Οθονη προβολής σε στραβό ταβανι

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
201
καλησπερα παιδια. Η οθονη προβολής που θα τοποθετήσω ειναι elite 120 ίντσες.
Το ταβάνι μου απτο ενα σημείο της οθόνης ως το αλλο εχει απόκλιση 4-5 εκατοστά. Αειναι λιγο στραβό δηλαδη.
Τι γινεται σε αυτη τη περίπτωση?
Βέβαια θα βαλω ψευδοροφή με γυψοσανίδα αλλα νομίζω ο σ η οθονη προβολής θα πρεπει να τοποθετηθεί στο ταβάνι και οχι στη γυψοσανίδα.

Reaction score
5.672
Να πω και εγω την βλακεία μου ...
Όταν βαλεις ντίζες στην οροφή για την οθονη θα ρυθμίσεις με ροδέλες την κλίση της οθόνης.
Μην ξεχάσεις να αφήσεις χώρο με πρόσβαση για την οθονη δεξιά αριστερά οπως μπρος και πίσω .
Άφησε το μάξιμουμ του χώρου και κλείσε με κόντρα πλακέ θαλασσης .
Έτσι όταν χρειαστεί να προσθέσεις 2 η μασκινγκ - αλλάξεις οθονη δεν θα έχεις κανένα θεμα ...
Έτσι θα ρυθμίσεις και την βάςη του προβολεα ...

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
201
Σκέφτομαι μήπως βάλω στον τοίχο ψηλά ένα κομμάτι ξύλο και βάλω σε αυτό τη λν οθόνη προβολής.τι λέτε;
Για πιο σίγουρη λύση

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
201
Θελω η οθόνη να βγει αρκετά πιο έξω Άπτον τοίχο για να βγαίνει μπροστά από.μία τηλεόραση που θαχω

Reaction score
999
αρκετή.
Να σου έλεγα να βάλεις βάσεις (γωνίες με νεύρα) θα ήταν αηδία, καθώς το ίδιο πιστεύω και με το καδρόνι 30 εκατοστών που αναφέρεις παραπάνω.
Πρότασή μου να πάρεις ντίζες σαν αγκίστρι που σου έδειξα παραπάνω με 10άρια ούπα να τα φυτέψεις ταβάνι και μετά να πάρεις αλυσίδα και να κρεμάσεις το πανί στο επιθυμητό ύψος.

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
201
Σύμφωνοι. Επειδη ομως θα το κρύψω το πανί σε γυψοσανίδα -ψευδοροφή πως θα μπορω μετα αν γινει κατι να βγαλω το πανί οταν θάναι βιδωμένοι πανω? δε θάναι άσχημο αισθητικά να εχει χωρο πισω του η γυψοσανίδα για να χωράνε χέρια?

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
201
Φίλε μου κι εγώ αν πάθει κάτι το τζάκι μου θα πρέπει να ξηλώσω γυψοσανίδα.
Τί να πάθει το πανί;
Ξερω γω,ας πουμε οτι εχω παει στη τουαλέτα και περνάει ενα απτα παιδια και το τραβάει και του αλλάζει τα φώτα.

Reaction score
5.672
Θα πρις στον γυψοσανιδα(οταν εχεις τοποθετησρι ηδη την οθονη) να σου κανει ενα πχ κουτι ωστε να καλυπτει την οθονη που θα ειναι μεσα .
Υπολογισε οτι αν η οθονη ειναι πχ 2 μετρα μηκος 15 εκ πλατος και 20 υψος, εσυ θα αφησεις την αποσταση απο τον τοιχο που θες για να πεφτει το πανι μπροστα απο την tv 25 ποντοι , το πλατος του πανιου 15 , 5 εκατοστα αερα συν 15 ποντοι το πλατος του 2 πανιου συν 5 αερα.
Συνολο 60 ποντοι εαν μπορεις κανε το 70 .
Εαν ειναι το μηκος του ταβανιου πχ 470 ποντοι το πλατος του κοντρα πλακε το καπακι δηλαδη θα το κανεις πχ 400 ποντοι ωστε να μπορεις εαν θελεις να σλλαξεις οθονη ...
[DOUBLEPOST=1461769637][/DOUBLEPOST]Μολις μπορεσω θα στο αναλυσω περισσοτερο και με φωτο ...

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
201
Θα πρις στον γυψοσανιδα(οταν εχεις τοποθετησρι ηδη την οθονη) να σου κανει ενα πχ κουτι ωστε να καλυπτει την οθονη που θα ειναι μεσα .
Υπολογισε οτι αν η οθονη ειναι πχ 2 μετρα μηκος 15 εκ πλατος και 20 υψος, εσυ θα αφησεις την αποσταση απο τον τοιχο που θες για να πεφτει το πανι μπροστα απο την tv 25 ποντοι , το πλατος του πανιου 15 , 5 εκατοστα αερα συν 15 ποντοι το πλατος του 2 πανιου συν 5 αερα.
Συνολο 60 ποντοι εαν μπορεις κανε το 70 .
Εαν ειναι το μηκος του ταβανιου πχ 470 ποντοι το πλατος του κοντρα πλακε το καπακι δηλαδη θα το κανεις πχ 400 ποντοι ωστε να μπορεις εαν θελεις να σλλαξεις οθονη ...
[DOUBLEPOST=1461769637][/DOUBLEPOST]Μολις μπορεσω θα στο αναλυσω περισσοτερο και με φωτο ...

Αν εβαζες και φωτό θα εισουν θεος

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss