- Reaction score
- 1.555
Πέρα των όσων αναφέρθηκαν αναφορικά με τις ρυθμίσεις της οθόνης, αν κάποια στιγμή τα καταφέρεις νομίζω αξίζει τον κόπο να δοκιμάσεις ενα ζευγάρι φακούς Tokai Lutina.
Ποιο είναι το αρχικό budget;...αλλά ξεφεύγω aπό το αρχικό μου budget....
Νόμιζα πως με 150-160 ήμουν οκ, αλλά μπορώ να το πιέσω λίγο κοντά στα 250...γιατί μόλις έφτιαξα ένα deskmini h470 asrock με i5 10400 και μου πήγε 550...Ποιο είναι το αρχικό budget;
... και μέχρι ποίου ποσού μπορεί να αυξηθεί;
Είναι σημαντική ποιοτική διαφορά αυτή; Εννοώ και την κούραση των ματιών.Πάντως ρυθμό ανανέωσης 144 ΗΖ έχει μόνο η (ελαφρώς ακριβότερη) LG.
Δεν συγκρίνεται η ομαλότητα και η φυσικότητα της κίνησης των αντικειμένων σε μια 144άρα οθόνη.
Σ ευχαριστώ για τις προτάσεις. Επιλογές βλέπω είτε σε FHD 144hz, είτε σε QHD 75Hz, όπως πχ η dell.
H απορία μου είναι μήπως η 27αρα σε fhd είναι λίγο κουραστική και θα ήταν προτιμότερη qhd? Δηλαδή που έχω περισσότερο όφελος στις ίδιες ιντσες, στην ανάλυση ή στα hz?
Η LG έχει την ίδια ανάλυση με τις άλλες, αλλά διπλάσιο ρυθμό ανανέωσης. Άρα...Επί του προκειμένου, προηγείται η ανάλυση.
Άρα προτιμότερη η LG; Κι από ποιότητα κατασκευής (υλικά, συναρμολόγηση κ.λπ);Η LG έχει την ίδια ανάλυση με τις άλλες, αλλά διπλάσιο ρυθμό ανανέωσης. Άρα...