Οθονη grandview tab tensioned 106''

Reaction score
0
Καλησπερα σαν παλαιοτεροι στο forum θα ηθελα την γνωμη σας για την συγκεκριμενη οθονη καθως θελω να αντικαταστησω την παλια οθονη (by plaisio)που εχω 92''και να παω σε 106''.Αν καποιος ξερει κατι αξιολογο μεχρι 1000 ευρω.Ο προβολεας που εχω ειναι hitachi pj-tx200.Απλα επιδει θα αντικατασταθει στο μελον με 1080p να μην χρειαστη να ξανα αλλαξω πανι ευχαριστω.

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Τη μάρκα αυτή δεν την έχω δει ποτέ μου σε υπάρχουσα εγκατάσταση (και έχω κάνει πολλές....).
Οθόνες θα βρεις πολλές,΄προτίμησε κάποια ευρωπαική αν δεν μπορέσεις να πας σε Stewart που είναι Game over απο άποψη ποιότητας και τεχνικών προδιαγραφών. Απέφυγε κινέζικες που δεν έχουν ουσιατικά κανένα ποιοτικό έλεγχο και πιθανότατα να κρεμάς και ξεκρεμάς μέχρι να "πέσεις στο καλό κομμάτι" (αν την αλλαγή την δέχεται ο αντιπρόσωπος φυσικά)
Για τον Hitachi μπορείς να δεις και γκρι πανί για να του βελτιώσεις λίγο τα μαύρα. Τα προηγούμενης γενιάς LCD υποφέρουν εκεί αρκετά σε σχέση με τον τωρινό ανταγωνισμό.

Reaction score
0
Κατ' αρχην ευχαριστω που απαντησατε.Για την οθονη που σκεφτομαι την επελεξα γιατι ειναι το μονο με συστημα τεντοματος σε αυτη την κατηγορια τιμης.Οσο για την μαρκα την εχω βρει σε πολα ξενα site και πιστευω πως ειναι αξιολογη και με 2 χρονια εγγυηση.Στο ετησιο hi tech εχει μια εγκατασταση με οθονη grandview elegent και προβολεα sharp 21000.Δεν ειμαι ακομη 100% σιγουρος αλλα δε μπορω να δοσω 3000 χιλ+ για οθονη.Επισεις ειδα την da lite cosmo tensioned απο αμερικη σε σχετικα καλη τιμη αλλα δε μπορω να ρισκαρο παραγγελεια απο αμερικη.βεβαια οι τιμες στην ελλαδα για την συγκεκριμενη μαρκα ειναι 300% πανω.Το σιγουρο ειναι οτι δεν θελω να καταληξω σε πανι χωρις εντατηρες γιατι χωρις αυτους οτι κι αν παρω μετα απο ενα χρονο θα εχω προβλημα σε 106'',για σταθερη ουτε λογος(θα φαμε ξυλο).Παντος η οθονη απ το πλαισιο μπορω να πω οτι ειναι πολη καλη για τα λεφτα της.Εσεις σαν εταιρια κανετε εμποριο η αναλαμβανετε μονο εγκαταστασει;Οπως και να χει ευχαριστω για το χρονο σας.

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
theojj, στη εταιρία που εργαζόμαστε εγώ και ο Ανδρέας προτείνουμε πάντα οθόνη με εντατήρεες διότι έτσι, όπως σωστα αναφέρεις, συνήθως γλυτώνεις απο τις ζάρες.

Θα συμφωνήσω οτι 3000+ ευρώ για μια οθόνη είναι αρκετά αλμυρό ποσό αλλά μη ξεχνάς οτι σε αυτα τα νούμερα κινείτε μόνο η Stewart που είναι και η Rolls Royce των οθονών. οτι καλύτερο μπορείς να αγοράσεις δηλαδή, με βραβεία και πιστοποιήσεις ποιότητας που γεμίζουν ένα τόμο χρυσού οδηγού.
Το καλό με τη Stewart είναι οτι όταν την αγοράσεις δεν την αλλάζεις ποτέ για κάτι αλλο.....γιατι απλά δεν υπάρχει κάτι καλύτερο.

Οθόνες με εντατήρες υπάρχουν και πιο οικονομικές απο τη Stewart, όπως οι Invideo για παράδειγμα που ερχονται σε δύο τύπους Classic και New, με πλεονέκτημα τους 50 με 60 πόντους επάνω μαύρο περιθώριο, κάτι που δίνει μεγάλη ευλελιξία στη τοποθέτηση με υψηλές οροφές. Το πανί τους, Vision white Pro έχει ανακλαστικό λόγο στην επιφάνεια του προς 1,2 και έχει στη πίσω πλευρά του μαύρη επίστρωση για μείωση των απωλειών.

Σε τιμές κινείτε κοντα στα νούμερα της Grandview που είδα οτι ανέγραψες. Για περισσότερες τεχνικές πληροφορίες....keep posting και για οτι άλλο θέλεις πάρε τηλέφωνο στην εταιρία να ακούσει και τη φωνούλα του μεσήλικα με το μάυρο γυαλί που το παίζει τζόβενο στις ετήσεις συνευρέσεις.
Τρομάρα του, γέρος άνθρωπος, θα μας κουβαληθεί το ηθών στην Ηλιούπολη ...... :143:

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Μικρές φωτό για τις Invideo που σου ανέφερα.
Δύο φωτό με τo τύπο κουτιού Linear
Μια φωτό με τον τύπο κουτιού Elegance

Ο τύπος Classic, που παράγονται και τα δύο μοντέλα είναι αυτός που κάνει τόξο αριστερά και δεξιά με τους εντατήρες, ενώ ο τύπος New είναι μια νέα μορφή (Patent pedning) που το αντίβαρο στις κάτω άκρες, ελαφρά σηκωμένο, κρατάει τους εντατήρες σφηκτούς και έτσι δεν έχουμε τοξοειδή οθόνη (που μερικοί αντιπαθούν).

Attachments

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.452
Members
38.700
Νεότερο μέλος
proteusjohn