλος με τους 2 γιους που απεκτησα.
Τωρα λοιπον θα πρεπει να ασχοληθω με τα καροτσακια και τα καθισματακια αυτοκινητου....και το διπλο ξεσκατωμα.....
Τα λεμε εν καιρω.....οποτε βρω καιρο να λουφαρω στην υπογα....

Reaction score
0
Να σου ζήσουν και να τα χαίρεσαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D
Και άμα βρεις και τίποτε άλλο είμαστε όλοι αυτιά.. :p :p

Reaction score
0
γεια χαρά σε όλους

το λίνκ

*ttp://rapidshare.com/files/2893627/__927___929___929___927__DV971H.pdf.html
μου λέει ότι το όριο των downloads για free users έχει πιαστεί και δεν με αφήνει να το κατεβάσω.
Υπάρχει άλλος τρόπος να το βρώ?

και άλλη μια ερώτηση : το Oppo από ότι είδα δεν υποστηρίζει mp3, σωστά?

Reaction score
1
Το rapidshare επιτρέπει ένα κατέβασμα ημερησίως ανά ip. Συνεπώς, κάνε reboot το router σου και βεβαιώσου ότι έχει αλλάξει η ip σου.

Το Oppo δεν έχει πρόβλημα με την αναπαραγωγή mp3. Απλά, δεν είναι δυνατή η τυχαία προσπέλαση: δηλαδή να πατήσεις στο χειριστήριο τον αριθμό 13 και να σου παίξει αυτό. Εκείνο που μπορείς να κάνεις είναι πατώντας τα βελάκια πάνω/κάτω να φτάσεις στον επιθυμητό αριθμό (φαίνεται στο display) και με το πλήκτρο select να το ακούσεις. Φυσικά, υποστηρίζονται και τα πλήκτρα >> και <<.

Reaction score
0
ok Zogkler είμαι στην δουλειά και το προσπάθησα. Θα δοκιμάσω και από το σπίτι και βλέπουμε.

Θανκς

Reaction score
0
Εγώ που έχω ΒΒΚ, μπορώ να χρησιμοποιήσω τα παραπάνω, ή μήπως όχι?
Από ότι νομίζω, τα firmware των oppo και bbk είναι διαφορετικά, όπως διαφορετικά από μηχάνημα σε μηχάνημα είναι και ανάλογα με το τηλεχειριστήριο

Reaction score
1
Η BBK και η Oppo είναι η ίδια εταιρία. Αν το BBK που έχεις είναι το 971Η τότε είναι συμβατό με το αντίστοιχο Oppo. Τα μόνα που αλλάζουν είναι το φις τροφοδοσίας, το scart και το χειριστήριο.

Άλλωστε, τα προγράμματα που αναφέρονται σε αυτόν τον οδηγό, έχουν να κάνουν με συγκεκριμένο chipset (το ΜΤΚ), και όχι με συγκεκριμένο player.

Reaction score
0
Γεια σας και παλι, ο πατερας πηρε ανασα και λουφαρει στην υπογα !!!!!

Μερικες παρατηρησεις...
1. οπως ειπε και ο φιλος zoglair, σχετικα με το rapidshare, κλεινεις το router, περιμενεις μισο λεπτο γιατι μερικες φορες αν ανοιξεις-κλεισεις αμεσως, μου εχει τυχει να παρω παλι την ιδια ΙΡ, αλλα και σβησιμο cookies και temporary internet files. Αυτο ειναι το μοναδικο κολπο με το οποιο κατεβαζουμε απεριοριστα. Οσοι εχετε static δυστυχως........
2. και παλι οπως ανεφερε ο φιλος zoglair, ο οδηγος εχει να κανει με οποιο player εχει Mediatek chipset.
μπορουμε λοιπον να κανουμε οποιες αλλαγες θελουμε σε Oppo, BBk, Pioneer 490,696 κλπ.
ΑΛΛΑ.... ΜΗ ΒΑΛΕΤΕ ΑΛΛΟ FIRMWARE ΣΕ ΑΛΛΟ PLAYER, γιατι θα εχετε προβλημα.
Προσοχη στις εκδοσεις του Ορρο, αμερικανικες και Ευρωπαικες, επισης στα remote controls, το λεπτο και το παχυ.
Η Ορρο στο site της εχει οδηγιες για ολα αυτα.

Ο καλυτερος και ασφαλεστερος τροπος να παιξετε με το firmware ειναι να εχετε το original firmware εχει το μηχανημα σας. Ετσι αν κατι δεν παει καλα η κατι δεν σας αρεσει , να μπορειτε να γυρισετε πισω με ασφαλεια.
Υπαρχει και ενας τροπος να παρετε η να βαλετε το firmware , με σειριακο καλωδιο, κυριως σε περιπτωση που το player ειναι νεκρο .
Ολα αυτα και αλλα πολλα ειναι εδω ....
http://personal.inet.fi/cool/mediatek/programs/index.html

Επισης ενα φορουμ για το ευρωπαικο Ορρο και ΒΒΚ ειναι εδω....
http://www.livingcinema.dnsalias.com/phpBB2/viewforum.php?f=6&sid=77366ecdd457c439baa2151b93e74598

3. To Oppo παιζει mp3 , γενικα παιζει τα παντα.
Επισης ενα προβλημα που ειχα δει στη πρωτη εκδοση firmware, οταν σε μια ταινια Divx με υποτιτλους , παταγες το fast forward, εχανε τους υποτιτλους οταν παταγες παλι το play για να συνεχισει η ταινια.

4. Μη κολατε labels πανω στα δισκακια σας. Μου εχει τυχει να κολαει το Ορρο, μαλλον λογω βαρους.
Με το που εβγαλα, με τα χιλια ζορια το label, ολα καλα.

5. Ειναι οντως ενα αριστο player, με ενα μονο μειονεκτημα, αν αυτο πια θεωρηται μειον. Το κυκλωμα του Faroudja , ειναι μονο πανω στο dvi. Οποτε οσοι σκεφτεστε να το παιξετε με scart, component κλπ, να ξερετε οτι ειναι ενα απλο dvd player και φυσικα ακριβο αν το θελετε μονο για αυτα.
Ολα τα καλα του Ορρο βγαινουν απο το dvi ( και hdmi φυσικα , με το καλωδιο dvi/hdmi που εχει μεσα).

Αυτα προς το παρον.

Reaction score
0
Αγαπητέ Grapollo
Μήπως θα μπορούσες να μας βοηθήσεις για την υποστήριξη Ελληνικών Υπότιτλων στο Advent ADVD 710E .
Το έχουν αγοράσει πολλοί από ότι κατάλαβα, και καταλάβαμε εκ των υστέρων ότι δεν υποστηρίζει τα Ελληνικά.
Σε ευχαριστώ.
Φιλικά
Αντώνης

Reaction score
0
θα την έκανα εγώ την μετατροπή του Advent 710e αλλά δεν βρίσκω σειριακό καλώδιο...

Reaction score
0
Τι εννοείς σειριακό ? Τα κανονικά σειριακά τα βρίσκεις παντού.
Θα σου έδινα το δικό μου αλλά βρίσκομαι στην Κρήτη.
Εκτός εάν εννοείς ειδικό σειριακό.
Η συσκευή όμως δεν έχει σειριακή υποδοχή.
Μήπως εννοείς κάτι άλλο ?

Αντώνης

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.534
Νεότερο μέλος